Selam cnm..Yinemi regl oldun cnnm..canım brn acilden gittiğim için yoğun kanamadan dolayı kansızlık olmuştu..O gün dr muayene de dedi rahim çok kalın acil yatış yarjnda kürtaj ve parça alıncak dedi..Yani bana gün falan vermediler..O akşam yattım orada..Ertesi günde hem rahimi kürtaj yapıp parçayı da aldılar.Şimdilik iyiiyim cbm şükürler olsun..Sadece geçen hafta benimde işyerinde birden küçük bir kan geldi tampona..Eyvah dedim genemi ya diye korktum..Bir komşum vardı aklıma grldi..Onunda biraz sıkınıtısı vardı dedim acaba gittği dr dan memnunmu bir sorayım dedim..Canım sıkıldj o gün yine .
Neyse üsküdar devlette bir bayan kadın doğumcu tavsiye etti kendi gitmiş çok ilgilendir dedi..çok memnun kalmış..Mhrs den baktın bu çarşamba ya rabdevu vardı hemen aldım..Bu arada kanama dediiim o gün öyle geçti bir leke tarsı oldh bitti şükür ..neydi bilemedim canımı sıktı devamı gelcek sandıydım..O günde randevu aldım korkudan hemen..Çarşamba gidicem en azından kadın kendi muayene ediyormuş ..Baktırayın ne durumda rahim ..Bakalım hayırlısı inş..Eğer düşünürsen dr un adı Necla özendi sanırım..Üsküdar devlette.Umarım kanaman normal olur biter bir an önce Çok geçmiş olsun.