-
- Konu Sahibi birgaripyazar
Merhabalar Gamze Hanim. Benim size bi sorum olacak. Lr ürünleri ile ilgileniyorum bi kac gündür. Yüzüm karmadan kuruya dönük ve cildimi kir , makyajdan derinlemesine temizleycek hangi ürün uygun olur onu bulamadim. 33 yaşındayım cevaplarsaniz sevinirimMerhaba bayanlar,evet kesinlikle katiliyorum suphesiz tereddut etmeden kullanabilirsiniz LR urunlerini.Hangi ihtiyaciniza hangi urun kullanilmali bilmiyorsaniz bilgi sahibi olmaniz icin seve seve yardimci olurum.
Merhaba ben 5 gün önce lr ürünlerine başladım benim problemim cilt çukurları bana mıcro sılver plus temizleyici krem,micro silver body universal krem ve aloevera nemlendirici jel krem verdiler ama bana çok uygun gibi gelmedi yinede başladım kullanmaya sizce doğru ürünler mi kullanıyorum.Merhaba bayanlar,evet kesinlikle katiliyorum suphesiz tereddut etmeden kullanabilirsiniz LR urunlerini.Hangi ihtiyaciniza hangi urun kullanilmali bilmiyorsaniz bilgi sahibi olmaniz icin seve seve yardimci olurum.
Merhaba erencansu hanım. Bende LR iş ortağıyım, aslında cildinizin fotoğrafını görmek isterdim. Ama microsilver setten gerçekten memnun kalırsınız. Tabi bu ürünleri zeitgard1 cihazıyla birlikte kullanınca muhteşem bir sonuç almanız daha hızlı olur. Durumunuz varsa hiç düşünmeyin derim. Bende sivilce izleri yok ama sivilceye çok Yatkın bir cildim var o yüzden jel nemlendirici ve zeitgard1 benim kurtarıcım olduMerhaba ben 5 gün önce lr ürünlerine başladım benim problemim cilt çukurları bana mıcro sılver plus temizleyici krem,micro silver body universal krem ve aloevera nemlendirici jel krem verdiler ama bana çok uygun gibi gelmedi yinede başladım kullanmaya sizce doğru ürünler mi kullanıyorum.
merhabalar serox serisi mimik kırışıkları ile sorunu olan 25-30 yaş üstü herkese önerilebilirÜrünün satışını yapan arkadaşlar bilgi verebilir mi : Serox serisi kimlere tavsiye ediliyor?
mesajinizi yeni farkettim genelde ozelden mesaj attilar bu kanaldan bana cok ozur diliyorum.Makyaj ve kiri arindiracak ,siyah nokta problemini giderecek super bir urunu var LR~nin Zeitgard 1 temizleme sistemine bakabilirsiniz.Eger isterseniz kendimde deneyip farki gosteren bir fotografim var paylasabilirim a mesaj yazarsaniz atarim fotografi,saygilarMerhabalar Gamze Hanim. Benim size bi sorum olacak. Lr ürünleri ile ilgileniyorum bi kac gündür. Yüzüm karmadan kuruya dönük ve cildimi kir , makyajdan derinlemesine temizleycek hangi ürün uygun olur onu bulamadim. 33 yaşındayım cevaplarsaniz sevinirim
canım benim kepeklenme için microsilver plus şampuan kullanman gerekiyor, onun yanına da saç kremi olarak nova pure serisinden moisture plus saç kremi alırsan hem saçındaki kepeğe hem de saç kuruluğuna iyi gelen iki ürünü bir arada kullanabilirsin :)merhabalar benim saçım çok kuru ve kepekli hangi ürünlerini almalıyım
Şöyle söyleyeyim bsragnlcr hanımcım, bir kere siyah notalar için başlı başına box set vermiyoruz, microsilver set iyidir ama veren arkadaş eksik vermiş sanırım, ilk önce siyah noktalar için kesinlikle Zeitgard 1 şart!! ömür boyu kullanımı var ve yanında gelen jel ile kullanmanız gerekiyor cihazı, piyasada hiçbir ürünün yapamadığı cilt temizliğini cilde zarar vermeden yapıyor ve sivilceler,yüz lekeleri,siyah noktalar için bulunmaz nimet!! güzellik merkezlerine cilt bakımı seanslarına verdiğiniz paranın yanında hiçbir şey. ardından haftada 3 defa kullanmak üzere Aloe veralı peeling kullanmanız gerekmekte ve aloe veralı jel nemlendirici kullanmanız lazım. Microsilveri siyah noktalar için kullanmanıza gerek yok. Box seti de gece yatmadan önce temiz cilde concantrate i sürdünüz mü tamamdır :) bir ay sonra benim için değişiklik olmadı deyin kafamı kıracağım :)ben siyah noktalarım için box set kullandım fayda görmedim daha sonra micrisilver önerildi bir ay oldu hiçbir değişiklik yok boşuna param gitti sadece yüzümdeki yağlanma azaldı bilgisi olan arkadaşlar acaba yanlış mi kullandım yada ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
canım bana özelden yüzünün fotoğrafını ama şansın var mı ? özellikle sorunlu bölgen için ???
Box set be dermaintense once spray sklr ardndan krem uygulanir.Kızlar benim yanak bölgemde sivilceden kalma izler var çok yoğun değil ama yine belli oluyor.İnternet ortamında övgüleri duydum hatta yazan kişiler eski yeni hallerini de paylaşmış.Microsilver set falan varmış.Fiyatı 80 tl ye geliyor.Almak istiyorum ama fazla geliyor ya işe yaramaz ise diyorum.Kullanıp memmun kalan var mı?Veya numune bulabileceğim bir yer?