- 10 Temmuz 2009
- 823
- 72
- 38
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Canım emin ol burası daha gürültülu yani manov hause den gürültülu motor sesleri ve ara ara araba kornalari...kalabalık evet haringey ve woodgreen e gore az sakın oralara gore bugün tesco ya gittik giderken bir guzel yağmura yakalandık ama sorun degil yagmurluklarimiz vardı sonra ev afedersin odamıza geldiksenin profiline baktım biraz once canım galiba guzellik uzmanisin cok guzel bir isin var sana yine bir sey soracaktım su ana kada bana okadar yardımcı oldun ki bunda da olursun inşallah
Benim yizumde yaklaşık 10 yil once güneş lekesi çıkmıştı cok cok hafifti sagolsun memleketimdeki doktor expigment%4 yazdı ve hassas olan cildimde lekeler çıkardı ve bu lekeler ne kullandıysan geçmedi kozmetik olarak birçok urun kullandım krem vs senin onerebilecegin tavsiye edebileceğin ilaç,krem doktor veye bir işlem var mı su an unitone 4 isimli bor krem kullanıyorum doktor önermişti kimyasal peeling de Kasım'da diyor ama dönünce cokkk yogun bir is temposu beni bekleyeceği icin gidemeyeceğim farklı bir sehirde çünkü doktor ne tavsiye edersinbende daha cok sessiz sakin koylerden hoslaniyorum. kucuk kasabalar sehrin gurultusundne uzakta. bugun naptiniz?
okudum onu ama yapmiyorum:) royal mail de calisiyorum ben :)
okudum onu ama yapmiyorum:) royal mail de calisiyorum ben :)
Çok net alıyorum
Face den yazdim ama cevap vermedin yoksa sen beni begenmiyin mi.
Yok görmedim :26:Aşkolsun
Inanayim mi.Patlicanlar gibi olmasin bu da :)
Yarın misafirim var akşama kadar iş yaptım.Sonra yemek hazırladım.. Parka gittik geldim sarma sardım yarın için
Yeni oturdum pc başına 1 saat ancak:44:
Caliskan arkadasim benim.
Sana misafir olarak gelesim var. Zaten karnim da ac.
Sağol canımGel beklerim
Açlık hepimizde var
napıyonuz yatıyonuzmu:)))
ben trden olmazmı:)))
3bu bir çelişkimi:)))))
İkna olsun oda yalan mı söylüyorsun altı üstü bir test yapacakBen bir turlu doymayanlardanim. Su doktoru ikna etsem de bir seker yuklemesi yaptirsam.
napıyonuz yatıyonuzmu:)))
ben trden olmazmı:)))
3bu bir çelişkimi:)))))
Passaport kontrolu lutfen.
3.1 kilo vermissin keyfin yerinde tabi.
ehliyet olurmu dermişim:)))))
aynen sevinçliyim:)
sen nasılsın görüşmeyeli?