- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.776
Her şeye varım olarak düşündüm ben ama isteyen istediği yere çekerVe litfen sekse davet mesajı olmasın cunku bana sıgara yakıp verse ben oyle anlarım duz mantık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her şeye varım olarak düşündüm ben ama isteyen istediği yere çekerVe litfen sekse davet mesajı olmasın cunku bana sıgara yakıp verse ben oyle anlarım duz mantık
Kahveyle ne olcak anlamadım. Tuzlu kahve miKahve yapıp versem, desem kı ıc bakalım bı farklılık var mı alır mı mesajı
Valla aklıma başka bir şey gelmedi ya. Orada tekel mekel yok mu şöyle en sevdiğin içkiyi alsan bu benim için özel falan filan desen kokteyl yapsan. Yaratıcılığımın sınırlarını zorluyorum öteki türlü hepsi sevişmeye çıkıyor, her hayalimin sonu genelde bununla biter o yüzden benden bu kadarDenız havası nasıl esıyo ne dıyosun yewrım sen. Ortakulak ıltıhabı olmaya nıyetım yok bu havada
Acıkca hadı yıne gel benım ol dıyebılsem sublımınal bır mesaja ıhtıyac duyar mıyım socialcim hee soyle bana fılm ızlerken yanına oturayım mıPek net bir mesaj olmadı bu.
Bence bu gece de herkes yattıktan sonra sen onu davet et balkona. Kahvesini, içkisini neyse artık onu da hazır et. Açık açık konuş.
Bunu sevdim ben aslındaYürüyüşe çıkmayı teklif et, şarap alın, kadehlere sen doldur. Yürürken masum bir şekilde koluna gir ve gülümse falan. Aklıma pek bir şey gelmiyor.
Off ben tam bı kalasım gercekten. Fılm ızlerken oturayım mı yanınaKahveyle ne olcak anlamadım. Tuzlu kahve mi
Valla aklıma başka bir şey gelmedi ya. Orada tekel mekel yok mu şöyle en sevdiğin içkiyi alsan bu benim için özel falan filan desen kokteyl yapsan. Yaratıcılığımın sınırlarını zorluyorum öteki türlü hepsi sevişmeye çıkıyor, her hayalimin sonu genelde bununla biter o yüzden benımden bu kadar
Dimi ya gayet hoş ve asil olur bence denesin bunuBunu sevdim ben aslında
Yanına oturmuyor muydun yoksaaOff ben tam bı kalasım gercekten. Fılm ızlerken oturayım mı yanına
Kız hava buz gıbı aksam dondum yeterınce sonra ısındım ama ıcım bumbuzDimi ya gayet hoş ve asil olur bence denesin bunu
Hayır koltuk l seklınde onların ucu l de oturdu bende berjerde cunku koltugun sonu tv nın ucuna denk gelıyor neredeyse benım mıdem bulanıyor o kadar yakından. Bu aksam bası ben kapayım dıyorumYanına oturmuyor muydun yoksaa
En kolayı, yanına otur omzuna yasla başını, korkunca koluna da girersin bitti gittiAcıkca hadı yıne gel benım ol dıyebılsem sublımınal bır mesaja ıhtıyac duyar mıyım socialcim hee soyle bana fılm ızlerken yanına oturayım mı
Yaa bence ağırdan almaya devaamm heyecan tavan yapsın biraz dahaOff ben tam bı kalasım gercekten. Fılm ızlerken oturayım mı yanına
Ddksdskfsdk üvey evlat gibi kenara geçmişin Yani buradan net bir mesaj çıkar mı bilemedim canHayır koltuk l seklınde onların ucu l de oturdu bende berjerde cunku koltugun sonu tv nın ucuna denk gelıyor neredeyse benım mıdem bulanıyor o kadar yakından. Bu aksam bası ben kapayım dıyorum
Bıdaha boyle bır ortamı yakalamam cooook uzak gıbı duruyor. Ee oturup yemek de yıyecegımız bıryer yok. Adam aılesıyle yasıyor bende desen eve davet edemem hem bebeler hem annemler her dk bende. Bılemedım kıYaa bence ağırdan almaya devaamm heyecan tavan yapsın biraz daha
Oturcam derken aradan otoban gececek kadar mesafe bırakcam demedımDdksdskfsdk üvey evlat gibi kenara geçmişin Yani buradan net bir mesaj çıkar mı bilemedim can
Evet bu da çok tatlı ve kibar bir hareketEn kolayı, yanına otur omzuna yasla başını, korkunca koluna da girersin bitti gitti
Yiaaaa evetttEvet bu da çok tatlı ve kibar bir hareket
Otur ama daha samimi bir şekilde. Oturmak olmasın da sokulmak olsunOturcam derken aradan otoban gececek kadar mesafe bırakcam demedım
Tamam hava kararsın fılm moduna gecelım cunku ısık varken soyunamıyorum bu kalas kısılıgımdenOtur ama daha samimi bir şekilde. Oturmak olmasın da sokulmak olsun
Ee o zaman siz nerde dudiş yapacaksınız yahuBıdaha boyle bır ortamı yakalamam cooook uzak gıbı duruyor. Ee oturup yemek de yıyecegımız bıryer yok. Adam aılesıyle yasıyor bende desen eve davet edemem hem bebeler hem annemler her dk bende. Bılemedım kı
hatta başını omzuna yasladığın zaman böyle seninle dans ederken şarkıyı mırıldanmıştı ya sen de aynı şarkıyı mırıldanabilirsin mırıldanırken gözünün içine bakabilirsin falan, böyle bi boşluk anında ve diğerlerinin duymayacağından emin olduğun bir anEvet bu da çok tatlı ve kibar bir hareket