- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.789
Ben aldım memnun degılım oyuzden boyays gıttıkce ve vaktım varsa cılt bakımı yaptırıyorumHangi marka memnun musun, ben de heves ettim ama yorumlar iyi değil diye vazgeçtim, çok siyah noktam oluyor, müdahale etmem lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben aldım memnun degılım oyuzden boyays gıttıkce ve vaktım varsa cılt bakımı yaptırıyorumHangi marka memnun musun, ben de heves ettim ama yorumlar iyi değil diye vazgeçtim, çok siyah noktam oluyor, müdahale etmem lazım
Estee nin kullan bak bıraz pahalı ama ben cok begendım etkılerınıYves Rochede çalışan kız bana haftada bir duşta peeling yap dedi. Her gün yapınca cildi çiziyormuş. Ben de her gece hyarulonik asitle nemlendirici sürüp yatarım. Ama gençlik serumu nedir? Ona da başlasam iyi olacak. Birkaç gün önce 35 oldum da
Sen yves rocher ın antı age serısını kullanabılırsın bence, yasına cok uygunMarkaları da yaziverseydinixz
Dogru soylemıs ama ben sureklı makyaj yaptıgım ıcın peelıng yapmazsam cıldım yumusamıyor ve temızlenmıyor. O yuzden su koreden gelen guzellıkten asıtlı temızleyıcı aldım valla on numero atayım mı fotosunuYves Rochede çalışan kız bana haftada bir duşta peeling yap dedi. Her gün yapınca cildi çiziyormuş. Ben de her gece hyarulonik asitle nemlendirici sürüp yatarım. Ama gençlik serumu nedir? Ona da başlasam iyi olacak. Birkaç gün önce 35 oldum da
Cosmoyu degıl böbişim sherry argov un kıtabınıMaalesef canım gerçek hiç öyle değil.
Kendi İnternet sitesinde de var artık çoğu, dönüp dolaşıp aynı şeyleri anlatıyorlar zaten
At canım. Marka önermek yasak değil sitede. Reklamını yapmak yasakDogru soylemıs ama ben sureklı makyaj yaptıgım ıcın peelıng yapmazsam cıldım yumusamıyor ve temızlenmıyor. O yuzden su koreden gelen guzellıkten asıtlı temızleyıcı aldım valla on numero atayım mı fotosunu
Yasak degıl ama +18e foto yuklenmıyor mecburen mesajla atacagımAt canım. Marka önermek yasak değil sitede. Reklamını yapmak yasak
Tam bir Koç burcuyumSağlamcısın oğlak burcu kokusu aldım
Ben bu ex öküz baska kadınla beraber oldum deyınce hastaneye gıdıp hpv testı vermıstım allahın belası yuzundenYa tek gecelik ilişki deyince aklıma istemsiz olarak kapma olasılığım olan hastalıklar geliyor bir de benim gibi demiseksüeller için bu pek olası bir seçenek değil. Yurdum erkeklerinden olmasındı demiyor değilim
Trendyoldan herhangi birini almıştım 150 liraya. Sonra BİM’e geldi 30 liraHangi marka memnun musun, ben de heves ettim ama yorumlar iyi değil diye vazgeçtim, çok siyah noktam oluyor, müdahale etmem lazım
Kitabın adı neydi ben de bakayım kaçırmışımCosmoyu degıl böbişim sherry argov un kıtabını
Geyik muhabbetine geri döneriz ziyanı yokKonuyu dağıttık +18 den de atılma ihtimali oluyor mu ki
Mizahta daha iyiydik gerçekten, en azından foti atabılıyorduk yaGeyik muhabbetine geri döneriz ziyanı yok
Şeref fakiri. Bari korun değil mi pislikBen bu ex öküz baska kadınla beraber oldum deyınce hastaneye gıdıp hpv testı vermıstım allahın belası yuzunden
Çok pis seviştik, düşmeye doyamadıgımız dıpsız kuyulardayız cuma gunu de mezdeke olcam ee daha nossun o zaman ver peçeyi
Çok iyi ya Yakında ben de sahalara dönüyorum. Acil epilasyona gitmem lazım Gitmişken bir de İpek kirpik taktıracağım ama adamı etkiler mi yoksa boşa mı gider bilemiyorumÇok pis seviştik, düşmeye doyamadıgımız dıpsız kuyulardayız cuma gunu de mezdeke olcam ee daha nossun o zaman ver peçeyi
Ben geçen hafta bı bilendim bi bilendim sonuç pozitif adam ağzı açık dolaştı kaç günBurayı okudukça benim adama daha çok bileniyorum