Ltfen yardm edin?

merhaba canım bende 1,5 ay önce düşük yaptım çok kan pıhtıları düştü dpktorum kalmamıştır birşey dedi ondan sonra normal günümde adet ooldum 2 ay korunmamı söyledi bakalım artık alttan muane ettikleri zamanda düşük tehlikesi oluyomuş aslında sakıncalı beim düştü düşecekti alttan muane ettiler sonra hemen düştü yeri kötü biryerdeymiş ömrü okadarmış herşey nasip

arkadaslar düşük yaptım dün cok üzgünüm içinde parca kalırsa belirtiler neler olur bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen ben parca düşürdükten sonra kanamam azaldı.dr gitmiştim düşük yapmadıgım halde düşük gerceklesti dedi ve eve gönderdi antibiyotik ve iki agrı kesici yazdı oysa ben dr gittikten 3 gün sonra düşük yaptım allah nasıl biliyosa öyle yapsın böyle dr ları sırf özel yerine gitmedik diye yaptı bütün bunlarısenağlamasenağlama

Meraba yazınızı okudum çok üzüldüm.Bende 5.5 aylık çocuğumu düşürdüm . Muştaki doktor beni sancılı sancılı eve yolladı .sancım şiddetlenince tekrar gittim öğlen saat 2 ye kadar şiddetli sancıyla bekledim hastanede ne doktor ne ebeler ilgilenmedi doktor bey özel muayenanesindeymiş okadarda özeline gittimki verdiğim paraya acıdım haram ettim. ama bizim ülkemiz böyle işte . Ordan doktor elazığ üniverste hastanesine sevk etti . 5 tane doktor başımda doğum yaptım düşürdüm çocuğumu.Sana tavsiyem üniverste hastanesi varsa oraya git. Parça kalmışsa onlar biliyolar.Normal doktorlara em para veriyosun ama sonuç değişmiyo.

merhaba canım bende 1,5 ay önce düşük yaptım çok kan pıhtıları düştü dpktorum kalmamıştır birşey dedi ondan sonra normal günümde adet ooldum 2 ay korunmamı söyledi bakalım artık alttan muane ettikleri zamanda düşük tehlikesi oluyomuş aslında sakıncalı beim düştü düşecekti alttan muane ettiler sonra hemen düştü yeri kötü biryerdeymiş ömrü okadarmış herşey nasip

Evet haklısınız.benide muştaki ebeler kaçkere altan muayene etti sancı başladı.Bide dikkat etmeden muayene ediyolar bikere ettin 2kere 3 kere niye bakıyosun.Gerçekten maaşımızdan okadar sağlık hizmetlerine paramız kesiliyo doymuyo bu doktorlar bide özele para ama yine sonuç değişmiyo.Belkide bu doktorları biz bu hale getirdik kimse özele gitmese daha iyi olcak .

canım bende 8haftalık bebegımın kalbı durmuş kendılıgınden hastanede düştü.kürtaj oldum bugün 17.gün ve ultrasonda parca klmış dedı dr ama kanaman agrın olursa gel yoksa 1ay sonra gel dedı adet dönemınde düşer dıye beklıyo galıba .henüz adet olmadım.parçann en önemlı belırtısı fazla kanama ve agrıymış.ama benımkı gıbı agrısız kanamasızda oluyomuş ama bendekı parça küçük sanırım adetle düşer inşallah beklıyorum düşmezse yıne kürtaj:KK43:
.geçmiş olsun canım allah kolaylık versın

kızlar benim bi sorunum var. 5 haftalıkken beta hcg yükselmesi durdu ve düşmeye başladı sonra kanamam başladı ve 15 gün kadar ama az az oldu bir iki gün sonra yeniden başladı ve 10 gündür devam ediyo yine. dün doktora gittim artık net bişe demedi. biir hafta daha bekleyelim dedi. yoksa rahmi temizleyeceğiz dedi. kokruyorum şimdi sizce bişe kaldı mı ama bu arada ağrım falan yok ve kan adet kanı gibi değil daha farklı? yaşayan var mı böylee

arkadaslar düşük yaptım dün cok üzgünüm içinde parca kalırsa belirtiler neler olur bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen ben parca düşürdükten sonra kanamam azaldı.dr gitmiştim düşük yapmadıgım halde düşük gerceklesti dedi ve eve gönderdi antibiyotik ve iki agrı kesici yazdı oysa ben dr gittikten 3 gün sonra düşük yaptım allah nasıl biliyosa öyle yapsın böyle dr ları sırf özel yerine gitmedik diye yaptı bütün bunlarısenağlamasenağlama

simdi doktorunuz düsük olmus demesi söyle kan degerlerine göre benimde basimdan gecti bebek rahimden ciktiktan sonra kan degerlerinde anormallik oluyor
banada doktorum hic kanamam olmadigi halde düsük yapacaksin ilaclarini kullanma birak dedi daha sonra kanamam basladi doktorun dedigi gibi
icinde parca kalmismi diye kanaman bitince git muayene ol kan tahlili yaptir
gecmis olsun allah bir daha yasatmasin

kızlar benim bi sorunum var. 5 haftalıkken beta hcg yükselmesi durdu ve düşmeye başladı sonra kanamam başladı ve 15 gün kadar ama az az oldu bir iki gün sonra yeniden başladı ve 10 gündür devam ediyo yine. dün doktora gittim artık net bişe demedi. biir hafta daha bekleyelim dedi. yoksa rahmi temizleyeceğiz dedi. kokruyorum şimdi sizce bişe kaldı mı ama bu arada ağrım falan yok ve kan adet kanı gibi değil daha farklı? yaşayan var mı böylee

seni korkutmak istemem ama canim dis gebelik olabilir
bende kanamam olunca bebek gitti sanmistim ama hala icimdeymis yani dis gebelik olmus
adet kanamam normalinden farkliydi öncelikle cok koyuydu rengi sonra bazen cok az geliyor tuvalete oturunca birden cogaliyordu kesildikten bir kac gün sonra yeniden basladi cok agrim oldu bu kez doktora gittim acil ameliyata aldilar

seni korkutmak istemem ama canim dis gebelik olabilir
bende kanamam olunca bebek gitti sanmistim ama hala icimdeymis yani dis gebelik olmus
adet kanamam normalinden farkliydi öncelikle cok koyuydu rengi sonra bazen cok az geliyor tuvalete oturunca birden cogaliyordu kesildikten bir kac gün sonra yeniden basladi cok agrim oldu bu kez doktora gittim acil ameliyata aldilar

yaaa ama beta hcg en son bakıldığında 2 ye düşmüştü 199 dan bebek olsa düşermiydi acaba :KK43: doktor güya baktı bişe demedi ki..beklemekten başka yolu yokmu bunun acaba..

beta 2 çıktığında mı sorun olmuyo canım .? kafam kaışık yaa

X