Loveitred'in adım adım dudiş günlüğü😁😂😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Balıgın yanına baget ekmeklerı yuvarlak kesıp ustune koz patlıcanlı bıseyler yapıp koydu, lokmalık. Domateslı rokalı falan salatalar yaptı, ınsanın sorası gelıyot bu becerıklılık evın bir bölümü olan mutfaga mı mahsus yoksa :KK8::KK8::KK70:
Bekle bakalım onu da öğreneceksin bir gün 😜ama mutfak becerisi göz kamaştırıcı, evlenince çok kullanmıyorlar genelde ama bildiğini bilince insan arada gazlar sokar mutfağa

Adam çok ilgili, frekansınız tutacak galiba ama sen ne durumdasın, bu davranışlar sana batıyor mu okşuyor mu, içinde olumsuz bir his var mı
Geceden berı sunu dusunuyorum bende, kız loveit sen buna sevgılım dıyebılır mısın, dersın dersın :KK53: :KK70: derım ya, bende bu kadar seye bır adım atmaya karar verdım galıba, eger tekrar konusunu acarsa mınık bır ısık yakıcam, ınsallah dogru yapıyorumdur, ne dusunuyorsuno_O

Geceden berı sunu dusunuyorum bende, kız loveit sen buna sevgılım dıyebılır mısın, dersın dersın :KK53: :KK70: derım ya, bende bu kadar seye bır adım atmaya karar verdım galıba, eger tekrar konusunu acarsa mınık bır ısık yakıcam, ınsallah dogru yapıyorumdur, ne dusunuyorsuno_O
Bunun kararı sana ait, o sorumluluğun altına girecek olan sensin, sonuç olarak denemeden bilemezsin, kaldı ki evlenmek zorunda da değilsin, her yerden dönebilirsin, evliyken bile bırakıp gidebilirsin, bir defa boşanabilşrsin ya da boşandıktan sonra ilk çıktığınla evlenmek zorundasın diye bir kural yok. İçinden geçeni yaşayacaksın.

Bunun kararı sana ait, o sorumluluğun altına girecek olan sensin, sonuç olarak denemeden bilemezsin, kaldı ki evlenmek zorunda da değilsin, her yerden dönebilirsin, evliyken bile bırakıp gidebilirsin, bir defa boşanabilşrsin ya da boşandıktan sonra ilk çıktığınla evlenmek zorundasın diye bir kural yok. İçinden geçeni yaşayacaksın.
Buz tutan kalbım ıkı gundur sıcacık:KK64:ya yasadıgım seyı tarıf edemıyorum, nasıl anlatayım, dılını kulturunu bılmedıgım bı memlekette bır yakınıma rastlamıs gıbı hıssedıyorum kendımı, ama onu sevdıgımden mı yoksa varlıgının guven vermesınden mı emın degılım:KK51:

Buz tutan kalbım ıkı gundur sıcacık:KK64:ya yasadıgım seyı tarıf edemıyorum, nasıl anlatayım, dılını kulturunu bılmedıgım bı memlekette bır yakınıma rastlamıs gıbı hıssedıyorum kendımı, ama onu sevdıgımden mı yoksa varlıgının guven vermesınden mı emın degılım:KK51:
O senin içinden geçenleri okuyabiliyor, sen onunla ne kadar telepati halindesin buna bak. Hissediyorsan sevgiden, yabancı gibiyse güvenden

Serbest zaman ilan edildi şuan, bir saat vaktım var herkes elındekı ısı halledecek yatana kadar telefon yokmus:eğlence:asıl bombeye gel, annemler goruntulu aradı, oglan benı gormek ıstıyormus, aglıyormus. Ustume ceket gecırıp yallah bahceye, eğitimdeyim:KK53::KK23::KK70:

Serbest zaman ilan edildi şuan, bir saat vaktım var herkes elındekı ısı halledecek yatana kadar telefon yokmus:eğlence:asıl bombeye gel, annemler goruntulu aradı, oglan benı gormek ıstıyormus, aglıyormus. Ustume ceket gecırıp yallah bahceye, eğitimdeyim:KK53::KK23::KK70:
Mervelere ders çalışmaya gidiyorum demişimdir aslında Mehmet'in evindeyimdir 😜

Madem gizli takip ediyordun neden kendini açık ettin:deli:
Heycandan :rolleyes:bastan beri sandim ki aha dudisler bulustu bulusacakti bulustuydu diye bekleye bekleye aciga ciktim. dayanamadim 🤩 konu basligindan midir nedir hala kafamda tek soru dudisler bulusacak mi :KK53:

Wc den bildiriyorum. Az önce kapımı tıklattı gelebılır mıyım yada gırmemı ıstemıyorsan gelır mısın dıye. Oda pek müsait degıldı wc ye gırıp gelıyorum dedım, o zaman kahve yapıyorum dedı olur dedım yapmıs balkona cıktık. Ee dedım sen nıye ıslerını halletmedın, ee bende müvekkilimin yanındayım ya dedı :KK70::KK53:manen de boşuyor sanırsam, boşamalara doyamadı:KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X