Ltfen yardm edin?

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
arkadaslar düşük yaptım dün cok üzgünüm içinde parca kalırsa belirtiler neler olur bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen ben parca düşürdükten sonra kanamam azaldı.dr gitmiştim düşük yapmadıgım halde düşük gerceklesti dedi ve eve gönderdi antibiyotik ve iki agrı kesici yazdı oysa ben dr gittikten 3 gün sonra düşük yaptım allah nasıl biliyosa öyle yapsın böyle dr ları sırf özel yerine gitmedik diye yaptı bütün bunlarısenağlamasenağlama

• Konu Sahibi EU2
CANIM ARKADASIM BENıM YA senağlama

• Konu Sahibi EU2
canım üzülme gene hamile kalırsın hem kimyasal gebelikmiş yani erkenden düşmüş içinde parça kalacağını zannetmem bende düşük yaptım hemde o kadar çok parça geldiki anlatamam doktora gittiğimde o kadar parçaya rağmen kesenin içerde olduğunu ama bu kadar kanamaya dayanamayacağını % 80 düşeceğğini söyledi ve 2 gün sonra düştü yani belli olmuyo çok kanaman oluyo düşmüyo ama basit adetten biraz fazla pıhtılı oluyo düşüyo bu düşükten öncekide kimyasaldı kimyasalı düşürmek daha basit oldu ikisindede parça falan kalmadı

ama sen genede bi tedbir amaçlı doktora gidersen daha iyi olur hem kafan rahat olur hemde tedbirini almış olursun
çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın

• Konu Sahibi EU2

cok tesekkürler içim rahatladı saolun gidicem dr

• Konu Sahibi EU2
canım benim çok zor biliyorum bende yakın zamnda düşürdüm bebeğimi çok zor ,,ama lütfen üzülme çünkü biliyorsunki en azından hamile kalabiliyorsun bu mucize kalamayanlarda var dimi.yine olur bebişin.birdaha o dr gitme sakın,bela okuma boş ver allah görüyor ve uzun saçlının ahı yerde kalmaz sen meraketme güzelim çok geçmiş olsun.a.s.

• Konu Sahibi EU2
mrb geçmiş olsun
içinde parca kalıp kalmadığını doktora gidererek anlıyabilirsin zaten içinde parca kalmışsa kürtaj yapabilirler parcayı temizlemek için ben 3 kez düşük yaptım 2 düşükte hamilelik yeni olduğu için parca kalmadan kendi kendine temizlendi ama yine doktora gittip baktırdım parca kalıp kalmadığına degil o yüzden doktora gitmeden fayda var

• Konu Sahibi EU2
saol canım cok acı bekleyip cok erken kaybetmek allahım bidaha kimseye göstermesin
bidaha kesinlikle gitmicem o dr zaten sikayettede bulunduk allah ıslah etsin öyle insanları diyecek hiç bişeyim yok

canım dr um izinde oldugu için baskasına gitmiştim carsamba günü gelicekmiş ona tekrar gidicem o güne kadar bişe olmaz inşallah cok saolun destekleriniz için

• Konu Sahibi EU2
canım ben de şubat ayında düşük yaptım doktora kontrole gittim hamile olduğumu bilmiyodum bana test yapmadan aşşağıdan muayne etti. hamile olup olmadığıma bakmadı bile. Böyle doktorların eline düşürmesin Allah. Ama bunda da bi hayır vardır Başka bi doktora gittim çok telkin etti bence. Artık çok rastlanıyo. çoğu hastamda oluyo bir kaç ay sonra tekrar hamile kalıyolar dedi . ben de parça kalmamıştı daha yeniydi bebek zaten adet zamanımı biraz geçince düştü. öğrendikten sonra fazla sevinemedik yani. ama diyorlarki sağlıklı bebek genelde tutunamazmış o yüzden üzülme canım. biliyorum çok acı. Bence doktora git her ihtimale karşı bebeğin ufaksa umarım kendi kendine düşmüştür. ama parça kalırsa belirti olmadığını duydum. burda bi komşununkini doğum yaptırarak aldılar gene de içinde parça kalmış kontrole gidince anladı. özel devlet fark etmiyo canım iyi birine rasladın mı herşey yolunda iyi umarım iyi insanlarla karşılaşırsın ama içini rahat tut çünkü bebeğin kendi kendine düştüğüne göre tahminimce ufaktı ve umarım da içinde parça kalmadı

canım cok gecmiş olsun cok acı bişe gercekten evet kendim düsürdüm zaten adetim gectikten 1hafta sonra düstü şimdi yarını bekliyorum dr yarın izinden geliyomus gidicem bakalım insallah sorun kalmaz

tekrar iyi bir doktora gitmeni öneririm arkadaşım.parça kalırsa içeride kanama devam ediyor yani bi gariplik muhakkak anlarsın.aklında sorular varsa tekrar bi muayene ol ve bu dönemde iyi beslen kendini toparla doktordan takviye ilaçlar yazdır geçmiş olsun arkadaşım.

canım saol kanamalarım gitgide azalıyo insallah sorun olmaz

çok geçmiş olsun canım allahım bir daha yaşatmasın inşallah...

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm gerçekten:çok üzgünüm:... nasılsın şimdi kanaman devam ediyormu...canım sen ihmal etme doktoruna git nasıl böyle bişey yaparlar ya aklım almıyor eşin askerdi sanırım askeri hastanenin doktoruna mı gitmiştin?canım üzülme bak hamile kalabiliyorsun bir de bu taraftan bak rabbim yine verir tekrar geçmiş olsun canım:teselli:

çok geçmiş olsun canım allahım bir daha yaşatmasın inşallah...

canım tesekkür ederim amin

saol canım evet eşim asker keşke askeri hastaneye gitseydim ama benim oldugum yere iki saat askeri hastane onun için devlet hastanesine acilden giriş yaptık herseyde var bi hayır diyorum allahım tekrar nasip eder inşallah

sevgili kızlar lütfen üzülmeyin hepimizin başından benzeri olaylar geçti geçiyor hatta geçmeye devam edecek ama ne kadar çabuk toparlanırsak o kadar az iz bırakacak üzerimizde ve bizi sevenlerde
bu arada bende başıma gelen bir olayı aktarıyım düşük sebebiyle gittiğim doktorum ki kendisi çok ünlü bir klinikte görev yapmakta olan ünlü bir kişidir- yaptığı kürtaj sonrasında içimde parça bıraktı. merak eden arkadaşlar için anlatıyım içeride parça kalınca kanama hiç tamamen kesilmiyor ara ara şiddetlenerek devam ediyor. ben artık ped kullanmaktan usanmıştım ve en sonunda ne oldu inanamazsınız. bir gün çok şiddetli bir ağrı oldu adet sancısından şiddetli. sonra bir baktım ki parmak ucunu tamamen kaplayacak boyutta kalın damarlı bir doku var ped üzerinde. vücut kendi kendine içeride kalan parçayı nasıl attı hala hatırladıkça inanamıyorum. allahıma bin kere şükürler olsun.bu nedenle herkesin aklında bulunsun: kürtajdan 1 hafta sonra doktor mutlaka kontrole çağırmalıdır. kürtaj sonrası devam eden kanama akıntı özellikle kötü kokulu akıntı durumunda hemen doktora gidilmelidir.
kendinize iyi bakın

forumda osmaniye arıyodum tesadüf gördüm cnm çok geçmiş olsun, Allah bida yaşatmasın ayrıca da en kısa zamanda en tatlısından bi bebek nasip etsin inş...

canım sanda cok gecmiş olsun tesekkür ederim toparlıyorum kendimi yavas yavas benim kanama gittikce azalıyo hatta bitti bile diyebilirim bi kontrole gidicem insallah parca falan kalmamıstır

forumda osmaniye arıyodum tesadüf gördüm cnm çok geçmiş olsun, Allah bida yaşatmasın ayrıca da en kısa zamanda en tatlısından bi bebek nasip etsin inş...

amin canım cok saol osmaniyelimisin yoksa

selam kızlar cok iyiyim dr parca kalmadıgını iki ay korunmamız gerektiğini ve ondan sonra kolayca hamile kalabilecegimi söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…