- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Merhaba canım sana bir sey soracaktım esim londrada yemiş meyvemi bir tatli kremaliymiss burada tarifini aradım bulamadım sen bilirsin belki nasil bir sey çilek falan dogranmis üzerinde pudink tarzı krema varmis
Evet tatliyi benden soracaksin. :)
Acaba strawberry trifle i mi diyorsun strawberry cheesecake i mi.
Canım fotografını gösterdim bu biraz katı buna gore daha cıvık dedi İngiliz kremali meyve salatası gördüm o da degil diyor
Alttaki katidir da ustteki puding tarzi yumusaktir. Oteki arkadaslara da sorarim. :)
beratti bir bak buraya.Su tatlinin ismi ne sen bilirsin.
Merhaba canım sana bir sey soracaktım esim londrada yemiş meyvemi bir tatli kremaliymiss burada tarifini aradım bulamadım sen bilirsin belki nasil bir sey çilek falan dogranmis üzerinde pudink tarzı krema varmis
Cheescake :) ustekinin ismini bilmiyorum ama yarin ogrenirim.
Hic bir fikrim yok canim :) narinkizim kusura bakma anlayamadik esinin tatli zevkinden .Yok sweety anlamadin. Narinkizim bir tatli ismini merak ediyor bende bunlardir dedim resimlerini koydum ama bunlar degilmis. Senin var mi bi fikrin. :)
Hic bir fikrim yok canim :) narinkizim kusura bakma anlayamadik esinin tatli zevkinden .
Ben yine trifle diyorum , resimde sert gorunsede cok yumusak ama tabi cesitleri de vardir onun. :)
bak simdi bu saatte , aklima getirme boyle tatlilari... birde resimler koymus:) hadi git yat:)
Canim tatli cekti bende hot chocolate yaptim simdi.:)
Bu gece pastan yok sanirimhot chocolate de iyidir :) bu saatte .. opuyorum seni iyi geceler :) cok yorgunum bu gece ..
Cok tesekkur ediyorum arkdaslar evet esimin pasta zevkini ben de anlamadımsöyle boyle diyor çıkaramadım cir türlü ama ilk fotodakini nasil yapabilirim sizce
Ben genelde aliyorum , yapmiyorum ama beratti yapiyordur o bilir. beratti top sende.
Tesekkur ediyorum canım lucky Londra'da su zibin tarzı inceleltici korselerden hesapliya bulabilir miyim burada Magic fit kullandım ama cok yıprandı ve cok pahalı xs bedenini de bulamıyorum orada bu tarz ürünlerden bilgin var mı
Bir cok korse var burada. Ben bir tane almistim , cok memnun kalmistim ama artik yapilmiyor. XS isen korseye de ihtiyacin yok sankim.
Minnacik bir göbüsum varBir de zibin tarzı iyi oluyor buradaki fiyatı 70 lira sence orada daha uyguna bulurmuyum bir de orada benim bildigim sadece bots var orada olur mü ki cok sey sordum galiba