- 15 Temmuz 2015
- 945
- 3.644
Tabi ki bilmelisin hem biliyormusun eski karısının onu neyle suçladığının da önemi var anlatırsa tabi. Hakkını yemiş olabilir, acımasız davranmış olabilir söylerken ama yine de kafada bir köşeye konmalı malesef. Ben de eşimin ikinci eşiyim. Örnek : Kadın mesela bunun arkadaşlarına mesafe koymuş benden daha yakın bir profil olmasına rağmen, benimki dert yanmıştı bana. Sonra gördüm neden hafta 23456 kere görüşmek istedikleri için... ben daha uzun süreye yayarak ve sağlamca koydum mesafemi mesela.Kadının adını kımse anmıyor, anan da ıyı anmıyor zaten. Ama yıne de dınlemek ıstıyorum merom, adamla dudısemedıgım bır zaman dılımı olacagı ıcın bu kadar sevınecegım aklıma gelmezdı
Aynen canım,hemen atladım o yüzden,ilgi alanlarımdan biri de buBende ne zaman yazacaksin diye bekliyordum sen bu konuda uzmansin cap boy cm vsbaya bilimsel bilgilerin vardi eskiden bi konuda yazmistin ya
İkiniz de garantici toprak grubusunuz. Hiç şaşırmadım hahaYapıyorum zaten, tum ıhtımallerle benı degerlendırdıgının de cok farkındayım onun. Kı bende onu degerlendırıyorum, cok farkındayız ama caktırmıyoruz da
Ben konuya dırekt kendımden baslayarak gırmeyı dusunuyorum, ahmet benım 6senemın ozetıne cok hakımsın bende madem hayatındayım anlatmanı ıstıyorum dıyecegım. Kadını dınleme sansım olmadıgı ıcın onu dınleyıp anlattıklarıyla yaptıklarının tutup tutmadıgını kıyaslamaktan baska carem yok malesef.Tabi ki bilmelisin hem biliyormusun eski karısının onu neyle suçladığının da önemi var anlatırsa tabi. Hakkını yemiş olabilir, acımasız davranmış olabilir söylerken ama yine de kafada bir köşeye konmalı malesef. Ben de eşimin ikinci eşiyim. Örnek : Kadın mesela bunun arkadaşlarına mesafe koymuş benden daha yakın bir profil olmasına rağmen, benimki dert yanmıştı bana. Sonra gördüm neden hafta 23456 kere görüşmek istedikleri için... ben daha uzun süreye yayarak ve sağlamca koydum mesafemi mesela.
e herıld yani boşa mı etüd ediyoruz burda bak millet maddelerle, örneklerle çıkıyo karşına lise münazara grubuna döndü burasıBuraya da yazayım mı öğrendiklerimi, degerlendırme yapacak mısınız
Büyük merakla bekliyorum özellikle benBuraya da yazayım mı öğrendiklerimi, degerlendırme yapacak mısınız
Yapacaz.Buraya da yazayım mı öğrendiklerimi, degerlendırme yapacak mısınız
Tabi ki anlatsın dinleBen konuya dırekt kendımden baslayarak gırmeyı dusunuyorum, ahmet benım 6senemın ozetıne cok hakımsın bende madem hayatındayım anlatmanı ıstıyorum dıyecegım. Kadını dınleme sansım olmadıgı ıcın onu dınleyıp anlattıklarıyla yaptıklarının tutup tutmadıgını kıyaslamaktan baska carem yok malesef.
İki boşanmış insan için bu çok doğalYapıyorum zaten, tum ıhtımallerle benı degerlendırdıgının de cok farkındayım onun. Kı bende onu degerlendırıyorum, cok farkındayız ama caktırmıyoruz da
Benim dersim var ama arkadan yetişirim 11e doğruBuraya da yazayım mı öğrendiklerimi, degerlendırme yapacak mısınız
TabikisiBuraya da yazayım mı öğrendiklerimi, degerlendırme yapacak mısınız
Of course love pür dikkat burdayız çakraları açtık sonuna kadarBuraya da yazayım mı öğrendiklerimi, degerlendırme yapacak mısınız
Merocan, bide şöyle bir durum olmuştu, bana neden boşandıgımı sormayacak mısın dedı,bende hayır suan degıl dedım. Yanı bırgun detaylarıyla soracagımın bılıncınde yanı, hebelehübele dıye kal gelmeyecek ılk sordugumdae herıld yani boşa mı etüd ediyoruz burda bak millet maddelerle, örneklerle çıkıyo karşına lise münazara grubuna döndü burası
Hayır neden evlenıp bosanmıs bırıyle evlenmesıne takıldın onu anlamadım meho? Evlenmıs bosanmıs adamlar bekar kadınlarla evlenebılıyor da erkeklerde kural mı var evlenmemelı dıye?Benim de aklıma takılan bir şey var, avukat niçin evlenip ayrılmış biriyle evlenmiş, üstelik kadının eski eşinden çocuğu vardı galiba,genelde aileler karşı çıkar boşanmış biriyle evlenilmesine, bence birbirlerini seviyorlarsa bekar boşanmış farketmez tabi ki ama yine de aklıma takıldı
Aslında bu toksik Anadolu aile yapısından bağımsız olduğunun işareti. Adam sevmiş evlenmiş, senin bahsettiğin karşı çıkan aileler sütoğlanlardan yüz bulan toksik ebeveynlerden oluşuyor.Benim de aklıma takılan bir şey var, avukat niçin evlenip ayrılmış biriyle evlenmiş, üstelik kadının eski eşinden çocuğu vardı galiba,genelde aileler karşı çıkar boşanmış biriyle evlenilmesine, bence birbirlerini seviyorlarsa bekar boşanmış farketmez tabi ki ama yine de aklıma takıldı
Ben de avukatın avukatı gibi olcam da demek ki gayet medeni bir adam damat beyBenim de aklıma takılan bir şey var, avukat niçin evlenip ayrılmış biriyle evlenmiş, üstelik kadının eski eşinden çocuğu vardı galiba,genelde aileler karşı çıkar boşanmış biriyle evlenilmesine, bence birbirlerini seviyorlarsa bekar boşanmış farketmez tabi ki ama yine de aklıma takıldı