Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Boots ta satilmaz o ya. Internetten alacaksin ya da su alisveris merkezlerindeki magazalara gideceksin. Fiyatlari bilmiyorum su an. Ne desem yalan olur. Burada 70 liradan ucuza bulamazsin gibime geliyor.

Anladım o zaman buradan alacağım yine tesekkur ediyorum canım

Farketmedim ki, kimse ugramaz buralara. Benim eski laptop ta cok yavas iskence cekiyorum resmen. Oteki tamirde nasil alismisim ozledim. :KK5:

Bugun full KK gunu yaptim . :KK1:Sen nasilsin.

Umarım çabuk kavuşursun:KK19:
İyi yapmışsın işimiz olmayınca hep kkdayız:KK9:Ben de iyiyim sağol:KK31:Eşim işte ben de pc başında kk turu yapıyorum:KK55:

Umarım çabuk kavuşursun:KK19:
İyi yapmışsın işimiz olmayınca hep kkdayız:KK9:Ben de iyiyim sağol:KK31:Eşim işte ben de pc başında kk turu yapıyorum:KK55:

Yeri belli oldu hemen. Bu klavyesiz zor oluyor. :KK53:
Ben bugun 2 litre sekerli su ictim ondan dolayi tuhaftim. :KK1:

Iyi yapiyorsun arada gel sohbete ates alip kacma. :21:

MR cektirmem lazimdi da . Sonuclar daha belli degil. Resmen tatlidan tiksindim, hala tadi var agzimda. :) Diyet icin iyi oldu ama. :KK1:

Geçmiş olsun canım inşaallah sonuçlar iyi olur:KK54:Öyle tabi o kadar şekerli su içmek zor olur:KK25:
Evet diyet sırasında tatlı isteğin bir zaman olmaz:KK9:Ama çok heveslenme çok uzun sürmez:KK1:

Geçmiş olsun canım inşaallah sonuçlar iyi olur:KK54:Öyle tabi o kadar şekerli su içmek zor olur:KK25:
Evet diyet sırasında tatlı isteğin bir zaman olmaz:KK9:Ama çok heveslenme çok uzun sürmez:KK1:

Ben hastahane koridorlarinda bitirmeye ugrasiyorum. Igrenc ya hemde ac olunca. Birde engelli bir genc vardi. Ona uzuldum. Babasi tutmaya calisiyor, genc cocuk kafasini duvara vurmaya calisiyor. :KK5:

Bu uzun surecek gibi duruyor. Sen kac kilosun.

Ben hastahane koridorlarinda bitirmeye ugrasiyorum. Igrenc ya hemde ac olunca. Birde engelli bir genc vardi. Ona uzuldum. Babasi tutmaya calisiyor, genc cocuk kafasini duvara vurmaya calisiyor. :KK5:

Bu uzun surecek gibi duruyor. Sen kac kilosun.

Allah yardımcıları olsun canım :KK5:
Ben 64 kiloyum:KK30:Boyum 1.66:KK14: 40 bedenim:KK19:

Amin.:nazar: Zor ya.

64 kotu degil. Benimki daha vahim. Bende 40-42 bedenim iste. 38 olmak istiyom. :21:

Canım bu kış 5 kilo aldım:KK19:Ben de yazın 38 bedendim:KK5:Tekrar olmak istiyorum ama bir türlü diyete başlayamıyorum:KK31:Birde çok hareketsiz kaldım:KK31:
Sen de istediğin kiloya ulaşırsın inşaallah:KK34:

Canım bu kış 5 kilo aldım:KK19:Ben de yazın 38 bedendim:KK5:Tekrar olmak istiyorum ama bir türlü diyete başlayamıyorum:KK31:Birde çok hareketsiz kaldım:KK31:
Sen de istediğin kiloya ulaşırsın inşaallah:KK34:

Aslinda bende 65 e dusmustum sonra bes kilo aldim sayilir. :KK1: Olursun ya baslamak bitirmenin yarisi demisler. Simdi diyetin tam zamani. :21:

Beni mahveden tatliydi ama bugun o ortadan kalkti umuyorum. :KK23:

Aslinda bende 65 e dusmustum sonra bes kilo aldim sayilir. :KK1: Olursun ya baslamak bitirmenin yarisi demisler. Simdi diyetin tam zamani. :21:

Beni mahveden tatliydi ama bugun o ortadan kalkti umuyorum. :KK23:

Evet şimdi başlasam yaza kalmaz 38 olurum:21:Başlayınca çabuk veriyorum:44:
Benim de tatlı bağımlılığım var:KK17:

X