Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar konu dışı ama bişey soracam. Ayrı konu açmak istemedim. 😐Geçen gün ilişki sonrası çok az kan geldi. Wc de farkettim, adet kanı değil. Nedir bu dra gitsem mi beklesem mi? İlk defa böyle oldu. Konuyu dağıtmak istemiyorum ama.. :olamaz:
Yara veya tahriş vardır canım. Bendede olmuştu, doktor fitil verdi geçti

Aslında sürmemesi lazım 🤷‍♀️
Ee başka başka noldu 😍😍
Ee nolsun beni işyerine bıraktı, evciyazına bakmaya gitti, ev sıfır ama ınsaat pisliği içindeymiş, bırını bulacak elektrık su gelınce temızlesın dıye. Bagaj full onları atarım eve dedı. Yarın ola hayır ola :KK53:

Ee nolsun beni işyerine bıraktı, evciyazına bakmaya gitti, ev sıfır ama ınsaat pisliği içindeymiş, bırını bulacak elektrık su gelınce temızlesın dıye. Bagaj full onları atarım eve dedı. Yarın ola hayır ola :KK53:
Off işler çok yoğun, bakalım yarın neler olacak ve ilk ev davetini ne zaman verecek 🤩🤩

Temizliği halletmeden evi doldurmasa keşke, temizleyene zor olur

Temizliği halletmeden evi doldurmasa keşke, temizleyene zor olur
Dedım ama yarın bagaj bize lazım olacak, arka koltuk da dolar annemlere bıraksam tekrar tasımam gerekecek dedı. Ee benımkıyle gıdelım dedım. Olmaz o zaman elını tutup öpe öpe gidemem dedi :KK8: :KK59:

Dedım ama yarın bagaj bize lazım olacak, arka koltuk da dolar annemlere bıraksam tekrar tasımam gerekecek dedı. Ee benımkıyle gıdelım dedım. Olmaz o zaman elını tutup öpe öpe gidemem dedi :KK8: :KK59:
Enişte yaman vallahi 🤭
Yarın alınanlar da eve girecek, durum fena, evi satın mı alıyor neden sıfır ev, eziyeti çok olacak

Enişte yaman vallahi 🤭
Yarın alınanlar da eve girecek, durum fena, evi satın mı alıyor neden sıfır ev, eziyeti çok olacak
En yakın olanı oydu, arabayla 15dk olan o yuzden. Yok kıra ya, satın alır dıye dusunmustum fakat satın almak ıcın fazla kucuk dedı ev 3+1miş ama odalar yayla gıbı degıl

En yakın olanı oydu, arabayla 15dk olan o yuzden. Yok kıra ya, satın alır dıye dusunmustum fakat satın almak ıcın fazla kucuk dedı ev 3+1miş ama odalar yayla gıbı degıl
Geniş ev çok yok artık buralarda da, ne kadar çok daire sıkıştırabilirizin derdinde müteahitler.
Benim ev büyüklüğünde sıfır ev yok gibi şu an benim buralarda, olanlara da çok deli paralar istiyorlar.

Geniş ev çok yok artık buralarda da, ne kadar çok daire sıkıştırabilirizin derdinde müteahitler.
Benim ev büyüklüğünde sıfır ev yok gibi şu an benim buralarda, olanlara da çok deli paralar istiyorlar.
Evet bana extra minik geldi fotolardan. Yani salona 1 koltuk takımı koysan ortaya sehpayı zor sıgdırırsın sankı gecmeye alan kalmayacak gıbıme geldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X