- 2 Haziran 2016
- 6
- 1
- 1
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zamandan beri lr ile ilgileniyorsunuz bende lr ekibindeyim merak ettimMerhabalarİstanbul da Bulunuyorum Ekibime yeni ortaklar arıyorum ve sonuna kadar destek vaad ediyorum.Hayalleri ve hedefleri olan arkadaşlarımla çalışmak için her zaman burdayım
Kasım 2015 tem beriNe zamandan beri lr ile ilgileniyorsunuz bende lr ekibindeyim merak ettim
Ben daha yeni uye olanlardanim LR ailesine katildigim icin cok mutluyum cok bambaska bir dunyaKasım 2015 tem beri
Zaten bu zorla yapilacak bir durum degildir urunler dermotest onayli ki zaten LR dunya saglim orgutuyle birlikte calisir ki sizin gibi bir cok insan is ortakli icin deil urunlerden vaz gecemediklerinden indirimli almak icin uye oluyorlarBen makyaj urunlerini kullaniyorum cevremde cokta kullanan var kendi urunlerimi kendim siparis etmek icin uye oldum satis yada uyelik toplama amacim yok ama urunler gayet guzel
Aynen öyle özellikle ürünleri kullandığınızda ve memnun kaldığınızda daha da güzelleşiyor iş olarak.Ben rüyalarımda görüyorum artıkBen daha yeni uye olanlardanim LR ailesine katildigim icin cok mutluyum cok bambaska bir dunya
Uyariniz icin tesekkurler bu sekilde dusunmemistim bundan sonra foto paylasirsam kisiden izin alarak paylasicama eminbolabilirsinizTanıdığınız veya tanımadığınız insanların yani size ait olmayan fotoğrafları nasıl paylaşıyorsunuz ?
Başınız ciddi olarak belaya girer bu konuda site olarak uyarmadınız demeyin.
Uyariniz icin tesekkurler bu sekilde dusunmemistim bundan sonra foto paylasirsam kisiden izin alarak paylasicama eminbolabilirsiniz