Yara veya tahriş vardır canım. Bendede olmuştu, doktor fitil verdi geçtiKızlar konu dışı ama bişey soracam. Ayrı konu açmak istemedim.Geçen gün ilişki sonrası çok az kan geldi. Wc de farkettim, adet kanı değil. Nedir bu dra gitsem mi beklesem mi? İlk defa böyle oldu. Konuyu dağıtmak istemiyorum ama..
Aslında sürmemesi lazımElektrik ve su doğalgazdan daha uzun sürüyormuş
Sürüyor böbişim 1 hafta içinde açılırmıs, gelmeden arıyorlarmıs hadi bakalım gonder gelsınAslında sürmemesi lazım
Ee başka başka noldu
Ee nolsun beni işyerine bıraktı, evciyazına bakmaya gitti, ev sıfır ama ınsaat pisliği içindeymiş, bırını bulacak elektrık su gelınce temızlesın dıye. Bagaj full onları atarım eve dedı. Yarın ola hayır olaAslında sürmemesi lazım
Ee başka başka noldu
Off işler çok yoğun, bakalım yarın neler olacak ve ilk ev davetini ne zaman verecekEe nolsun beni işyerine bıraktı, evciyazına bakmaya gitti, ev sıfır ama ınsaat pisliği içindeymiş, bırını bulacak elektrık su gelınce temızlesın dıye. Bagaj full onları atarım eve dedı. Yarın ola hayır ola
Beni beni bihteriniOff işler çok yoğun, bakalım yarın neler olacak ve ilk ev davetini ne zaman verecek
Temizliği halletmeden evi doldurmasa keşke, temizleyene zor olurEe nolsun beni işyerine bıraktı, evciyazına bakmaya gitti, ev sıfır ama ınsaat pisliği içindeymiş, bırını bulacak elektrık su gelınce temızlesın dıye. Bagaj full onları atarım eve dedı. Yarın ola hayır ola
Dedım ama yarın bagaj bize lazım olacak, arka koltuk da dolar annemlere bıraksam tekrar tasımam gerekecek dedı. Ee benımkıyle gıdelım dedım. Olmaz o zaman elını tutup öpe öpe gidemem dediTemizliği halletmeden evi doldurmasa keşke, temizleyene zor olur
Enişte yaman vallahiDedım ama yarın bagaj bize lazım olacak, arka koltuk da dolar annemlere bıraksam tekrar tasımam gerekecek dedı. Ee benımkıyle gıdelım dedım. Olmaz o zaman elını tutup öpe öpe gidemem dedi
En yakın olanı oydu, arabayla 15dk olan o yuzden. Yok kıra ya, satın alır dıye dusunmustum fakat satın almak ıcın fazla kucuk dedı ev 3+1miş ama odalar yayla gıbı degılEnişte yaman vallahi
Yarın alınanlar da eve girecek, durum fena, evi satın mı alıyor neden sıfır ev, eziyeti çok olacak
ben o benSigara gibi sürekli içilemiyor en azından, ne kadar sık içebilirler ki. Bir mesajında yazmıştı arada nargile yakıyoruz diye, o yüzden öyle dedim.
Geniş ev çok yok artık buralarda da, ne kadar çok daire sıkıştırabilirizin derdinde müteahitler.En yakın olanı oydu, arabayla 15dk olan o yuzden. Yok kıra ya, satın alır dıye dusunmustum fakat satın almak ıcın fazla kucuk dedı ev 3+1miş ama odalar yayla gıbı degıl
Hatlar karışmış kusura bakmaben o ben
Evet bana extra minik geldi fotolardan. Yani salona 1 koltuk takımı koysan ortaya sehpayı zor sıgdırırsın sankı gecmeye alan kalmayacak gıbıme geldıGeniş ev çok yok artık buralarda da, ne kadar çok daire sıkıştırabilirizin derdinde müteahitler.
Benim ev büyüklüğünde sıfır ev yok gibi şu an benim buralarda, olanlara da çok deli paralar istiyorlar.
Özet bulamadık bacım, açıp baştan okuyoruzOlay ne bacılar , kim özet geçebilirrr
Yörü git bacım burdanOlay ne bacılar , kim özet geçebilirrr
Kız ilk nasıl öpüştüğümüzüde anlatayım mıLove ilk ev davetini anlatmazsan hatrım kalır valla en ince ayrıntısına kadar
hepimiz aşk sarhoşu olduk buralarda normalHatlar karışmış kusura bakma