Lucky7 ' iN GeYiK YeRi - İngiltere Şubesi

Kiz melo banlanmissin. Hayret ettim. :26:Goruselim de iki tek atalim bir gun soyle kirmizi kirmizi. Sen simdi yatmissindir ama okursun buradan.

Kizlar telefon numaralariniz silinmis. Nasil becerdin demeyin, ben beceririm.

Yasinizi, vucut olculerinizi belirten bir mesaj yazin ben anlarim.

Vallaa lucky cigim ben seni birkac kez aradim , mesaj yazdim cevap vermedin ben de sildigini dusundum, hakkaten de silmissin

Vallaa lucky cigim ben seni birkac kez aradim , mesaj yazdim cevap vermedin ben de sildigini dusundum, hakkaten de silmissin

Aramadin canim ya. Mesaj da gelmedi bana. Bir ara kapaliydi telefon iki gun boyunca kimseyle yazisamadim acaba o ara mi aradin . Bilerek niye sileyim yahu. Telefon fabrika ayarlarina donunce kendisi silmis. Bir mesaj atarsan tekrardan alirim numarani.

yok almadim daha zaten nisan deil dugunmus dun de kina olmus gidemedim ben nerden bilim ama haksizmiyim hafta ici kina mi olur aaaaaaaaaa :))))

dun kinaymis bu pazar da dugun mus :) hic gitmek istemiyorum benim yerime gidermisin lutfen ? :)

bana ancak uyari gelir zaten :))) bakicaz artik oluruna birakiyorum kismetim ayagima gelsin olmazmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…