- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Zabağnan gelmiş fırlamışVaaay kahvaltıda berabermişsiniz ne güzel, keyfini çıkar bu güzel zamanların
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zabağnan gelmiş fırlamışVaaay kahvaltıda berabermişsiniz ne güzel, keyfini çıkar bu güzel zamanların
Evet sabah öpüşmüşler bizde şok oldukOkuyamiyorum öpüştüler mi
O böbişim teşekkür ederim artık 40ıma az kaldı sessızce beklıyoring hepımıze bahar gelsın artık karakıştan gına geldıDogumgunun kutlu olsun Love Yeni yasin baharla birlikte geliyor, bahari getirsin sana benim de yarin dogum gunum, cok seviyorum ya su bahari
Ne yüzüğü pekiYüzük almış durun sakin olun evlenme teklıfı yuzugu degıl ama
Değişik bi tamtur, verırken de bu yalnız takılınca pek gösterişli olmuyor hayatım, yanına birşey daha lazım dediNe yüzüğü peki
Insallah evlenme teklıfı yapmak gibi birşey geçmiyordur aklından, başım o kadar ağrıyor ki yani şu cümle suan en istemediğim cümleDeğişik bi tamtur, verırken de bu yalnız takılınca pek gösterişli olmuyor hayatım, yanına birşey daha lazım dedi
Yanina ne takilacagi belliDeğişik bi tamtur, verırken de bu yalnız takılınca pek gösterişli olmuyor hayatım, yanına birşey daha lazım dedi
Hayır ben yeni çıkardım, takmak gibi bif düşüncem yokYanina ne takilacagi belli
Enn mantıklısı, amann uzak durHayır ben yeni çıkardım, takmak gibi bif düşüncem yok
Hayat suprizlerle doluHayır ben yeni çıkardım, takmak gibi bif düşüncem yok
İnan sürpriz yapıp geldıgıne sevınemedım, aslında aksam gelecektı gorusemeyecektık pazartesıye kadar, ama sabah kahvaltıda geldı, ama şu cümle varya beynımde tokmak etkısı yaptı resmen. Ben evlenmeyı dusunmuyorum kı suan ıcın, ha madem o da suan dusunmuyor dıyelım neden benı huzursuz eden cumleler kuruyor kı?Hayat suprizlerle dolu
Bu kadar erken teklif etmez gibi geliyor banaHayır ben yeni çıkardım, takmak gibi bif düşüncem yok
Ee bende onu dıyorum kı suan dogumgunu hedıyesını verırken neden araya baska seyler sokustuyorsun o zamanBu kadar erken teklif etmez gibi geliyor bana
O cümleden rahatsız olduğunu belli ettin mi hiç?İnan sürpriz yapıp geldıgıne sevınemedım, aslında aksam gelecektı gorusemeyecektık pazartesıye kadar, ama sabah kahvaltıda geldı, ama şu cümle varya beynımde tokmak etkısı yaptı resmen. Ben evlenmeyı dusunmuyorum kı suan ıcın, ha madem o da suan dusunmuyor dıyelım neden benı huzursuz eden cumleler kuruyor kı?
Belki duygularinin gercek ve seninle uzun bir birliktelik dusundugu icin.. erkekler bizim gibi degil, daha netler, gri alanlari pek olmuyor.. biz ise o gri alanlarda ne pembe bazen kirmizi hayaller kuruyoruz ama hepsi bir kenara cok erken olur bu yuzuk olayi..İnan sürpriz yapıp geldıgıne sevınemedım, aslında aksam gelecektı gorusemeyecektık pazartesıye kadar, ama sabah kahvaltıda geldı, ama şu cümle varya beynımde tokmak etkısı yaptı resmen. Ben evlenmeyı dusunmuyorum kı suan ıcın, ha madem o da suan dusunmuyor dıyelım neden benı huzursuz eden cumleler kuruyor kı?