- 24 Aralık 2016
- 5
- 2
- 43
-
- Konu Sahibi birgaripyazar
canım bana özelden yüzünün fotoğrafını ama şansın var mı ? özellikle sorunlu bölgen için ???
Kullanip memnun kaliyorlar av spray ve dermaintense yeterli olur yogun degilse tabi resim gormek daha etkili olabilirKızlar benim yanak bölgemde sivilceden kalma izler var çok yoğun değil ama yine belli oluyor.İnternet ortamında övgüleri duydum hatta yazan kişiler eski yeni hallerini de paylaşmış.Microsilver set falan varmış.Fiyatı 80 tl ye geliyor.Almak istiyorum ama fazla geliyor ya işe yaramaz ise diyorum.Kullanıp memmun kalan var mı?Veya numune bulabileceğim bir yer?
Lr çok fazla ve bilgisiz üyeye sahip. Ürünleri şahane ancak gercekten doğru olanlar verilmeli. Bizim ekibimizde uzmanlar var mesela. Fotoğraf gönderiyoruz ve kişinin rahatsızlığını anlatıyoruz. O bize uygun urunleri söylüyor. Siz de alışveriş yaptığınız kişilerden detaylı bilgi isteyebilirsiniz aynı şekilde
Sorduğumuz kişilerle uyguladığımız sonuç aldığımız kişiler var.resim görmemiz lazım dedim zaten az yoğunlukta olduğu için ama resim lazım ne derece bilemiyorum ona göre kesin ne verilir tabiki sorucamLr çok fazla ve bilgisiz üyeye sahip. Ürünleri şahane ancak gercekten doğru olanlar verilmeli. Bizim ekibimizde uzmanlar var mesela. Fotoğraf gönderiyoruz ve kişinin rahatsızlığını anlatıyoruz. O bize uygun urunleri söylüyor. Siz de alışveriş yaptığınız kişilerden detaylı bilgi isteyebilirsiniz aynı şekilde
Kendi fotoğrafınızı göndermelisinizSorduğumuz kişilerle uyguladığımız sonuç aldığımız kişiler var.resim görmemiz lazım dedim zaten az yoğunlukta olduğu için ama resim lazım ne derece bilemiyorum ona göre kesin ne verilir tabiki sorucam
İkisi ayrı kullanımlar için fakat temizleme sistemi olan zeitgard1 cilt temizliği cilde masaj etkisiyle daha parlak ve gergin bir cilt ve canlı bir cilde sahip olursunuz yeterli olur bu şimdilikKizlar konuları okumadim sadece başlığa baktım, elime yüzüme vücuduma duştan duşa nemlendiriciden başka bişi kullanmam, çok nadir makyaj yapar ve tabiiki sonrada güzelce temizlerim.
Ayrıca bazen peeling yaparım aklıma gelirse oda..
Yaş 30u 1 geçti, artı sigara kullanan biri olarak bende araştırmaya koyuldum buaralar..
Sanırım biraz bakım zamanı geldi artık, cildi yenilemek,yapılandırmak lazım.
Bu zeitgard 1 ve zeitgard 2 hakkında bana bilgi verin bizahmet kullanan varsa..
Almak istiyorum, sizce hangisini alsam daha mantıklı olur.?
Biri temizleme diğeri anti ageing, açıklamasınıda detaylı okudum ama kararsız kaldım.
Kullananlar ??
Bizzat kullandinizmi ? Teşekkür ederim cvp icin buaradaİkisi ayrı kullanımlar için fakat temizleme sistemi olan zeitgard1 cilt temizliği cilde masaj etkisiyle daha parlak ve gergin bir cilt ve canlı bir cilde sahip olursunuz yeterli olur bu şimdilik
Evet siz de internetten girip videolardan izleyin kesinlikle çok çok kaliteli bir ürün cildinizin ışıldadığını hissedeceksinizBizzat kullandinizmi ? Teşekkür ederim cvp icin buarada
Ben de zeitgard 1 kullanmaya başladım ve şimdiye kadar aldığım en doğru ürün oldu. Kırışıklık yoksa zeitgard 2 gereksizBizzat kullandinizmi ? Teşekkür ederim cvp icin buarada