Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dogumgunun kutlu olsun Love❤️ Yeni yasin baharla birlikte geliyor, bahari getirsin sana🌸🌸 🌸benim de yarin dogum gunum, cok seviyorum ya su bahari🥰🥰🥰
O böbişim teşekkür ederim artık 40ıma az kaldı sessızce beklıyoring :dondurma: hepımıze bahar gelsın artık karakıştan gına geldı:63:

Değişik bi tamtur, verırken de bu yalnız takılınca pek gösterişli olmuyor hayatım, yanına birşey daha lazım dedi:işsiz::KK51:
Insallah evlenme teklıfı yapmak gibi birşey geçmiyordur aklından, başım o kadar ağrıyor ki yani şu cümle suan en istemediğim cümle :olamaz:

Hayat suprizlerle dolu🤓
İnan sürpriz yapıp geldıgıne sevınemedım, aslında aksam gelecektı gorusemeyecektık pazartesıye kadar, ama sabah kahvaltıda geldı, ama şu cümle varya beynımde tokmak etkısı yaptı resmen. Ben evlenmeyı dusunmuyorum kı suan ıcın, ha madem o da suan dusunmuyor dıyelım neden benı huzursuz eden cumleler kuruyor kı?

İnan sürpriz yapıp geldıgıne sevınemedım, aslında aksam gelecektı gorusemeyecektık pazartesıye kadar, ama sabah kahvaltıda geldı, ama şu cümle varya beynımde tokmak etkısı yaptı resmen. Ben evlenmeyı dusunmuyorum kı suan ıcın, ha madem o da suan dusunmuyor dıyelım neden benı huzursuz eden cumleler kuruyor kı?
O cümleden rahatsız olduğunu belli ettin mi hiç?

Belki duygularinin gercek ve seninle uzun bir birliktelik dusundugu icin.. erkekler bizim gibi degil, daha netler, gri alanlari pek olmuyor.. biz ise o gri alanlarda ne pembe bazen kirmizi hayaller kuruyoruz😇 ama hepsi bir kenara cok erken olur bu yuzuk olayi..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X