Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yves Rochede çalışan kız bana haftada bir duşta peeling yap dedi. Her gün yapınca cildi çiziyormuş. Ben de her gece hyarulonik asitle nemlendirici sürüp yatarım. Ama gençlik serumu nedir? Ona da başlasam iyi olacak. Birkaç gün önce 35 oldum da 😢
Estee nin kullan bak bıraz pahalı ama ben cok begendım etkılerını

Yves Rochede çalışan kız bana haftada bir duşta peeling yap dedi. Her gün yapınca cildi çiziyormuş. Ben de her gece hyarulonik asitle nemlendirici sürüp yatarım. Ama gençlik serumu nedir? Ona da başlasam iyi olacak. Birkaç gün önce 35 oldum da 😢
Dogru soylemıs ama ben sureklı makyaj yaptıgım ıcın peelıng yapmazsam cıldım yumusamıyor ve temızlenmıyor. O yuzden su koreden gelen guzellıkten asıtlı temızleyıcı aldım valla on numero atayım mı fotosunu

Dogru soylemıs ama ben sureklı makyaj yaptıgım ıcın peelıng yapmazsam cıldım yumusamıyor ve temızlenmıyor. O yuzden su koreden gelen guzellıkten asıtlı temızleyıcı aldım valla on numero atayım mı fotosunu
At canım. Marka önermek yasak değil sitede. Reklamını yapmak yasak

Ya tek gecelik ilişki deyince aklıma istemsiz olarak kapma olasılığım olan hastalıklar geliyor 😂 bir de benim gibi demiseksüeller için bu pek olası bir seçenek değil. Yurdum erkeklerinden olmasındı demiyor değilim 😄
Ben bu ex öküz baska kadınla beraber oldum deyınce hastaneye gıdıp hpv testı vermıstım allahın belası yuzunden

Hangi marka memnun musun, ben de heves ettim ama yorumlar iyi değil diye vazgeçtim, çok siyah noktam oluyor, müdahale etmem lazım
Trendyoldan herhangi birini almıştım 150 liraya. Sonra BİM’e geldi 30 lira 😄
Siyah noktaların içini temizliyor ama tamamen geçirmiyor. Onun için ayrıca gözenek sıkılaştırıcı kullanmak lazım. Ben de gözenek sıkılaştırıcı hiç almadım açıkçası.
Bir de kan dolaşımını hızlandırdığı için cilde bir ferahlık veriyor. Yaşlanmayı geciktiriyor diyorlar

Konu nasıl buralara geldi ben de hatırlamıyorum şu an 😄 O Osirius sizde son durum nedir? Dün küslük vardı
Ben uzun zamandır cinselliğe aç olduğum için herkes barışsın sevişsin istiyorum 😂😂😄
Çok pis seviştik, düşmeye doyamadıgımız dıpsız kuyulardayız :KK53: :KK59: cuma gunu de mezdeke olcam ee daha nossun o zaman ver peçeyi:KK76::KK53:

Çok pis seviştik, düşmeye doyamadıgımız dıpsız kuyulardayız :KK53: :KK59: cuma gunu de mezdeke olcam ee daha nossun o zaman ver peçeyi:KK76::KK53:
Çok iyi ya 😂😂😂 Yakında ben de sahalara dönüyorum. Acil epilasyona gitmem lazım 😬 Gitmişken bir de İpek kirpik taktıracağım ama adamı etkiler mi yoksa boşa mı gider bilemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X