- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- Konu Sahibi AklinYolu1
Kiz melo banlanmissin. Hayret ettim. :26:Goruselim de iki tek atalim bir gun soyle kirmizi kirmizi. Sen simdi yatmissindir ama okursun buradan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo Recep Ivedik 4' u sevmeyen ama bizim icin katlanan, son 20 dakikasinda baslarim lan ben bu filme hicte komik degil diyen , bir tuvalete gidip donmeyen hatun gelmis.
Soyleyene bak , en son uc ay once mi gelmistin. :)) Bir dakika topik bile uc ay once acilmadi. 2 aycik olmus.
Karnim fena ac ne yesem diye dusunuyordum. :44:
Kizlar telefon numaralariniz silinmis. Nasil becerdin demeyin, ben beceririm.
Yasinizi, vucut olculerinizi belirten bir mesaj yazin ben anlarim.
Vallaa lucky cigim ben seni birkac kez aradim , mesaj yazdim cevap vermedin ben de sildigini dusundum, hakkaten de silmissin
huhu :) cok ozur dilediler dayanamadim geri geldim :))) naparsiniz kizlarrr :) loll
yok almadim daha zaten nisan deil dugunmus dun de kina olmus gidemedim ben nerden bilim ama haksizmiyim hafta ici kina mi olur aaaaaaaaaa :))))
dun kinaymis bu pazar da dugun mus :) hic gitmek istemiyorum benim yerime gidermisin lutfen ? :)
ordan adam cikmaz beee bize uygun deil entellektuelligin e si yok :) uymaz bize :)))
:))) ee onu diyorum ya yabancilara hucum turkleri gec :) bulalim bi monsieur
bakicaz sen de fal da da ciktigina gore iyisin ben napicma peki ? heeee
bana ancak uyari gelir zaten :))) bakicaz artik oluruna birakiyorum kismetim ayagima gelsin olmazmi :)
okis simdilik kiss kiss ve de mucuk mucuk :)) loll
Tamam canim. c u later :)