- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
-
- Konu Sahibi birgaripyazar
Evet canım link atıcam sonuçlarım için konu açmıştım orada yazdım.LR ÜRÜNÜNÜ KULLANSINIZMI ACABA
Ben malesef memmun kalmadım canım..Set cok etkili lr kullannip memnen kalmayan pek yoktur sadece cilt tipine gore sonuc alma zamani degise bilir ama kullananlar cok memnun
Lr set haziran sonuna kadar indirimde normalde85 tl ama bu ay60 bence firsati degerlendirinçünki gerçekten ihtiyaçlarını karşılamamamış olabilir farmasinin çay agacı serisisini aldım bende Rookie yıkama jeli tonigi ve kremi 2 ürünü daha vardı ama onlarıda alsam pahalı geliyodu ya ben kullandım temizleme derken bi 1 ay sonra sanki etkilerini görmeye başladım yüzüm aydınlandı pudra kullanmıyorum bakalım daha yaırsındayım bitince gercektende hoşuma giderse devam edicem ama gitmesse bende bi lr box set alıp onu deniycem
Kızlar benim yanak bölgemde sivilceden kalma izler var çok yoğun değil ama yine belli oluyor.İnternet ortamında övgüleri duydum hatta yazan kişiler eski yeni hallerini de paylaşmış.Microsilver set falan varmış.Fiyatı 80 tl ye geliyor.Almak istiyorum ama fazla geliyor ya işe yaramaz ise diyorum.Kullanıp memmun kalan var mı?Veya numune bulabileceğim bir yer?
Genelde satıcılar memmun ben memnun kalmadım malesef..Ben lr nin bütün ürünlerini kullanıyorum satış danışmanıyım canım ergenlikten kalan ve yıllardır geçmeyen sivilce izlerim vardı harika gerçekten fiyatının hakkını veriyor.
Hangi ürününden memnun kalmadınız acaba??? ne için kullanmıştınız?Genelde satıcılar memmun ben memnun kalmadım malesef..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...k-edenler-buyurun-sonuclarimi-yazayim.822458/Hangi ürününden memnun kalmadınız acaba??? ne için kullanmıştınız?
Box microsilver ve peeling kullandım hala kullanıyorum bitirmek için 2 ay oldu neredeyse.Ama sonuç yok.Yetkililerede kullanma konusunda sordum söyledikleri şekilde kullandım malesef sonuç alamadım.Hangi ürününden memnun kalmadınız acaba??? ne için kullanmıştınız?
Peeling 5 günde bir yap dediler ama ondan dolayı etki etmemesi saçmapeelingi peki bu ürünleri kullırken aynı zamanda onudamı kullandınız çünkü peeling en son yapılcak yani micro set ve box set kullanıcak ciltteki sivilceler azalmaya başladıktan sonra yani o 28 günden sonra pellinge başlanması gerekiyor.
bende ilk kullanırken ve bu işe ilk girerken aldığım ürünlerdi bunlar.seti kullandıktansonra ciltte ilk kusma olcak devam et bırakma dediler aynen öle oldu sonra tamamı gectikten sonra peelinge başla hafta 1 dendi ve uyguladım süper sonuç aldım gözenekler sıkılaştı.Peeling 5 günde bir yap dediler ama ondan dolayı etki etmemesi saçma
Benim sivilcem sıfır ne şekilde kullanayım bu ürünleri şimdi?bende ilk kullanırken ve bu işe ilk girerken aldığım ürünlerdi bunlar.seti kullandıktansonra ciltte ilk kusma olcak devam et bırakma dediler aynen öle oldu sonra tamamı gectikten sonra peelinge başla hafta 1 dendi ve uyguladım süper sonuç aldım gözenekler sıkılaştı.