evet kullanabilirsinizMsm jel koltukaltında renk koyulasmasına da iyi gelir mi acaba?
MerhabaPeki 25 yaş için göz altı kırışıklıkları için hangi ürünleri kullanabilirim?
mesaj atıyorum sızeMerhaba,
Uye olmayi dusunuyorum ama birkac sey ogrenmek istiyorum:
1-Hem ilk uyelikte hem de sonraki alisverislerde karta taksit imkani oluyor mu? Oluyorsa hangi karta/kartlara?
2-Uyelik asamasini atlattiktan sonra ne oluyor? Egitimden bahsedilmis ama bu egitimler ne zaman, nerede ve ne sekilde oluyor?
3-Kazanc turlerini pek anlayamadim. Oncelikle sunu belirteyim ben de satis yapamam diyenlerdenim. Grup lideri veya ne deniyorsa bizim satislardan para kazaniyor. Biz de uye yaptigimiz is ortaklarinin satislarindan kazaniyoruz. Galiba grup cirosu diye bisey var ve uyeler de kazanc elde ediyor. E ben satis yapamazsam sizin yaptiginiz satislardan kazanc saglamis olmayacak miyim? Sacmaliyor muyum yoksa bir noktayi kaciriyor muyum? Elbette bu bir ekip isi ama hak yemeyeyim icim rahat olsun. Buarada Kocaeli'de ikamet ediyorum. Yardimci olursaniz sevinirim.
you tube yazın nasıl kullanılacağını görebilirsiniz.Profesional eye pads ürününün kullanım şekliyle ilgili bilgi verebilir misiniz?
Evet iadelerde hızlı degil.. Ben 600 liralik iadeyi tam 33 is gunu sonrasınd alabildim ..Merhaba yeni üye oldum ürünleri beğendiğim için ve sadece kendim kullanmak için satışla uğraşamam açıkçası.. sormak istediğim bir konu var tecrübeli arkadaslara...
yeni üyeyim dediğim gibi siparisimde vazgeçtigm bir ürün oldu ve müşteri hizmetlerini arayıp siparis iptali istedim ve iptal edildi ancakkk para karttan kesildi yani siparis iptal olmasına rağmen para iadesi yapılmamış oldu...
acaba başına böyle bir durum gelen oldu mu iade kaç günde yapılır. .sanırım iadelerde pek hızlı deg sirket.
yardım ederseniz sevinirim tesekkurler
Ben yardıöcı olabilirim urunlerle ilgili.. Uye topladıkca prim artıyor onun ıcınVay anasını arkadaş şu ürün hakkında bilgi alayım dedim herkes üye toplamanın peşinde kaç kez ikaz edilmiş ama hala aynı pess resmen hevesim kaçtı şu topikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?