- 10 Ocak 2015
- 113
- 84
- 37
-
- Konu Sahibi birgaripyazar
Hayır hiç bir zararı olmaz ama peeling le desteklerseniz daha hızlı ve doğru sonuçlar alırsınız.merhaba benim cildim kuru ancak burnumun üzerinde çok aşırı siyah nokta var siyah nokta için satıcı kadın mikrosilver yıkama kremi önerdi şuan kullanıyorum ancak microsilveri daha sorunlu ciltlere veriyorlarmış ben sadece burnumun üzerine sürsem çok zararı olurmu
merhaba benim cildim kuru ancak burnumun üzerinde çok aşırı siyah nokta var siyah nokta için satıcı kadın mikrosilver yıkama kremi önerdi şuan kullanıyorum ancak microsilveri daha sorunlu ciltlere veriyorlarmış ben sadece burnumun üzerine sürsem çok zararı olurmu[/cildinizin kuru olduğunu yeni gördüm kusura bakmayın mutlaka aloe Vera nemlendiriciyle destekleyin sağlıklı günler dilerim..
Isterseniz size yardımcı olurumAynı ürün fakat isim değiştiği için Recapin olarak satışı devam ediyor fakat içerik kullanım şekli aynı hangi şehirdesiniz yardimci olabilirim
merhaba benim cildim kuru ancak burnumun üzerinde çok aşırı siyah nokta var siyah nokta için satıcı kadın mikrosilver yıkama kremi önerdi şuan kullanıyorum ancak microsilveri daha sorunlu ciltlere veriyorlarmış ben sadece burnumun üzerine sürsem çok zararı olurmu
Kesinlikle lr urunleri ni tavsiye edebilirim isterseniz yardimci olabilirimLR urunlerı kullanıp ta sorun yasayan varmı? satıs temsılcılıgıne baslayacagım ıcın merak ettım ve forever ve LR hemen hemen aynı sınfılar ve karar veremedım
Evet lütfen, kuru ciltler için yüz nemlendiricisinin tüm içeriğini yazabilirseniz sevinirim.
Ayrıca cilt lekeleri için ürünü de var mı?
Wap tan ulasabilirsiniz bana yardımcı olurumcilt lekeleri için peeling, msm jel, ve box sprey kullanabilirsiniz.
ayrıca içerikleri hakkında bilgi de verebilirim.
Diş macununun icerigini yazabilir misiniz?
MMS varsa peeling gerek yok aslında prejudice MMS ve bakim kremi şart gece gündüz ayrıca malum yaza girdik MMS ve spreyi geceleri kullanın eğer gündüz kullanıp dışarı cikarsaninz lekeler cogalabilurcilt lekeleri için peeling, msm jel, ve box sprey kullanabilirsiniz.
ayrıca içerikleri hakkında bilgi de verebilirim.
Bende egzamaya dönük alerjik ellerim için dermaintense, bb krem ve pudra siparişi verdim. Bide üye oldum. Yorumlardan çok etkilendim umarım memnun kalırım. Memnun kalırsam herkese önerip satışını da yapıcam
Umarım öyle olur. Bence ürünlerin tam anlamıyla ne işe yaradığını anlatan bi broşür gibi bişey vermeliler. Ben çevreme öneremiyorum bu yüzdenürünleri doğru kullanırsanız memnun kalacaksınızdır bende kullanıyorum evimde bir çok ürününü ve çok memnunum
Umarım öyle olur. Bence ürünlerin tam anlamıyla ne işe yaradığını anlatan bi broşür gibi bişey vermeliler. Ben çevreme öneremiyorum bu yüzden
Mrb paylaşımınızi gördüm de yardımcı olurnusunuzLr saç classics concept benim söylediğim. Nasıl alabilirim bu ürünü?
Elimden gelen birşey olursa tabi yardımcı olurum.Mrb paylaşımınızi gördüm de yardımcı olurnusunuz
Teşekkür ederim bn bu üründen aldım LR saç çıkarması için nasıl kullanıp nasıl bi sonuç alabilirim deneyeyimi olandan bilgilenmek isterimElimden gelen birşey olursa tabi yardımcı olurum.
Her gün veya gün aşırı saçınızı L-Recapin Şampuan ile yıkayın. Saçınızın nemliyken L-Recapin Tonik’i damlalıkla dökülen bölgelerdeki saç diplerinize damlatın. Parmaklarınızla dairesel hareketlerle saç derinize iyice yedirin. Saçınızı durulamayın. Tonik için önerilen kullanım şekli günder 1 kezdir.Teşekkür ederim bn bu üründen aldım LR saç çıkarması için nasıl kullanıp nasıl bi sonuç alabilirim deneyeyimi olandan bilgilenmek isterim