Yarını dusunecegım tek sey cocuklarım, en fazla kalbım kırılır, ne kaybederım kıAllahımmm bu adam romantik fırtınanolur bozulmasin yaaaaa
bir yeşilaycı çift olaraktan pusuya yattımEvet olmadı kabul. Ben ilişkiyi canlandırmak için daha yeşilaycı taktikler bulayım
Isın sakası, adamla suan boyle bıseyın derdınde degılım. Bak zorla ısı opusmeye falan getırseydı ısın rengı degısırdı, ama suanlık oyle bısey yok, ama yalnız kalırsak ben ondan degıl kendımden korkuyorumInş ordada iyidir bu romantik bey
Allah gönlüne göre versin inş lovecanimYarını dusunecegım tek sey cocuklarım, en fazla kalbım kırılır, ne kaybederım kı
Sipsiye iki dil darbesi atarsan acıkca bı mesaj vermıs olursunbir yeşilaycı çift olaraktan pusuya yattım
gerçi bizde sigara yok alkol var
bazen de nargile nargile mi üfliym napim
Insallah böbişim, ne dıyım hayat guzel gunler gostersın hepımızeAllah gönlüne göre versin inş lovecanim❤ kalbimiz seninle
Tüm uzuvlarımda bi vibrasyon olduÇok hızlı, seninle başbaşa kalacak yer derdine düştü hemen, helal olsun.
Ellerin titredi kesin
bitter çikolata kullanırsınız
Delü yaaSipsiye iki dil darbesi atarsan acıkca bı mesaj vermıs olursun
yaaa surda kendi kendime gülüyorum içim bi hoş oluyoArabada da el ele geldik söylemiş miydik
Amin kuzucuk inşInsallah böbişim, ne dıyım hayat guzel gunler gostersın hepımıze
Oduncu sevimliydi bırak onun zihninde öyle kalsın biraz, istemsiz bir ağırdan satma durumu var ama bu iyi bir şey, bağlar güçlenir merak ve tutku artarBaşbaşa kalamadık kı nalet ossun bele dünyayadantellenmiş gecelere hızlı bi geçiş yapamıcaz o kesinde
Mutfakta bile yetenekli adam bence orada da kendini geliştirmiştir, gelişemediği yerlerde love seve seve geliştirirInş ordada iyidir bu romantik bey
O da olurbir yeşilaycı çift olaraktan pusuya yattım
gerçi bizde sigara yok alkol var
bazen de nargile nargile mi üfliym napim
ahahahhaahahaa ölüyoruummmmSipsiye iki dil darbesi atarsan acıkca bı mesaj vermıs olursun
Heyecanla o gunleride bekliyoruz bebekimOduncu sevimliydi bırak onun zihninde öyle kalsın biraz, istemsiz bir ağırdan satma durumu var ama bu iyi bir şey, bağlar güçlenir merak ve tutku artar
Mutfakta bile yetenekli adam bence orada da kendini geliştirmiştir, gelişemediği yerlerde love seve seve geliştirir
Kırmızı cok yakısmıs dedı hemide odunculara yeaaOduncu sevimliydi bırak onun zihninde öyle kalsın biraz, istemsiz bir ağırdan satma durumu var ama bu iyi bir şey, bağlar güçlenir merak ve tutku artar
Mutfakta bile yetenekli adam bence orada da kendini geliştirmiştir, gelişemediği yerlerde love seve seve geliştirir
Kısmet vakit tanımaz, daha yeni boşandım dşye böyle bir adama da sırtını dönmemeliSenden hızlısı mezarda bıremın daha dün boşandın 3 çocukla bir nefes alaydın
Onuda mı anlatacam tebee tebeeeHeyecanla o gunleride bekliyoruz bebekim
Yok anlatmayacan mi bideeeOnuda mı anlatacam tebee tebeee
Ooo cinnetim sen nerelerdesin yahuSenden hızlısı mezarda bıremın daha dün boşandın 3 çocukla bir nefes alaydın