Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böbişim cafeler restoranlar kapalı, eger olmasa ev tutmak ıstese yıne ben bıraz farklı algılardım acıkcası, ama suan ıcın gorusecek yer yokValla bundan sonra love adamı üzerse karşında bizi bulsun dememiz lazım iki günde adam ev açtı ya be
Kızım sen tellioğullarında mısın seferoğullarından mısınValla bundan sonra love adamı üzerse karşında bizi bulsun dememiz lazım iki günde adam ev açtı ya be
Hahahahah biliyorum pandemiden dolayııı ama tüm imkanları zorluyor ya ondan şey ettim ben artık afkat beyin tarafındayım uleyyynnnKızım sen tellioğullarında mısın seferoğullarından mısın
Kocaeli'de açılmadı mı?Böbişim cafeler restoranlar kapalı, eger olmasa ev tutmak ıstese yıne ben bıraz farklı algılardım acıkcası, ama suan ıcın gorusecek yer yok
Aşırı soğuktan sıcağa geçince zonklar, ısıran olduysa o zaman da zonklarKonudan bağımsız olarak birşey yazacağım . Dudaklarım zonkluyor nedeennnn
Orta risk grubundayız acıldı. Ama yıne de saat bana uymuyor kı, yaz sezonu acılacak ısyerındeKocaeli'de açılmadı mı?
Vallahi onun için iyi bi adım oldu bence bugün olmasa yarın olacaktı. Zaten niyetinin seni irrite etmediği belli, çok iyi
Evet soğuk su ile yüzümü yıkamıştım ondan olmuştur. Yok yok ısıran olmadı daha rahibeliğe devamAşırı soğuktan sıcağa geçince zonklar, ısıran olduysa o zaman da zonklar
Ben biraz dolaylı olarak ev ısını bıraz ırdeledım dun gece, bıraz da cocukları ıcın ıstıyor sanırım. Babanelerınde odaları yokmus, ucumuz aynı odada cok zor yatıyoruz dedı.Hahahahah biliyorum pandemiden dolayııı ama tüm imkanları zorluyor ya ondan şey ettim ben artık afkat beyin tarafındayım uleyyynnn
Gönlüne göre olsun inşallahaEvet soğuk su ile yüzümü yıkamıştım ondan olmuştur. Yok yok ısıran olmadı daha rahibeliğe devam
Aminn hepimizin inşallahGönlüne göre olsun inşallaha
Rahim ağzına bi baktır yara olabılır, kuruluk olduysa tahrısten zorlanmadan olabılır. Gıtmısken smear ve hpv de yaptır. Rutin kontrol ıhmale gelmez canımKızlar konu dışı ama bişey soracam. Ayrı konu açmak istemedim. Geçen gün ilişki sonrası çok az kan geldi. Wc de farkettim, adet kanı değil. Nedir bu dra gitsem mi beklesem mi? İlk defa böyle oldu. Konuyu dağıtmak istemiyorum ama..
İlk defa oldu hemen gideyim mi yoksa bırdahakinde yine olursa öyle mi gideyim?Rahim ağzına bi baktır yara olabılır, kuruluk olduysa tahrısten zorlanmadan olabılır. Gıtmısken smear ve hpv de yaptır. Rutin kontrol ıhmale gelmez canım
Bence git için rahatlasınİlk defa oldu hemen gideyim mi yoksa bırdahakinde yine olursa öyle mi gideyim?
Tamam canm teşekkür ederim.. :)Bence git için rahatlasın
Yaaa bu adam tam yasamalıkİlk eşya olarak ne aldık bilene brawo