Yaa bu masal böyle bitmemeli çok tatlı, ruya gibiFilm bitti, yatmadan bi kahve içelim mi dedi. Olur dedım, pijilerimi giyip geliyoringkahveyi içip yatıcaz mecburen yarın iş var
Olamaz mı olabılırTadı damağınızda kalsın hadi yeter bu kadar. Gece de omzunda yatmayasın sakınbu uçuşun inişi zor gelecek sana
Napayım kız, benı evde 3 bebe akabinde yıgınla toplantı beklıyorYaa bu masal böyle bitmemeli çok tatlı, ruya gibi
Bacım birini yapacaktın hepsi aynı anda yapmak adama elektrik vermek gibi olmuştur, bu gece uyku falan yok ona çarpıntıdan gidecekZem sen benı bayıltacak mısın kız yap dedın ya yaptık ıste zor bela cesaretımı toplayıp
Anda kalNapayım kız, benı evde 3 bebe akabinde yıgınla toplantı beklıyor
Sabah 7ye kadar kalayımAnda kal
Adam şoka girdi, bende girdimNapayım kız, benı evde 3 bebe akabinde yıgınla toplantı beklıyor
Sabah külkedisi mi olacagdin lovecanSabah 7ye kadar kalayım
Kelebenk yarın ölüyorSabah külkedisi mi olacagdin lovecan
Dimi tammm kıvamındaAdam şoka girdi, bende girdimçok tatlı geciyo bu gece lovecan
Saat yediye çok var devamkeKelebenk yarın ölüyor
Kız ben yemedım kı onların her yedıgınden. Onların ucu yedı. Valla arkadasıma dedım hep boyle mısınız dıye. Ohoo az bıle yedık, sen yaza denk gelseydın bazen temız tabak bulamıyorduk makıneyı ard arda 3kez calıstırıyoruz dedıLove üç günde kaç kilo aldın acaba hiç ağzınız boş durmadıabur cuburlar yemekler kahveler baya düşkünler yemeye
Amaaaann ipin ucunu bulana aşk olsunKız ben yemedım kı onların her yedıgınden. Onların ucu yedı. Valla arkadasıma dedım hep boyle mısınız dıye. Ohoo az bıle yedık, sen yaza denk gelseydın bazen temız tabak bulamıyorduk makıneyı ard arda 3kez calıstırıyoruz dedı
Buraya sezonda gelmemek lazım, valla işten güçten elimi sıyıramam, ha bıde yalnız gelmemek. Nerdeyse hıc ıs yapmadımAmaaaann ipin ucunu bulana aşk olsun
Bende kahveye gidiyoreEn son 20.sayfada kalmisim bi kahve alip geliyore
Aman dikkat et lovecan ,sen işini bilirsinBuraya sezonda gelmemek lazım, valla işten güçten elimi sıyıramam, ha bıde yalnız gelmemek. Nerdeyse hıc ıs yapmadım
Oooo kahvede neler olacakBende kahveye gidiyoreallahım kahveye ılac ataydı da burda kalaydık ya laa