- 29 Mart 2014
- 1.896
- 2.157
-
- Konu Sahibi birgaripyazar
Saçları diplerini nemlendirip saç diplerine süreceksin. Birkaç dakika masaj yapacaksın. Benim ablam faydasını gördü. Tavsiye eden kişi 6 ay kadar kullan demiş.Teşekkür ederim bn bu üründen aldım LR saç çıkarması için nasıl kullanıp nasıl bi sonuç alabilirim deneyeyimi olandan bilgilenmek isterim
Canım bn eşime lecaprini kullanıyorum 1 ayı geçti ve emin ol baya çıktı saçı :) o yüzden hiç aksatmadan kullan hatta sabah akşam sprey ve tonigi kullan şampuani gün aralıklı kullanabilirsin umarım olumlu sonuç alırsın sendeBen 2 ay önce üye oldum. Acil durum setinden çok memnunum. İçindeki konsantre aloe verayı, hazırladığım doğal yağlardan oluşan saç bakım kürüne de bir tatlı kaşığı kadar ekliyorum. Çooook memnun kaldım. Saçım uzamıyordu hiç. Son 2 aydır oldukça farketti
Eşime recapin şampuan ve toniğini aldım. 2 haftadır uyguluyorum. Bakalım sonuç Nasıl olacak!!!!??? Eğer gerçekten saç çıkmaya başlarsa çok sevinicem. Arada acil durum spreyi de sıkıyor saçına
Deluxe, kirpik uzatma serumunu da aldım. 2 haftadır sürüyorum. Rimelliyken sanki biraz uzamışlar gibi geldi. Umarım göz yanılsaması değildir
TamamdırCanım bn eşime lecaprini kullanıyorum 1 ayı geçti ve emin ol baya çıktı saçı :) o yüzden hiç aksatmadan kullan hatta sabah akşam sprey ve tonigi kullan şampuani gün aralıklı kullanabilirsin umarım olumlu sonuç alırsın sende
:) yaparız m.etme :) inş sonuç olumlu olsun daTamamdırben sonucu yazarım, hatta resim paylaşırız. Çünkü ben recapin öncesi diye resim çektim bakalım aylar Sonra Nasıl olacak BEFORE AND AFTER yaparız
Evet canım baştan deri altındakileri kusturur sonra geçirir kafana takılan bir şey olursa mesaj at yardımcı olmaya çalışırımmerhaba LR microsilver yuz yıkama jelı ve yuz kremını kullanıyorum sıvılce ızlerım ıcın 1 hafta oldu kullanmaya baslayalı.İlk haftalarda dıger sıvılce urunlerı gıbı ılk olarak ıctekı sıvılcelerı dısamı atıyor bılgısı olan var mı.Cunku bazı kremler ılk olarak dısa atma yapar ondan sonra etkısını gosterır.buda oylemı
Evet ilk.kusturuyor sonra geciriyor gunes lekelrinde beyazlatma etkisi var cildi purussuz yapiyor bnde kullaniyorum ama ben baska birsey sorcaktim sizemerhaba LR microsilver yuz yıkama jelı ve yuz kremını kullanıyorum sıvılce ızlerım ıcın 1 hafta oldu kullanmaya baslayalı.İlk haftalarda dıger sıvılce urunlerı gıbı ılk olarak ıctekı sıvılcelerı dısamı atıyor bılgısı olan var mı.Cunku bazı kremler ılk olarak dısa atma yapar ondan sonra etkısını gosterır.buda oylemı
Tabi buyrun sorun yardimci olmaya calisirimEvet ilk.kusturuyor sonra geciriyor gunes lekelrinde beyazlatma etkisi var cildi purussuz yapiyor bnde kullaniyorum ama ben baska birsey sorcaktim size
SİVİLCELER İÇİN MİCROSİLVER SET VE AV SU BAZLI NEMLENDİRİCİ KULLANMANIZ GEREKİYOR İZLER İÇİNSE PEELİNG VE MSM JEL DIŞARI ÇIKMADAN ÖNCEDE GÜNEŞ KORUYUCU KULLANABİLİRSİNİZ VE BOX SETİN İÇİNDEKİ ACİL YARDIM SPREYİNİ TONİKK OLARAK UYGULAYABİLİRSİNİZMrb ben yuzumdeki 2 3 sivilce icin ve bikacta iz var microsilver set ve acil yardim 3lu set aldim icinde sprey consantre ve propolisli krem var ayrica nemlendirici almama gerek var mi henuz urunlerim elime gelmedi bu arada
Bu saydiginiz urunler cok fazla tutuyor madem bu kadr iyi bir marka hepsini karsilayan bi yada iki urun yokmu gun icinde zaten 7 8 tane urun kullanamamSİVİLCELER İÇİN MİCROSİLVER SET VE AV SU BAZLI NEMLENDİRİCİ KULLANMANIZ GEREKİYOR İZLER İÇİNSE PEELİNG VE MSM JEL DIŞARI ÇIKMADAN ÖNCEDE GÜNEŞ KORUYUCU KULLANABİLİRSİNİZ VE BOX SETİN İÇİNDEKİ ACİL YARDIM SPREYİNİ TONİKK OLARAK UYGULAYABİLİRSİNİZ
MAALESEF HİÇ BİR FİRMADA BUNLARI KARŞILAYAN BİR YADA İKİ ÜRÜN BULAMAZSINIZ DOKTOR BİLE BASİT BİR EKLEM AĞRISINA BİLE EN AZ ÜÇ İLAÇ YAZIYOR VE ŞÖYLEDE BİR ŞEY VAR BUNLARIN HEPSİNİ ZATEN AYNI ANDA KULLANMIYCAKSINZ ÖNCE SİVİLCELERİNİZ BİTECEK SONRA LEKELER İÇİN ÜRÜN KULLANACAKSINIZ SİVİLCELERİNİZ AKTİF HALDEİKEN LEKE İÇİN ÜRÜN KULLANAMAZSINZBu saydiginiz urunler cok fazla tutuyor madem bu kadr iyi bir marka hepsini karsilayan bi yada iki urun yokmu gun icinde zaten 7 8 tane urun kullanamam
Aktif sivilceleriniz varsa bunları söndürmek için microsilver set yeterli. Bana yetiyo yani. Çok kuruttuğunu hissediyorsanız concantre sürebilirsiniz. En yoğun aloe vera onun içinde ve mükemmel bir nemlendirici. Yatmadan önce sürüyorum sabahleyin capcanlı bir ciltle kalkıyorum. Sivilceler sönmüş ve izlerden kurtulmak istiyorum diyorsanız peeling ve msm öneriliyor. Sivilceler geçmeden peeling yapmayınBu saydiginiz urunler cok fazla tutuyor madem bu kadr iyi bir marka hepsini karsilayan bi yada iki urun yokmu gun icinde zaten 7 8 tane urun kullanamam
Tesekkur ederimm:)Aktif sivilceleriniz varsa bunları söndürmek için microsilver set yeterli. Bana yetiyo yani. Çok kuruttuğunu hissediyorsanız concantre sürebilirsiniz. En yoğun aloe vera onun içinde ve mükemmel bir nemlendirici. Yatmadan önce sürüyorum sabahleyin capcanlı bir ciltle kalkıyorum. Sivilceler sönmüş ve izlerden kurtulmak istiyorum diyorsanız peeling ve msm öneriliyor. Sivilceler geçmeden peeling yapmayın