LR kullananlar gelsin :)

merhaba benim cildim kuru ancak burnumun üzerinde çok aşırı siyah nokta var siyah nokta için satıcı kadın mikrosilver yıkama kremi önerdi şuan kullanıyorum ancak microsilveri daha sorunlu ciltlere veriyorlarmış ben sadece burnumun üzerine sürsem çok zararı olurmu
Hayır hiç bir zararı olmaz ama peeling le desteklerseniz daha hızlı ve doğru sonuçlar alırsınız.

merhaba benim cildim kuru ancak burnumun üzerinde çok aşırı siyah nokta var siyah nokta için satıcı kadın mikrosilver yıkama kremi önerdi şuan kullanıyorum ancak microsilveri daha sorunlu ciltlere veriyorlarmış ben sadece burnumun üzerine sürsem çok zararı olurmu[/cildinizin kuru olduğunu yeni gördüm kusura bakmayın mutlaka aloe Vera nemlendiriciyle destekleyin sağlıklı günler dilerim..

Bütün cilt ürünlerinde olduğu gibi LR ürünlerinde de düzenli kullanım önemli sonuç alsın mutlaka benimde sorunlu bir cildim var LR sayesinde düzeldi şimdi üye de oldum çok daha ucuza alıyorum sizde üye olmalısınız whatsup

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba benim cildim kuru ancak burnumun üzerinde çok aşırı siyah nokta var siyah nokta için satıcı kadın mikrosilver yıkama kremi önerdi şuan kullanıyorum ancak microsilveri daha sorunlu ciltlere veriyorlarmış ben sadece burnumun üzerine sürsem çok zararı olurmu

ayrıca micro silver kullanıyorsanız mutlaka nemlendirici kullanmanızı öneririm.

LR urunlerı kullanıp ta sorun yasayan varmı? satıs temsılcılıgıne baslayacagım ıcın merak ettım ve forever ve LR hemen hemen aynı sınfılar ve karar veremedım
Kesinlikle lr urunleri ni tavsiye edebilirim isterseniz yardimci olabilirim

Evet lütfen, kuru ciltler için yüz nemlendiricisinin tüm içeriğini yazabilirseniz sevinirim.

Ayrıca cilt lekeleri için ürünü de var mı?

cilt lekeleri için peeling, msm jel, ve box sprey kullanabilirsiniz.

ayrıca içerikleri hakkında bilgi de verebilirim.

Diş macununun icerigini yazabilir misiniz?

ALOE VERA DİŞ MACUNU İÇERİĞİ
İçindekiler Aloe Barbadensis Gel, Sorbitol, Hydrated Silica, Aqua (Water), Glycerin, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Aroma (Flavor), Echinacea Purpurea Extract, Propolis (Propolis Cera), Alcohol, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Caramel, CI 19140 (Yellow 5), CI 42090 (Blue 1)

MİCRO SİLVER DİŞ MACUNU İÇERİĞİ
İçindekiler Aqua (Water), Sorbitol, Hydrated Silica, Calcium Hydroxyapatite, Glycerin, Panthenol, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Monofluorophosphate, Cellulose Gum, Aroma (Flavor), Zinc Chloride, Silver, Lauryl Glucoside, Sodium Saccharin, Sodium Hydroxide, Limonene, CI 77891 (Titanium Dioxide)

cilt lekeleri için peeling, msm jel, ve box sprey kullanabilirsiniz.

ayrıca içerikleri hakkında bilgi de verebilirim.
MMS varsa peeling gerek yok aslında prejudice MMS ve bakim kremi şart gece gündüz ayrıca malum yaza girdik MMS ve spreyi geceleri kullanın eğer gündüz kullanıp dışarı cikarsaninz lekeler cogalabilur

:KK11:Microsilver diş macunu kullandım çok kötüydü ve saç serumu şampuanı bi hayli para dökmeme rağmen 3. Şişemde bile sıfır etki sadece eyelineri güzel annemede gözaltı için kalem almıştık ped ile 2 saatlik etki etti:) arkadasımda cildi yağlı diye bi hayli ürün aldı kullanmadı 1 ay sonra bıraktı sıkılıp tabi cilt yapısı dicem ama bu ürünlerin herkese uyum sağlaması gerek ben paramı çöpe attım

Bende egzamaya dönük alerjik ellerim için dermaintense, bb krem ve pudra siparişi verdim. Bide üye oldum. Yorumlardan çok etkilendim umarım memnun kalırım. Memnun kalırsam herkese önerip satışını da yapıcam

Bende egzamaya dönük alerjik ellerim için dermaintense, bb krem ve pudra siparişi verdim. Bide üye oldum. Yorumlardan çok etkilendim umarım memnun kalırım. Memnun kalırsam herkese önerip satışını da yapıcam

ürünleri doğru kullanırsanız memnun kalacaksınızdır bende kullanıyorum evimde bir çok ürününü ve çok memnunum

Teşekkür ederim bn bu üründen aldım LR saç çıkarması için nasıl kullanıp nasıl bi sonuç alabilirim deneyeyimi olandan bilgilenmek isterim
Her gün veya gün aşırı saçınızı L-Recapin Şampuan ile yıkayın. Saçınızın nemliyken L-Recapin Tonik’i damlalıkla dökülen bölgelerdeki saç diplerinize damlatın. Parmaklarınızla dairesel hareketlerle saç derinize iyice yedirin. Saçınızı durulamayın. Tonik için önerilen kullanım şekli günder 1 kezdir.

Anladım canım Teşekkürler.. kullandin mi hiç veya kullanıp ne kadar sürede sonuç aldın.. veya acil yardım spreyi sıktıktan sonra tonigi uygulasam olur mu

X