Hemen cevaplıyorum :)LR'ye üye olurken herhangi bir ücret alınıyor mu?
Yıllık üyelik ücreti gibi birşey var mı?
Her ay düzenli sipariş verme zorunluluğu bulunuyor mu?
Sipariş için belli bir limit var mı mesela Avon'da 100 liranın aşağısında sipariş verince kargo ücreti ödeniyor.
LR üyeleri sorularımı cevaplandırırsa sevinirim.:)
Ben de üye oldum ama hiç satış yapamıyorumyardımcı olur musunuz biraz taktik verin
Makyaj temizleme mendilini kullandım ve hayatımda ilk kez alerjik olduğunu düşündüğüm bir durumla karşılaştım...tüm yüzüm acıyla kızardı bütün gün...
Ürünlerin üzerinde alerjik durumlara karşı herhangi bir uyarı yok maalesef hatta çoook sağlıklı olduğu iddia ediliyor...bitkisel olması bu tarz durumlarla karşılaşmayacağımız anlamına gelmiyor sanırım...Lr gördüğüm her platformda yaşadığım bu durumu anlatıyorum....gözü kapalı tavsiye edilecek ürünler değil...kaldı ki hiç bir bitkisel ürün gözü kapalı tavsiye edilemez...daha ciddi allerjik reaksiyonlara sebep olabilir...
Aloe vera bitkisine alerjiniz vardır
İcerisinde kimyasal yok Lr ürünlerinin
Alerjik bir cildiniz varsa bunu ürün aldiğiniz kişiye bildirmeli hatta kolunuzun ufak bir kısminda deneme yapmaliydiydiniz
Aloe vera alerjisi çok sık rastlanan birşey degildirİlk kez karşılaştığim bir durum...alerjik bir cildim yok...bu tarz bitkisel ürünlerin üzerinde alerjiye karşı mutlaka uyarı olmalı...öyle uyarmadan herkese öneremezsiniz...ilk kez aloe vera kullanan bir insan alerjisi olup olmadığını bilemez ve bunun sorumluluğu tüketicide değil tüketiciyi uyarması gereken üreticidedir
Merhaba,Ben sivilce izlerim ve çukurluklar için ürün araştırması yaparken bir arkadaşın tavsiyesiyle LR nin ürünlerini alıp üye oldum ve çok memnun kaldım. Şuanda da satışlarını yapıyorum. Bilgi isteyen olursa özelden mesaj atsınlar yardımcı olurum
microsilver yüz yıkama kremi ardında racine tonik sonra aloe vera nemlendiric jel krem ve microsilver universal kremi kullanıyorum... baya geçirdi ama hala devam ediyorum çünkü cildimde çok fazla iz var öyle az 1-2 yerde değil malesefMerhaba,
Siz sivilce izleriniz ve çukurlarınız için hangi ürünleri kullandınız? Ve geçirdi mi?
ilk yardım seti yani box set bu seti saçınız da tutun ayaklarınıza kadar kullanabilirsiniz....içerisinde 12 bitki suyu var aleo vera zaten iyileştirme özellikli bi bitki spreyi açık yaraya bile sikabilirsinizİlk Soru Benden İlk yardım spreyi hakkında bilgi ve görüşlerini ögrenmek istiyorum ..
bana özelden yazarsaniz size bi kaç görsel gonderebilirimilk yardım seti yani box set bu seti saçınız da tutun ayaklarınıza kadar kullanabilirsiniz....içerisinde 12 bitki suyu var aleo vera zaten iyileştirme özellikli bi bitki spreyi açık yaraya bile sikabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?