• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LR Health & Beauty System'i bilen var mi ?

Arkadaslar tekrardan söylüyorum. ben sadece kendi olayımı paylaştım ve söyledim amacım üye toplamak veya üye yapmak değil. gerçek bi hikaye anlattim kimseyi ikna etme cabam yok cok şükür. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş misali yargilarinizda kendinize göre haklı olabilirsiniz. ayriyettten saadet zinciri diye adlandırdığıniz network marketing sistemi sizin dışardan gördüğünüz duyduğunuz bişey değil. he paylaşma nedenime gelince ben her şeyi kadınlar kulübüne girerek araştırdım bazen sayfalarca yorumları okuyup öğrendim. benim hayatıma dokundu ve bende paylaşmak istedim. hepsi bu

Evet NM
Hanımefendi için demiyorum ama bir x marka var onun sistemde aynı, tanıtım, kullandım, sizde aramıza katılın, eşimin bir tanıdığı girmiş o x markanın üye kadrosuna, bir gece illa size gelelim bakın size birşey tanıtacağım dedi, ben hemen anladım, hatta ismini bile söyledim kesin şu x'den bahsedecek diye, hevesini kırmamak için 1 saat anlatmasına müsade ettik, bizi ikna edemeyeceğini anlayınca biraz üzüldü ama yapacak birşey yok.
evet NM sektöründe bir çok firma var LR dan tutun avona kadar. ama hepsinin işleyiş şekli sunumları Ödülleri farkli size gelip anlatim yapan firmayi tahmin edebiliyorum :) ama en azindan hevesini kirmayip gelip anlatmasina müsade etmişsiniz tebrikler :)

Mega Holdingsciler de en buyuk network marketing biziz diyor. Bu konu hakkinda ne dusunuyorsun :işsiz:
Eger araştıracak olursan anlarsin ben NM sektörünü çok önceden biliyorum etrafimdan bi cok farkli firmasinda çalışanlar var. arastirip üye oldum. dunyada WKE onaylı tek NM firmasi. o yüzden kendim icin benim firmam en iyisi diyebiliyorum çünkü hiç bi deneyi hayvanlar üzerinde yapilmiyo ayriyetten sağlık bakanlığı ve dermatest onayi çoğu NM firmasinda yoktur. çoğu tarım Bakanlığı onayladır oyüzden ben firmam için en iyisi diyorum

Eger araştıracak olursan anlarsin ben NM sektörünü çok önceden biliyorum etrafimdan bi cok farkli firmasinda çalışanlar var. arastirip üye oldum. dunyada WKE onaylı tek NM firmasi. o yüzden kendim icin benim firmam en iyisi diyebiliyorum çünkü hiç bi deneyi hayvanlar üzerinde yapilmiyo ayriyetten sağlık bakanlığı ve dermatest onayi çoğu NM firmasinda yoktur. çoğu tarım Bakanlığı onayladır oyüzden ben firmam için en iyisi diyorum

O kadar iyiyse tv de falan duzgunce reklam versin, facebook gruplarini forum sitelerinin alakasiz bolumlerini rahat birakin.

Back