arkadaslar düşük yaptım dün cok üzgünüm içinde parca kalırsa belirtiler neler olur bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen ben parca düşürdükten sonra kanamam azaldı.dr gitmiştim düşük yapmadıgım halde düşük gerceklesti dedi ve eve gönderdi antibiyotik ve iki agrı kesici yazdı oysa ben dr gittikten 3 gün sonra düşük yaptım allah nasıl biliyosa öyle yapsın böyle dr ları sırf özel yerine gitmedik diye yaptı bütün bunlarısenağlamasenağlama
merhaba canım bende 1,5 ay önce düşük yaptım çok kan pıhtıları düştü dpktorum kalmamıştır birşey dedi ondan sonra normal günümde adet ooldum 2 ay korunmamı söyledi bakalım artık alttan muane ettikleri zamanda düşük tehlikesi oluyomuş aslında sakıncalı beim düştü düşecekti alttan muane ettiler sonra hemen düştü yeri kötü biryerdeymiş ömrü okadarmış herşey nasip
arkadaslar düşük yaptım dün cok üzgünüm içinde parca kalırsa belirtiler neler olur bileniniz varsa yardımcı olsun lütfen ben parca düşürdükten sonra kanamam azaldı.dr gitmiştim düşük yapmadıgım halde düşük gerceklesti dedi ve eve gönderdi antibiyotik ve iki agrı kesici yazdı oysa ben dr gittikten 3 gün sonra düşük yaptım allah nasıl biliyosa öyle yapsın böyle dr ları sırf özel yerine gitmedik diye yaptı bütün bunlarısenağlamasenağlama
kızlar benim bi sorunum var. 5 haftalıkken beta hcg yükselmesi durdu ve düşmeye başladı sonra kanamam başladı ve 15 gün kadar ama az az oldu bir iki gün sonra yeniden başladı ve 10 gündür devam ediyo yine. dün doktora gittim artık net bişe demedi. biir hafta daha bekleyelim dedi. yoksa rahmi temizleyeceğiz dedi. kokruyorum şimdi sizce bişe kaldı mı ama bu arada ağrım falan yok ve kan adet kanı gibi değil daha farklı? yaşayan var mı böylee
seni korkutmak istemem ama canim dis gebelik olabilir
bende kanamam olunca bebek gitti sanmistim ama hala icimdeymis yani dis gebelik olmus
adet kanamam normalinden farkliydi öncelikle cok koyuydu rengi sonra bazen cok az geliyor tuvalete oturunca birden cogaliyordu kesildikten bir kac gün sonra yeniden basladi cok agrim oldu bu kez doktora gittim acil ameliyata aldilar