Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Munecanim hiç banlanmayan bir üye olarak yazıyorum bunu, seviyorum seni😍🤗💋🍒 hele ders veren mesajlarına beş yıldız 😍🤗💋
Çok fena havaya girdim, bu kadar hava insanı Mars'a çıkaracak egoya neden olabilir, mune sen bir halk kadınısın deyip şişen egomu indirmek için derhal çarşı pazar gezmem lazım, egomun uydu görüntülerini atarım size.
Çoook öpüyorum ve alışveriş içim start veriyorum, var mı bir isteğiniz patates soğan🤣

Çok fena havaya girdim, bu kadar hava insanı Mars'a çıkaracak egoya neden olabilir, mune sen bir halk kadınısın deyip şişen egomu indirmek için derhal çarşı pazar gezmem lazım, egomun uydu görüntülerini atarım size.
Çoook öpüyorum ve alışveriş içim start veriyorum, var mı bir isteğiniz patates soğan🤣
Ben irice olanından bir adam alayım :KK53: :KK70: yeşil yapraklı ossun:KK53:

10 yıllık üyeyim hiç banım yok 😎
4te çıkarız dedi, ben işe gitmedim ama onun mükevvil görüşmesi varmış, annemler geldiler hala neden gitmedin bak akşam karanlığına kalma dıyorlar (yaş 33) :olamaz::KK48:
Çık evden, çarşı pazar dolaş, hava al, lafı bitmez büyüklerin
Daha ıkı saat sonra yola cıkacaz benım sıze yazmam ilk çiş molası ohoooohhhooo :KK70: :KK53:
Lan bana bildirim gelmemiş yine çok kızdım kkya
Ben irice olanından bir adam alayım :KK53: :KK70: yeşil yapraklı ossun:KK53:
Elindekini bi deneseydin 🙄

Canının sağlığı 🙏💜😍🤗🍒💋🌸

Bu ne ponçiklik abla🤣 akşama ne yemeği var bakiiiimmm pazara gittiğine göre :KK8: loveitred konunun takipçişiyiz karşiiiimmmm maksat heycan olsun bize de:rolleyes:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X