Mayflower75 Never give up.!! Pro Üye 1 Şubat 2016 9.242 34.206 10 Kasım 2017 Konu Sahibi AklinYolu1 #621 AklinYolu1 .!.: Fransa da alirim bir dal o zaman. Ama sende caylakmissin olmaz simdi. Buralar hep dutluktu eskiden. Genişletmek için tıkla... Haha caylak tavlacidan kork.acemi sansi diye birsey var sonucta)) Dutluk ayyy dut canim istedi kiz..kirmizi dut hrmde eksi eksi
AklinYolu1 .!.: Fransa da alirim bir dal o zaman. Ama sende caylakmissin olmaz simdi. Buralar hep dutluktu eskiden. Genişletmek için tıkla... Haha caylak tavlacidan kork.acemi sansi diye birsey var sonucta)) Dutluk ayyy dut canim istedi kiz..kirmizi dut hrmde eksi eksi
A AklinYolu1 Nirvana Kayıtlı Üye 16 Ekim 2012 32.409 95.803 10 Kasım 2017 Konu Sahibi AklinYolu1 #622 Mayflower75 .!.: Haha caylak tavlacidan kork.acemi sansi diye birsey var sonucta)) Dutluk ayyy dut canim istedi kiz..kirmizi dut hrmde eksi eksi Genişletmek için tıkla... Aman korktum tavlayi al da koltugunun altina aklin basina gelsin. Kafan hep yemege calisiyor. Kirmiziyi sevmem ben beyazi daha guzel.
Mayflower75 .!.: Haha caylak tavlacidan kork.acemi sansi diye birsey var sonucta)) Dutluk ayyy dut canim istedi kiz..kirmizi dut hrmde eksi eksi Genişletmek için tıkla... Aman korktum tavlayi al da koltugunun altina aklin basina gelsin. Kafan hep yemege calisiyor. Kirmiziyi sevmem ben beyazi daha guzel.
Mayflower75 Never give up.!! Pro Üye 1 Şubat 2016 9.242 34.206 10 Kasım 2017 Konu Sahibi AklinYolu1 #623 AklinYolu1 .!.: Aman korktum tavlayi al da koltugunun altina aklin basina gelsin. Kafan hep yemege calisiyor. Kirmiziyi sevmem ben beyazi daha guzel. Genişletmek için tıkla... Hehe ozguvenini sevsinler Yemek sayilmaz ama ya meyve o..ayy hemde yillar oldu yemeyeli nasil istemeyeyim ayol
AklinYolu1 .!.: Aman korktum tavlayi al da koltugunun altina aklin basina gelsin. Kafan hep yemege calisiyor. Kirmiziyi sevmem ben beyazi daha guzel. Genişletmek için tıkla... Hehe ozguvenini sevsinler Yemek sayilmaz ama ya meyve o..ayy hemde yillar oldu yemeyeli nasil istemeyeyim ayol