- 25 Haziran 2016
- 4
- 2
- 1
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acil yardim seti ve msm jelle lekeleriniz gider tabi duzenli kullanmaniz lazim..Benim bacagımda igneli epilasyondan kalma lekeler var. Bunun icin bir krem öneriniz var mı?
Tabii ki %100 gitmeyebilir lekeler, her ciltte farklı reaksiyon gösterir ama büyük oranda verim alırsınız. Msm jel, aloevera peeling, günes koruyucu ve guzel bir nemlendirici işinizi görür. Msm jelin içinde renk pigmentlerini açan bir bitki var.Benim bacagımda igneli epilasyondan kalma lekeler var. Bunun icin bir krem öneriniz var mı?
Merhabalar.bana biraz bilgi verebilir misiniz? Guvenilir mi?arkadaşlar bende LR işortagıyım. LR ürünleriyle ilgili bilgi almak isteyen ve üye olmak isteyenler yazabilirler yardımcı olurum...
Bende cok merak ediyorum kazanci nedir guvenilir mi vs.konu ile ilgili size mesaj attım
Mesaj attim sizeBende cok merak ediyorum kazanci nedir guvenilir mi vs.
Msm jel koltukaltında renk koyulasmasına da iyi gelir mi acaba?Tabii ki %100 gitmeyebilir lekeler, her ciltte farklı reaksiyon gösterir ama büyük oranda verim alırsınız. Msm jel, aloevera peeling, günes koruyucu ve guzel bir nemlendirici işinizi görür. Msm jelin içinde renk pigmentlerini açan bir bitki var.
Tabikii ama desteklemeniz lazim bazi ueunlerle mesaj atabilitsiniz banaMsm jel koltukaltında renk koyulasmasına da iyi gelir mi acaba?
Arkadasin biri benim yerime cevap vermis sagolsun. Isterseniz yazabilirsiniz yine.Msm jel koltukaltında renk koyulasmasına da iyi gelir mi acaba?
Size yazıyorum şimdi özelden.Bana da yardimci olur musunuz?Catlaklarim var hangi urunleri nasil kullanmaliyim?
Ayrica pleeng diyorsunuzda tam adi ne acaba bulamadım
Ve yuzumdeki gozenekler icin ne kullanmaliyim hafifte lekeler var