Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabi ki bilmelisin hem biliyormusun eski karısının onu neyle suçladığının da önemi var anlatırsa tabi. Hakkını yemiş olabilir, acımasız davranmış olabilir söylerken ama yine de kafada bir köşeye konmalı malesef. Ben de eşimin ikinci eşiyim. Örnek : Kadın mesela bunun arkadaşlarına mesafe koymuş benden daha yakın bir profil olmasına rağmen, benimki dert yanmıştı bana. Sonra gördüm neden hafta 23456 kere görüşmek istedikleri için... ben daha uzun süreye yayarak ve sağlamca koydum mesafemi mesela.

Ben konuya dırekt kendımden baslayarak gırmeyı dusunuyorum, ahmet benım 6senemın ozetıne cok hakımsın bende madem hayatındayım anlatmanı ıstıyorum dıyecegım. Kadını dınleme sansım olmadıgı ıcın onu dınleyıp anlattıklarıyla yaptıklarının tutup tutmadıgını kıyaslamaktan baska carem yok malesef.

Tabi ki anlatsın dinle
Kadın bildiğin eski eşine dönmek için boşanmış belki evliliği boyunca hep hayalinde o adam vardı
Bundan daha ağır bir durum olamaz yine iyi atlatmış avukat bey
Böyle bir kadının arkasından konuşsa yeridir ki onu bile dile getirmiyor
Nereye kadar gider bilmiyorum ama ikiniz de birbirinize Allah'ın lutfusunuz

Yapıyorum zaten, tum ıhtımallerle benı degerlendırdıgının de cok farkındayım onun. Kı bende onu degerlendırıyorum, cok farkındayız ama caktırmıyoruz da
İki boşanmış insan için bu çok doğal
Buraya da yazayım mı öğrendiklerimi, degerlendırme yapacak mısınız
Benim dersim var ama arkadan yetişirim 11e doğru

Benim de aklıma takılan bir şey var, avukat niçin evlenip ayrılmış biriyle evlenmiş, üstelik kadının eski eşinden çocuğu vardı galiba,genelde aileler karşı çıkar boşanmış biriyle evlenilmesine, bence birbirlerini seviyorlarsa bekar boşanmış farketmez tabi ki ama yine de aklıma takıldı

e herıld yani boşa mı etüd ediyoruz burda bak millet maddelerle, örneklerle çıkıyo karşına lise münazara grubuna döndü burası
Merocan, bide şöyle bir durum olmuştu, bana neden boşandıgımı sormayacak mısın dedı,bende hayır suan degıl dedım. Yanı bırgun detaylarıyla soracagımın bılıncınde yanı, hebelehübele dıye kal gelmeyecek ılk sordugumda

Hayır neden evlenıp bosanmıs bırıyle evlenmesıne takıldın onu anlamadım meho? Evlenmıs bosanmıs adamlar bekar kadınlarla evlenebılıyor da erkeklerde kural mı var evlenmemelı dıye?

Aslında bu toksik Anadolu aile yapısından bağımsız olduğunun işareti. Adam sevmiş evlenmiş, senin bahsettiğin karşı çıkan aileler sütoğlanlardan yüz bulan toksik ebeveynlerden oluşuyor.

Ben de avukatın avukatı gibi olcam da demek ki gayet medeni bir adam damat bey
Eminim love bu damat lafına takılacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…