Ben yardıöcı olabilirim urunlerle ilgili.. Uye topladıkca prim artıyor onun ıcınne merak ediyorsanız cevaplarım uyelık sart degil
Evet.. Uyelik sonra kimden isteseniz olabilirsiniz.. Ben satis yapmiyorum zaten para isiyle ugrasmak istemem.. Ama uye yapip para kazaniyorum..Teşekkür ederim
ürün almak istesem kendim üye olup indirimli mi almış oluyorum
Merhaba ben üye olmak istiyorum koşulları nelerdir herhangi bi ücret oduyormuyuz
Merhaba size yardımcı olmak isterimTeşekkür ederim
ürün almak istesem kendim üye olup indirimli mi almış oluyorum
2013 te paylaşılmış bir bilgi ama ben bu markayı daha yeni duydum ve çok ta olumlu şeyler duydum kullananlardan ilk fırsatta üye olup ürünlerini denemeyi düşünüyorumLR WORLD SATIŞ ORTAKLIGI HAKKINDA ..
-Aylık Asgari Ciro Zorunluluğu yok ..
-Ürün alıp stoklama Zorunlulugu yok ..
-Siparişler 2-3 gün içinde teslim..
-Minimum sipariş 50 tl(kdv dahil)
-2 Ay içinde Değişim Hakkı
-Tüketici koruma mevzuatına uygun iade hakkı..
-Dilediğiniz an iş ortaklıgını sona erdirme..
-%50 Kâr marjı ..
-Ürünlerin özü Aloe Vera bitkisidir ..
-Sağlık bakanlıgı ve dermotolog onaylıdır ..
-100 TL ve üzeri siparişte kargo ücretsiz aksi taktirde 7.5 tl kargo bedeli ..
-Şirket Aras Kargo ile Anlaşmalı ..
-Bitkisel ürünler-Kozmetik-Kişisel Bakım-Aksesuar
-Yıllık Katalog her ay indirim broşürü
-18 yaşını geçmiş olmak gereklidir
Satış ortagı olmak isteyen Lr Resmi sayfasından Bilgi alabilir.
Konu amacı LR ortagı olmak isteyenlere bilgi vermek ve ürünleri hakkında bilgi alışverişi yapmaktır ..
KONU TAKİPÇİLERİNDEN ISRARLA RİCA EDİYORUM KURALLAR DAHİLİNDE FİKİR ALIŞVERİSİ VE ÖNERİNE BULUNMANIZDIR..
KEYİFLİ PAYLAŞIMLAR ^_^
Merhaba bende bu işe yenı başladım önce kendime ürün aldım çok memnun kaldığım için şuan başkalarına tavsiye ettim ve iş olarak yapiyorum düşünürseniz yardımcı olmak isterim2013 te paylaşılmış bir bilgi ama ben bu markayı daha yeni duydum ve çok ta olumlu şeyler duydum kullananlardan ilk fırsatta üye olup ürünlerini denemeyi düşünüyorum
Firma1985 yılında kurulmuş bir Alman firmasıdır. Türkiye'de büyümeye yeni başladı. Henüz çok az üyesi var bu sebeple yeni duymanız normal. Sizi LR kalitesiyle tanıştırmaktan sevinç duyarım.2013 te paylaşılmış bir bilgi ama ben bu markayı daha yeni duydum ve çok ta olumlu şeyler duydum kullananlardan ilk fırsatta üye olup ürünlerini denemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?