Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten yaş ilerledikçe kadınlar saha bir pinpirik oluyormus . On sene önce olsa kalbim az buçuk atsın yeterdi . Ama artık o kalbin atması icin adamın nobel ödülü olamadı gerekiyor 😅😅
40a dayandım kendı adıma konusayım zaten pimpirik biriyim daha da pimpirik is loading:KK47::olamaz:

Çok heyecanlı yaa,haftasonu yazabilecek misin yoksa pazartesiyi mi bekleyeceğiz 😍
Wc den bıldırmeyı dusunuyorum :KK53: ya gece yazarım dıyemıyorum, bunlar fılmlerle kafayı bozmuslar, ulan ben evımde de netfiliş izliyorum:kızgın: cumadan pazartesiye anlatacaklarım cok bırıkır hepsını nasıl yazcam pazartesi mesai var:halay:

Wc den bıldırmeyı dusunuyorum :KK53: ya gece yazarım dıyemıyorum, bunlar fılmlerle kafayı bozmuslar, ulan ben evımde de netfiliş izliyorum:kızgın: cumadan pazartesiye anlatacaklarım cok bırıkır hepsını nasıl yazcam pazartesi mesai var:halay:
Hem belki orda akıl almam gereken seyler sormam ıcabeder, o zaman armut agacı gıbı kalmamak ıcın wc ye kaccam:KK53::KK70:

Off üç gün film izlenmez baska bisey bulsunlar 😁 evet evet wc de olur yoksa ben çatlarım 🤪

Off üç gün film izlenmez baska bisey bulsunlar 😁 evet evet wc de olur yoksa ben çatlarım 🤪
3gün degıl ama gecelerı şömine + film :KK53: gündüz bunlar içecekler anladıgım kadarıyla. Böğün kardesıyle konustum sarhos olmayın 3 kısıyı arabaya tasıyamam dıye, oo sen bızı ne sandın hayatım bız dayanıklıyız dedı:kahve: ben şuan afedersin döt gibi içenleri izlicem, olsundu yemek yerim bol bol:KK70:

3gün degıl ama gecelerı şömine + film :KK53: gündüz bunlar içecekler anladıgım kadarıyla. Böğün kardesıyle konustum sarhos olmayın 3 kısıyı arabaya tasıyamam dıye, oo sen bızı ne sandın hayatım bız dayanıklıyız dedı:kahve: ben şuan afedersin döt gibi içenleri izlicem, olsundu yemek yerim bol bol:KK70:
Dayanıklı değilim dedin lovecan katılırsan olay çıkar 😂 avukat bey onlara uyup salmaz kendini senin yanında bence🤗

Off gün gün takipteyizzzz işte beklediğim konu :KK48: Düşünsenize hafta sonu gelmeden loveit mapusa giriyormuş meraktan çatlıcak en az 10 kişi var 😂
Mapısa girmek mesele degıl de bana en az bi 1 hafta verırler, kımseyle dalaşmamaya özen gösteriyoring :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X