- 18 Eylül 2012
- 1.387
- 109
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
hayirdir neyin var ?
Burası cok kucuk sıkıcı ve havası da cok rüzgarli anlayacağın Londra'dan sonra çekilmiyor
isminden belli zaten '' littlehampton '' :) eger yalnizsan skici gelmistir denize yakin deilmisiniz? aslinda cok guzel yerler o taraflar belki alismadigin icindir?
isminin anlamını bilmediğimden ,esim ve iki minik kizimla geldim son iki gun bulunan bir yer cok görmüyorum gecen gun hava sicak olunca denize girdik tabi bizim akdeniz sahiline ve denizine uymaz esim bir guzel rüzgarın da etkisiyle yandı ama kac gündür soğuk ve tuzgarli kasabanın çarşısından başka gezebilecegimiz yer yok bugün tesco ya gidelim diyoruz bildigin geçilecek yer var mı burada
anladim . aslinda oralar cok guzel brighton, portsmouth, bournemouth vs vs cok yakin kaldigin yere eger arabaniz varsa gidilecek cok guzel yerler var yoksa obur turlu zor olur biraz. zaten cogu kasabalar hep ayni kizlrini park a vs goturebilirsin oynasinlar aslinda herkes ayni hayati yasiyo ya az cok hepimiz ayniyiz londra da olan da ayni baska taraftakilerde. birde yasamayi bilmek lazim diye dusunuyorum. zamanla alisirsin. kalici olarak mi geldiniz tatil icin mi?
Haklisin araba yok canım burada sadece bir park var kucuk cocuklar icin tatil icin 1 aylığına geldik esimin ingilizcesi gelişsin diye Londra'da en azından woodgreen e felan gidip geziyorduk ondan dolayı cok sikilmamistik
o halde vaktinizi dgerlendirip yeni yerler kesfedin elinizden geldigince. londra ozellikle kuzey tarafi zaten pek ''ingilizce konusulan'' biryer deil :) o yuzden esin hakli..
Anladı. Canım peki senin littlehangtom tarafında bildigin guzel yerler var mı
bak bu http://www.visitlittlehampton.co.uk/ linkte littlehampton ile ilgili hersey var nereye gidilir ? tiyatrolar gezme yerleri vs vs hersey postcode nuza yakin olan yrleri gezebilirsiniz.
Tavsiyen uzerine brighton a gittik canım emin ol stresim kalmadı güzeldi lunaparka geçtik primaka gittik geç gityigimiz icin pek bir sey alamadık ama güzeldi sadece yemek yiyecek turk lokanta sorunu yasadık onuda biskuvilerle hallettik Tesekkur ediyorum
Sewindim beyendiginiz icin. Insallah daha guzel yerlerde kesfedersiniz zamanla
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bakarim ben hangisiymis ama ucretlidir diye dusunuyorum bu ulkede vergi alinmayan hic bisey yok maalesef . :)Bugün kısıtlı oldu başka bir haftasonu sabahtan çıkmayı planlıyoruz esim sabah derste inşallah sıkılmayız şato gibi bir yer var senin yolladığın sitede gördüm ama Ücretli mı hangi otobisle gidiliyor anlamadım
Bakarim ben hangisiymis ama ucretlidir diye dusunuyorum bu ulkede vergi alinmayan hic bisey yok maalesef . :)
Bakarim ben hangisiymis ama ucretlidir diye dusunuyorum bu ulkede vergi alinmayan hic bisey yok maalesef . :)
Sana bir sey daha soracaktım canım ,ikinci cocuk basamağı veya boodboard i burada nerede bulabilirim hesaplisini veya ikinci elini sadece burada kullanacağım icin cok pahalıya gerek yok çünkü Türkiye'de araba olduğu icin ihtiyacım olmuyor
cocugum olmadigi icin bilmiyorum nedir cocuk basamagi ama argos gibi yerlerde olur o. argos her shopping centre oldugu yerlerde oluyor. oraya bak derim. bu arada ben kuzey londrada oturuyorum :)
Kuzey Londra ? Kuzey Londra'nı bilmiyorum canım benim bildigİm yerler manov hause haringey,woodgreen,fisburypark civarı vede littlehamgtom
bende tam dedigin yerlerdeyim :)
Ooo supEr gecen yil manovhause deydik tek kelimmeyle superdi simdi hasretim oralara her sey ayaginin altında ama gitmeden uğrayacağız inşallah
bende daha cok sessiz sakin koylerden hoslaniyorum. kucuk kasabalar sehrin gurultusundne uzakta. bugun naptiniz?