- 25 Ağustos 2019
- 354
- 391
tabi ki de anlatacaksın !Kız ilk nasıl öpüştüğümüzüde anlatayım mı
ben bütün gecee rüyamda sizinle ev gezdim uleynn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabi ki de anlatacaksın !Kız ilk nasıl öpüştüğümüzüde anlatayım mı
Yok artık, seni üç evetle uğurluyoruz o vakittabi ki de anlatacaksın !
ahahhaa bütün gün bakamadım love neler yazdı acaba diyom içim içimi yediYok artık, seni üç evetle uğurluyoruz o vakit
Hemen 15sayfa öncesinden başla sen akşama kadar konuya yetişahahhaa bütün gün bakamadım love neler yazdı acaba diyom içim içimi yedi
detay ver anlat
sevgiye aşka flörte açızz
aşk olsun hepsini okudum okurken hepsini beğendimHemen 15sayfa öncesinden başla sen akşama kadar konuya yetiş
Böbişim ben burnumun ucunı goremıyorum kı bak sımdı eve geldım, tekrar cıkıyorumaşk olsun hepsini okudum okurken hepsini beğendim
sen beni görmüyormusun hıı
Len o zaman daha neyi merak edıyosun okumussun zatenBöbişim ben burnumun ucunı goremıyorum kı bak sımdı eve geldım, tekrar cıkıyorum
ahahahahaaa işte bu saate kadar seni ve afkat beyi düşündüm demek istedimLen o zaman daha neyi merak edıyosun okumussun zaten
Bende yapayım canım sıkılıyiiÖzet bulamadık bacım, açıp baştan okuyoruz
Öpüştünüz demek vallahi Böyle yönetmen olmaz lütfen nasıl ve nasıl oldu dizi film gibi anasını satayım kopamıyorum laptopdan dilekçe yazarken sizi düşünüyorum beynimi yaktınız yaatabi ki de anlatacaksın !
?Öpüştünüz demek vallahi Böyle yönetmen olmaz lütfen nasıl ve nasıl oldu dizi film gibi anasını satayım kopamıyorum laptopdan dilekçe yazarken sizi düşünüyorum beynimi yaktınız yaa
Zemheri bi önceki sayfada yazmış ben şok yani o kadar bekledim ne zaman öpüsecekler diye bunlar öpüşmüş bile bize can cekistiriyor?
Hangi satır arasından çıktı bu, ben nasıl yakalayamadım
Azindan mi opmusUlan öpüşürsek yazayım istersen demek istemiştim, tamamen benım hatam, öpüşmedik, arkadasları başıma üşüştürmeyin litfen
Öpüşmedik yaw ÖPÜŞMEDİKAzindan mi opmus
cigdemi aldik bekliyoruz Love
Yok, Alper Tunga öldü mü, felek öcün aldı mı, ahmet dudiş yaptı mıTüm olay öpüşmek yada opusmemek
Konu başlığı dudisken aksini ima eden dudissizdieYok, Alper Tunga öldü mü, felek öcün aldı mı, ahmet dudiş yaptı mı
Benim kocam yok anlıyo musun benım kocam yokKonu başlığı dudisken aksini ima eden dudissizdie
Olanında zaten yetmiyor yada bilmem kaç cm yazıyorlar cinsellikte hshshshhshshsh benimki zaten 8 aydır yok anam konu nerelere geldiBenim kocam yok anlıyo musun benım kocam yok