Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

isminden belli zaten '' littlehampton '' :) eger yalnizsan skici gelmistir denize yakin deilmisiniz? aslinda cok guzel yerler o taraflar belki alismadigin icindir?

isminin anlamını bilmediğimden ,esim ve iki minik kizimla geldim son iki gun bulunan bir yer cok görmüyorum gecen gun hava sicak olunca denize girdik tabi bizim akdeniz sahiline ve denizine uymaz esim bir guzel rüzgarın da etkisiyle yandı ama kac gündür soğuk ve tuzgarli kasabanın çarşısından başka gezebilecegimiz yer yok bugün tesco ya gidelim diyoruz bildigin geçilecek yer var mı burada

anladim . aslinda oralar cok guzel brighton, portsmouth, bournemouth vs vs cok yakin kaldigin yere eger arabaniz varsa gidilecek cok guzel yerler var yoksa obur turlu zor olur biraz. zaten cogu kasabalar hep ayni kizlrini park a vs goturebilirsin oynasinlar aslinda herkes ayni hayati yasiyo ya az cok hepimiz ayniyiz londra da olan da ayni baska taraftakilerde. birde yasamayi bilmek lazim diye dusunuyorum. zamanla alisirsin. kalici olarak mi geldiniz tatil icin mi?

Haklisin araba yok canım burada sadece bir park var kucuk cocuklar icin tatil icin 1 aylığına geldik esimin ingilizcesi gelişsin diye Londra'da en azından woodgreen e felan gidip geziyorduk ondan dolayı cok sikilmamistik

Haklisin araba yok canım burada sadece bir park var kucuk cocuklar icin tatil icin 1 aylığına geldik esimin ingilizcesi gelişsin diye Londra'da en azından woodgreen e felan gidip geziyorduk ondan dolayı cok sikilmamistik

o halde vaktinizi dgerlendirip yeni yerler kesfedin elinizden geldigince. londra ozellikle kuzey tarafi zaten pek ''ingilizce konusulan'' biryer deil :) o yuzden esin hakli..

bak bu http://www.visitlittlehampton.co.uk/ linkte littlehampton ile ilgili hersey var nereye gidilir ? tiyatrolar gezme yerleri vs vs hersey postcode nuza yakin olan yrleri gezebilirsiniz.

Tavsiyen uzerine brighton a gittik canım emin ol stresim kalmadı güzeldi lunaparka geçtik primaka gittik geç gityigimiz icin pek bir sey alamadık ama güzeldi sadece yemek yiyecek turk lokanta sorunu yasadık onuda biskuvilerle hallettik Tesekkur ediyorum

Sewindim beyendiginiz icin. Insallah daha guzel yerlerde kesfedersiniz zamanla

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sewindim beyendiginiz icin. Insallah daha guzel yerlerde kesfedersiniz zamanla

Bugün kısıtlı oldu başka bir haftasonu sabahtan çıkmayı planlıyoruz esim sabah derste inşallah sıkılmayız şato gibi bir yer var senin yolladığın sitede gördüm ama Ücretli mı hangi otobisle gidiliyor anlamadım

Bakarim ben hangisiymis ama ucretlidir diye dusunuyorum bu ulkede vergi alinmayan hic bisey yok maalesef . :)

Bakarim ben hangisiymis ama ucretlidir diye dusunuyorum bu ulkede vergi alinmayan hic bisey yok maalesef . :)

Anladım canım yine de cok Tesekkur ediyorum bugün senin sayende guzel bir gun geçirdik ailece sen nerede oturuyorsun Buraları bildiğine gore

Sana bir sey daha soracaktım canım ,ikinci cocuk basamağı veya boodboard i burada nerede bulabilirim hesaplisini veya ikinci elini sadece burada kullanacağım icin cok pahalıya gerek yok çünkü Türkiye'de araba olduğu icin ihtiyacım olmuyor

cocugum olmadigi icin bilmiyorum nedir cocuk basamagi ama argos gibi yerlerde olur o. argos her shopping centre oldugu yerlerde oluyor. oraya bak derim. bu arada ben kuzey londrada oturuyorum :)

cocugum olmadigi icin bilmiyorum nedir cocuk basamagi ama argos gibi yerlerde olur o. argos her shopping centre oldugu yerlerde oluyor. oraya bak derim. bu arada ben kuzey londrada oturuyorum :)

Kuzey Londra ? Kuzey Londra'nı bilmiyorum canım benim bildigİm yerler manov hause haringey,woodgreen,fisburypark civarı vede littlehamgtom

bende daha cok sessiz sakin koylerden hoslaniyorum. kucuk kasabalar sehrin gurultusundne uzakta. bugun naptiniz?

Canım emin ol burası daha gürültülu yani manov hause den gürültülu motor sesleri ve ara ara araba kornalari...kalabalık evet haringey ve woodgreen e gore az sakın oralara gore bugün tesco ya gittik giderken bir guzel yağmura yakalandık ama sorun degil yagmurluklarimiz vardı sonra ev afedersin odamıza geldik senin profiline baktım biraz once canım galiba guzellik uzmanisin cok guzel bir isin var sana yine bir sey soracaktım su ana kada bana okadar yardımcı oldun ki bunda da olursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…