Öhh yavas gel socicim. Tamam yanına oturup o mesajı vercem du bakalım var bı hayalımızEe o zaman siz nerde dudiş yapacaksınız yahu
Gerçekten temel lojistik bir problem var burada. Diyelim ki sevgili oldunuz... 3 ayda bir tatile çıkınca mı dudiş yapcaksınızöyle anlayamazsın ki adamın libidosu düşük mü yüksek mi
Film izlerken yan yana oturun. Film sırasında kulağına sadece onun duyacağı şekilde mutfaktan su getirebilir misin sevgilim deyin! Artık anlar heralde net bir biçimde
Herkes yattıktan sonra sen odasına gidip balkona cagirabilirsin kahve yapip lovecanTamam hava kararsın fılm moduna gecelım cunku ısık varken soyunamıyorum bu kalas kısılıgımden
Dudiş kısmına gelelım herhalde dusunulur ya ben daha fölörtten sevgılı asamasına gecerken kıvranıyorum durun heleEe o zaman siz nerde dudiş yapacaksınız yahu
Gerçekten temel lojistik bir problem var burada. Diyelim ki sevgili oldunuz... 3 ayda bir tatile çıkınca mı dudiş yapcaksınızöyle anlayamazsın ki adamın libidosu düşük mü yüksek mi
Film izlerken yan yana oturun. Film sırasında kulağına sadece onun duyacağı şekilde mutfaktan su getirebilir misin sevgilim deyin! Artık anlar heralde net bir biçimde
O odaya gırınce kendı kan akısımı duyarım len ben gırsem cıkamam o yuzden gırmıcemHerkes yattıktan sonra sen odasına gidip balkona cagirabilirsin kahve yapip lovecan
Himm anladım, masumane yaklaş ama ağır ağırBıdaha boyle bır ortamı yakalamam cooook uzak gıbı duruyor. Ee oturup yemek de yıyecegımız bıryer yok. Adam aılesıyle yasıyor bende desen eve davet edemem hem bebeler hem annemler her dk bende. Bılemedım kı
Ahahah kahkaha attımTamam hava kararsın fılm moduna gecelım cunku ısık varken soyunamıyorum bu kalas kısılıgımden
Ben hala sigaradan yanayım, şoka girerYiaaaa evettt
çocuklar babaya gidinceEe o zaman siz nerde dudiş yapacaksınız yahu
Sigara çok şuh bir hareket gerçekten. Hani sevgililik değil de çekiciliği artırmak istiyorsan yap, sonra üfle suratına ahahaBen hala sigaradan yanayım, şoka girer
çocuklar babaya gidince
Kız odaya girmeyecen kapıyı tiklaticanO odaya gırınce kendı kan akısımı duyarım len ben gırsem cıkamam o yuzden gırmıcem
Yakıp verecekti ya, üflemesin bir zahmet adamın yüzüneSigara çok şuh bir hareket gerçekten. Hani sevgililik değil de çekiciliği artırmak istiyorsan yap, sonra üfle suratına ahaha
Sigara içmiyorum ama sırf şu hareketi yapmak için yarın 1 paket alıcam. Üfleyip bırakırımYakıp verecekti ya, üflemesin bir zahmet adamın yüzüne
Yo yo güzelliği orada sonra tutmayın enişteyiYakıp verecekti ya, üflemesin bir zahmet adamın yüzüne
Ben yaptım etki etmedi öküzeSigara içmiyorum ama sırf şu hareketi yapmak için yarın 1 paket alıcam. Üfleyip bırakırım
BeN yapsam şaşırır benimki, hayırdır yeni mi çıkmaya başladık diyeBen yaptım etki etmedi öküze
Benim ki öküzBeN yapsam şaşırır benimki, hayırdır yeni mi çıkmaya başladık diye
Gece uzun başka fırsatlar çıkar,EeMangaldan gına geldıgı ıcın, damat ıtalyan makarna yapalım dedı ya. Hamuruna kadar kendı acıyormus vay adamın ıcınden Danilo cıktpesto soslu tavuklu bı makarna yapıyor suan, benım bebeksi de mail cevaplıyor, arkadasım geceye sorbe yapıyor (zorla donduracaklar ıcımı ) canım kahve ıcer mısın dedı. Olur o zaman ben yapayım dedım. Ya zahmet olmasın dedı. Yok dedım yaparım ne olacak. Yaptım, ama gel dısarda ıcelım dıyemıyorum arkada halihazırda, karı koca kişnemeye müsait bir çift aksam yemegı hazırlıyor kahveyı yaptım afıyet olsun dedım bende balkona cıkıyorum kahvemı alıp, adamı davet etmek ıstıyorum ama ket vuruldu dılıme, tam cıkarken dedım kı aaa sen sıgarasız ıcmezsın onu cıkmıyor musun dedım, cıkarım tabı ıcemem mumkunatı yok dedı cıktık, cok ruzgar var yagmurla karısık,ya hıc keyıf almıyorum ruzgarda sıgara ıcmekten sunu hemen bıtırelım de gırelım ıcerı usume dedı. Tamam dedım döt oldum ne sıgara yakması
Düşünceli adam vesselamEeMangaldan gına geldıgı ıcın, damat ıtalyan makarna yapalım dedı ya. Hamuruna kadar kendı acıyormus vay adamın ıcınden Danilo cıktpesto soslu tavuklu bı makarna yapıyor suan, benım bebeksi de mail cevaplıyor, arkadasım geceye sorbe yapıyor (zorla donduracaklar ıcımı ) canım kahve ıcer mısın dedı. Olur o zaman ben yapayım dedım. Ya zahmet olmasın dedı. Yok dedım yaparım ne olacak. Yaptım, ama gel dısarda ıcelım dıyemıyorum arkada halihazırda, karı koca kişnemeye müsait bir çift aksam yemegı hazırlıyor kahveyı yaptım afıyet olsun dedım bende balkona cıkıyorum kahvemı alıp, adamı davet etmek ıstıyorum ama ket vuruldu dılıme, tam cıkarken dedım kı aaa sen sıgarasız ıcmezsın onu cıkmıyor musun dedım, cıkarım tabı ıcemem mumkunatı yok dedı cıktık, cok ruzgar var yagmurla karısık,ya hıc keyıf almıyorum ruzgarda sıgara ıcmekten sunu hemen bıtırelım de gırelım ıcerı usume dedı. Tamam dedım döt oldum ne sıgara yakması
Ne paniksin ya, bi sakin ol, kendine güven, gözünün içine bakıp gülümsesen anlayacak zaten adam, doğal seyirde çıakr mutlaka iş görecek bir fırsatEeMangaldan gına geldıgı ıcın, damat ıtalyan makarna yapalım dedı ya. Hamuruna kadar kendı acıyormus vay adamın ıcınden Danilo cıktpesto soslu tavuklu bı makarna yapıyor suan, benım bebeksi de mail cevaplıyor, arkadasım geceye sorbe yapıyor (zorla donduracaklar ıcımı ) canım kahve ıcer mısın dedı. Olur o zaman ben yapayım dedım. Ya zahmet olmasın dedı. Yok dedım yaparım ne olacak. Yaptım, ama gel dısarda ıcelım dıyemıyorum arkada halihazırda, karı koca kişnemeye müsait bir çift aksam yemegı hazırlıyor kahveyı yaptım afıyet olsun dedım bende balkona cıkıyorum kahvemı alıp, adamı davet etmek ıstıyorum ama ket vuruldu dılıme, tam cıkarken dedım kı aaa sen sıgarasız ıcmezsın onu cıkmıyor musun dedım, cıkarım tabı ıcemem mumkunatı yok dedı cıktık, cok ruzgar var yagmurla karısık,ya hıc keyıf almıyorum ruzgarda sıgara ıcmekten sunu hemen bıtırelım de gırelım ıcerı usume dedı. Tamam dedım döt oldum ne sıgara yakması