LR kullananlar gelsin :)

Merhaba bayanlar,evet kesinlikle katiliyorum suphesiz tereddut etmeden kullanabilirsiniz LR urunlerini.Hangi ihtiyaciniza hangi urun kullanilmali bilmiyorsaniz bilgi sahibi olmaniz icin seve seve yardimci olurum.
Merhabalar Gamze Hanim. Benim size bi sorum olacak. Lr ürünleri ile ilgileniyorum bi kac gündür. Yüzüm karmadan kuruya dönük ve cildimi kir , makyajdan derinlemesine temizleycek hangi ürün uygun olur onu bulamadim. 33 yaşındayım cevaplarsaniz sevinirim

Merhaba bayanlar,evet kesinlikle katiliyorum suphesiz tereddut etmeden kullanabilirsiniz LR urunlerini.Hangi ihtiyaciniza hangi urun kullanilmali bilmiyorsaniz bilgi sahibi olmaniz icin seve seve yardimci olurum.
Merhaba ben 5 gün önce lr ürünlerine başladım benim problemim cilt çukurları bana mıcro sılver plus temizleyici krem,micro silver body universal krem ve aloevera nemlendirici jel krem verdiler ama bana çok uygun gibi gelmedi yinede başladım kullanmaya sizce doğru ürünler mi kullanıyorum.

Merhaba ben 5 gün önce lr ürünlerine başladım benim problemim cilt çukurları bana mıcro sılver plus temizleyici krem,micro silver body universal krem ve aloevera nemlendirici jel krem verdiler ama bana çok uygun gibi gelmedi yinede başladım kullanmaya sizce doğru ürünler mi kullanıyorum.
Merhaba erencansu hanım. Bende LR iş ortağıyım, aslında cildinizin fotoğrafını görmek isterdim. Ama microsilver setten gerçekten memnun kalırsınız. Tabi bu ürünleri zeitgard1 cihazıyla birlikte kullanınca muhteşem bir sonuç almanız daha hızlı olur. Durumunuz varsa hiç düşünmeyin derim. Bende sivilce izleri yok ama sivilceye çok Yatkın bir cildim var o yüzden jel nemlendirici ve zeitgard1 benim kurtarıcım oldu
Microsilver seti genelde sizin gibi onarımı ihtiyacı olan ciltlerde veriyoruz. Öneren kişi doğru ürünler vermiş ama bir de aloevera setinden consantreyi de kullansanız ek olarak daha da iyi olur zeitgard1 alamıyorsanız :)

LR iş ortağım olmak isteyenleri ve LR hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyenler varsa bu güzel ve özel ürünlerle birlikte firmayı tanıtmaktan onur duyarım :) mesaj atın yeter :)

Bende LR iş ortağıyım. Şöyle bir gerçek var siz kullanacaksınız ki çevrenize faydalarından bahsedin. Bende kullanıyorum ürünleri çok güzel. Verilen parayı hakediyor.

Merhabalar Gamze Hanim. Benim size bi sorum olacak. Lr ürünleri ile ilgileniyorum bi kac gündür. Yüzüm karmadan kuruya dönük ve cildimi kir , makyajdan derinlemesine temizleycek hangi ürün uygun olur onu bulamadim. 33 yaşındayım cevaplarsaniz sevinirim
mesajinizi yeni farkettim genelde ozelden mesaj attilar bu kanaldan bana cok ozur diliyorum.Makyaj ve kiri arindiracak ,siyah nokta problemini giderecek super bir urunu var LR~nin Zeitgard 1 temizleme sistemine bakabilirsiniz.Eger isterseniz kendimde deneyip farki gosteren bir fotografim var paylasabilirim a mesaj yazarsaniz atarim fotografi,saygilar

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar bende cilt bakım ve makyaj kursuna başladım 2 aydır gitmekteyim kursda cilt bakım yapmaya başlıcağımız için hocamızda bize lr ürünlerini önerdi kendisi merkezinde uzun yıllar ürünleri kullanmış ve müşterilerden şikayet gelmemiş bizde arkadaşlarla bu ürüne karar verdik ve herkes kendi cilt yapısına uygun cilt bakım ürünlerini aldı ben lr firmasını bu sayede tanıdım ve lr üye oldum ürünleri daha uygun alınıyor 4 gundur kullanıyorum cildim hassas bir yapıya sahip ama ürünleri kullandıkdan sonra cildde ne bir kaşıntı nede farklı bir reaksiyon görmedim üstelik çok memnun kaldım ürünler diger dengi ürünlerden daha kaliteli ve fiyatlarıda cok uygun.

ben siyah noktalarım için box set kullandım fayda görmedim daha sonra micrisilver önerildi bir ay oldu hiçbir değişiklik yok boşuna param gitti sadece yüzümdeki yağlanma azaldı bilgisi olan arkadaşlar acaba yanlış mi kullandım yada ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba,öncelikle LR konusunda ciddi araştırmalarım sonucu ürünleri alıp kullanmaya başladım.Sivilce ve leke sorunum vardı.Bir süre sonra işe yaradığını görünce üye oldum.Şimdi iş ortağıyım ve tüm sorularınız için yardımcı olabilirim.Belki bilenler vardır aranızca Almanya da üretiliyor ve kimyasallardan arındırılmış doğal içeriğe sahip harika ürünleri var.
Firma SGS INSTITUT FRESENIUS,
Dermatest,
IASC (International Aloe Science Council) gibi dünyaca ünlü sertifikalara sahiptir.

Canan Hanım hiç bir ürün sihirli değnek gibi dokununca mucizeler yaratmaz.Ancak doğru ürünü doğru bir şekilde düzenli olarak kullanıldığında bir süre sonra sonuç alabilirsiniz.Sizin memnun kalmadığınız konu ya da sorun nedir?

merhabalar benim saçım çok kuru ve kepekli hangi ürünlerini almalıyım
canım benim kepeklenme için microsilver plus şampuan kullanman gerekiyor, onun yanına da saç kremi olarak nova pure serisinden moisture plus saç kremi alırsan hem saçındaki kepeğe hem de saç kuruluğuna iyi gelen iki ürünü bir arada kullanabilirsin :)

ben siyah noktalarım için box set kullandım fayda görmedim daha sonra micrisilver önerildi bir ay oldu hiçbir değişiklik yok boşuna param gitti sadece yüzümdeki yağlanma azaldı bilgisi olan arkadaşlar acaba yanlış mi kullandım yada ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
Şöyle söyleyeyim bsragnlcr hanımcım, bir kere siyah notalar için başlı başına box set vermiyoruz, microsilver set iyidir ama veren arkadaş eksik vermiş sanırım, ilk önce siyah noktalar için kesinlikle Zeitgard 1 şart!! ömür boyu kullanımı var ve yanında gelen jel ile kullanmanız gerekiyor cihazı, piyasada hiçbir ürünün yapamadığı cilt temizliğini cilde zarar vermeden yapıyor ve sivilceler,yüz lekeleri,siyah noktalar için bulunmaz nimet!! güzellik merkezlerine cilt bakımı seanslarına verdiğiniz paranın yanında hiçbir şey. ardından haftada 3 defa kullanmak üzere Aloe veralı peeling kullanmanız gerekmekte ve aloe veralı jel nemlendirici kullanmanız lazım. Microsilveri siyah noktalar için kullanmanıza gerek yok. Box seti de gece yatmadan önce temiz cilde concantrate i sürdünüz mü tamamdır :) bir ay sonra benim için değişiklik olmadı deyin kafamı kıracağım :)

Kızlar bnm sivilce izlerim var çok aşırı yoğun değil ama bni rahatsız ediyor bu çukurluklar. Bnde kullanmak istiyorum ne alıp kullanmaşıyım birde gercekten gecer mi deneyip geciren var mı onları merak ediyorum[/USER] R rainy-34
canım bana özelden yüzünün fotoğrafını ama şansın var mı ? özellikle sorunlu bölgen için ???

bende aynen sizin gibi cok kararsızdım alıp almamak konusunda. sivilce . sivilce lekelri güneş lekeleri ne yaptıysam gecmedi... sonra denemek istedim. hatta aldıktan sonrada cok sorun yasadım. 2-3 ay hiç bir etkisini görmedim aksine daha cok sivilceler cıkmaya basladı yüzüm tahriş oldu... daha sonra sorunu burada dile getirdim herkes farklı ürünler söyledi bana fazladan aynı işlevi gören kremler verilmiş ve cildim yıpranmıtı. ürünleri alalı 10- 11 ay oldu bıkmadan usunmadan kullandım ve sonucdan da gayet memnunum. tamamen gecmedi ama devam ediyorum kullanmaya. Uzun sürede etki ediyor. herkes diyodu mücize gibi hemen etkisini gösteriyor diyerek beklentimizi yüksek tuttugumuz için umutsuzluga kapılıyoruz.. biraz sabır sonu güzel olacaktır ....

Kızlar benim yanak bölgemde sivilceden kalma izler var çok yoğun değil ama yine belli oluyor.İnternet ortamında övgüleri duydum hatta yazan kişiler eski yeni hallerini de paylaşmış.Microsilver set falan varmış.Fiyatı 80 tl ye geliyor.Almak istiyorum ama fazla geliyor ya işe yaramaz ise diyorum.Kullanıp memmun kalan var mı?Veya numune bulabileceğim bir yer?
Box set be dermaintense once spray sklr ardndan krem uygulanir.

X