Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır neden evlenıp bosanmıs bırıyle evlenmesıne takıldın onu anlamadım meho? Evlenmıs bosanmıs adamlar bekar kadınlarla evlenebılıyor da erkeklerde kural mı var evlenmemelı dıye?
Aileler karşı çıkıyor genellikle böyle evliliere ,hele ki ortada çocuk var ise,
Benim düşüncemi yazdım zaten, iki taraf birbirini seviyor ve de birbirinden eminse yollarına taş koymamak lazim

Aileler karşı çıkıyor genellikle böyle evliliere ,hele ki ortada çocuk var ise,
Benim düşüncemi yazdım zaten, iki taraf birbirini seviyor ve de birbirinden eminse yollarına taş koymamak lazim
Size aile yapıları gelenekselden cok farklı demıstım, hatta şöyle ki ben asla tutucu bir insan değilimdir ama bazı çizgilerim var, ahmetlerde o bile yok mesela :KK53: :KK70:

Size aile yapıları gelenekselden cok farklı demıstım, hatta şöyle ki ben asla tutucu bir insan değilimdir ama bazı çizgilerim var, ahmetlerde o bile yok mesela :KK53: :KK70:
Herkesin yaşamı kimseyi ilgilendirmez 😉 onların doğrusu da o demek ki,

Aslında bu toksik Anadolu aile yapısından bağımsız olduğunun işareti. Adam sevmiş evlenmiş, senin bahsettiğin karşı çıkan aileler sütoğlanlardan yüz bulan toksik ebeveynlerden oluşuyor.
Benzerlıklerımız oldugu kadar farklılıklarımız da var ama gözardı edılebılecek seyler. Hatır ıcın katlanırsın oyle dıyeyım. Mesela hayatımda duymadıgım bır takım adetlerı var ve cogunu yapıyorlarmıs, cok saskınım o konuda. Hatta ılk duydugumda dalga gecıyorsunuz ya benımle demıstım yazlıktaydık, damat ordan atıldı, yoo love gayet cıddıler dıye. Yanı medenıyetın besıgını sallarken bazen ıcındekı bebek dusme noktasına da gelıyor ahdkdhsks :KK53: :KK70:

Evet psıkologa gıtmıs, ama ben durduk yere donmek ıstedıgıne kendımı ınandıramıyorum, sonra da dıyorum kı kadın madem gecerlı nedenlerden eskı esıne donmek ıstedı sonradan neden ahmet benı affetsın donelım barısalım dedi? Manyak mı canım
Kafamda kentsel dönüşümler 😄
Bana da mantıklı gelmiyor ya, bu tür olaylarda iki tarafı dinlemeden doğru bir kanıya varılmaz kanımca 🙂

Kafamda kentsel dönüşümler 😄
Bana da mantıklı gelmiyor ya, bu tür olaylarda iki tarafı dinlemeden doğru bir kanıya varılmaz kanımca 🙂
O tarafı da dınleme sansını kac kısı elde etmıs bu dunya yuzunde pekı?

Benzerlıklerımız oldugu kadar farklılıklarımız da var ama gözardı edılebılecek seyler. Hatır ıcın katlanırsın oyle dıyeyım. Mesela hayatımda duymadıgım bır takım adetlerı var ve cogunu yapıyorlarmıs, cok saskınım o konuda. Hatta ılk duydugumda dalga gecıyorsunuz ya benımle demıstım yazlıktaydık, damat ordan atıldı, yoo love gayet cıddıler dıye. Yanı medenıyetın besıgını sallarken bazen ıcındekı bebek dusme noktasına da gelıyor ahdkdhsks :KK53: :KK70:
Ciddi mi? Ne gibi mesela bir örnek verebilir misin? 😄

Ciddi mi? Ne gibi mesela bir örnek verebilir misin? 😄
Skdjdksksj vermesem daha iyi bence :KK53: :KK70: aptal saptal seyler ama bende anlam veremedım ama damat yoo bana da yapıldı aynı sey ajddkdjsk tedbırlı ol sonra sasırma dıye gelecege daır uyarı atısı yaptı

İlla ki. Kuzenim İstanbul'dan, arap müziğine pek hakim güney illerimizden birine gelin gitmişti, düğününde mezdeke caldirip bir oynadı ki abartmıyorum yandan geçen trafik kitlendi. Oradaki bacılar önünde eğildi 😂Yani ummadığın taş baş yarar o adetleri gün gelir onlardan iyi yapar onlara öğretirsin sen ne fırlamasin seeeen. Mezdeke dedim bu arada. Boşver sen kol böreğini. Dersine çalış ❤️

O tarafı da dınleme sansını kac kısı elde etmıs bu dunya yuzunde pekı?
Şimdi kınamayalım kadını da
Kadında ayrıldığına geri dönme sendromu var
Hadi seviyodun ayrıldın kabul edilmeyince ahmete tekrar dönmek istemek de yani karaktersizlik bence
İnsan yaptığı hatayı kabul eder oturur yerine

Keyfinizi kaçıracak şeyler değilse sıkıntı yok 😄
Çok garipsedim sadece, kendımı boyle seyler yaparken dusunemedım kahkaha attım :KK70: :KK53: hatta avkatcım o zaman, o duruma gelmıs olsak ben senı kacırırım delı mıyım esıme bunları yaptıracagım ya demıstı, bı bakıs atıp susturmustum onu :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X