- 19 Mayıs 2020
- 46.373
- 207.487
Mervelerdeyim de.Ahmetlerdeyim annieee dıyemedıgımden
Ama ahmetlerdeyimMervelerdeyim de.
Ahmet diyemeyeceğine göreAma ahmetlerdeyim
Dıyemedım zatenAhmet diyemeyeceğine göre
Onu da dersin yavrum.Dıyemedım zaten
HayırAdı Ahmet mi gerçekten?
Bacaklarımı sevıyorum, sımdılık kalsınOnu da dersin yavrum.
Ahmet deyince içim çekiliyor ya, psikopat bir manyak vardı bana takık, onun ismiydi. Ne güzel isim hâlbuki, nedennnn?Hayıryıne klasık ısımlerden ama ahmet degıl
Günde 12 fincan kadar içiyorum dediAdam kahve ile dile geliyorha gayret ahmet.
12 fincandan sonra uyuyabiliyor muymuş?Günde 12 fincan kadar içiyorum dedi
Ee ısımle bagdastırmaya kalksak karakteri benım ex öküzün Hacı olması lazımdıAhmet deyince içim çekiliyor ya, psikopat bir manyak vardı bana takık, onun ismiydi. Ne güzel isim hâlbuki, nedennnn?
Mehlika sendeki bu azme hayranım22 sayfayı hatmetmis bulunuyorum,
Çok güzel gidiyorsun loveit, ağırdan almaya devam
Hayır sabah en erken o kalktı, cunku ben 7.45te wc ye kalktım, yattım o kalktı12 fincandan sonra uyuyabiliyor muymuş?
Normal yani.Hayır sabah en erken o kalktı, cunku ben 7.45te wc ye kalktım, yattım o kalktı
Bu yaştan sonra yeniden ergen modlarıSerbest zaman ilan edildi şuan, bir saat vaktım var herkes elındekı ısı halledecek yatana kadar telefon yokmusasıl bombeye gel, annemler goruntulu aradı, oglan benı gormek ıstıyormus, aglıyormus. Ustume ceket gecırıp yallah bahceye, eğitimdeyim
Manen alacak bence, bu dava daha büyük.Wc den bildiriyorum. Az önce kapımı tıklattı gelebılır mıyım yada gırmemı ıstemıyorsan gelır mısın dıye. Oda pek müsait degıldı wc ye gırıp gelıyorum dedım, o zaman kahve yapıyorum dedı olur dedım yapmıs balkona cıktık. Ee dedım sen nıye ıslerını halletmedın, ee bende müvekkilimin yanındayım ya dedımanen de boşuyor sanırsam, boşamalara doyamadı