- 4 Şubat 2021
- 502
- 806
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de aynısı oluyor. Hep soracak soracak dedim ama şuan için sormadı..Bu yaştan sonra yeniden ergen modları
Manen alacak bence, bu dava daha büyük.
Saçma sapan sırıtıyorum evde adam durup durup ne oldu diye soruyor, alıp okuyacak sonunda korkuyorum
Gülen gözler filmindeki Fikret'in 'Vecihi burda olsa ben bi dakka bilem durmam' deyişi geldi aklıma..Tabi aynı evde bulunuyor olmanın heyecanı da var. Ondan da fazla uyuyamaz tahminimce..
Bu yaştan sonra yeniden ergen modları
Manen alacak bence, bu dava daha büyük.
Saçma sapan sırıtıyorum evde adam durup durup ne oldu diye soruyor, alıp okuyacak sonunda korkuyorum
A aaa genel izleyici kitlesine döndü konu +18denBende de aynısı oluyor. Hep soracak soracak dedim ama şuan için sormadı..
Ortaya karışık olmuş..A aaa genel izleyici kitlesine döndü konu +18den
Aşk hikayesi bu büyğk kısım genel izleyici, +18e daha var, dur bakalımA aaa genel izleyici kitlesine döndü konu +18den
Sımdı benımde aklıma adıle nasıtle tarık akanın fılmı geldı. Adıle nasıt tarık akanı zorla nıkah masasına oturtuyordu ya. Memur soruyordu sızde beyfendıyı eslge kabul edıyor musunuz dıye. O da nasıl etmem memur bey bız sevısıyoruz dıyordu ahsjskshshsjsjshsh Ah NeredeGülen gözler filmindeki Fikret'in 'Vecihi burda olsa ben bi dakka bilem durmam' deyişi geldi aklıma..
DogruAşk hikayesi bu büyğk kısım genel izleyici, +18e daha var, dur bakalım
Valla zabahaan kadar burdayıkkBen gidiyoring arkadaslar zabağnan görüşmek üzere esen kalın, kocalarınızı uzak tutun deşifre olmayın
Haftaya yine yazlığa gelelim diyecek benceWc den bildiriyorum, sigara hakkımı size mesaj hakkı olarak kullanıyorum, litfen bunu gözardı etmeyin
Hiçbir şey yapmadan okey oynadık sevgiler
Şaka şaka. Bu sefer baştan pazarlık yapıldı, eşleri değiştireceğiz çünkü siz işin kurdusunuz dedi Ahmet efendi, akşam iki çömezi buldunuz yendiniz, sen kocanla ben love ile olcam, ama bedavaya oynamam dedı. Ödülü belırledık, pandemı kalktıgı gıbı yemek ısmarlanacak kazanan takıma. Okey mıyız, evet. Ama dedı, takımdan kım oyunu alırsa, kaybeden onun bır ıstedıgını yapacak, bılın bakalım kım kaybettıAksam o kadar berbat oynadı kı yanı 50den düştük renkli oldugu halde 2 kez ancak alabılmıstır hep damat götürdü işi o olmasa gosterge bıle yapamazdı. Neyse, bende ee ıkımız adına yemegı kazandın soyle bakalım ne ıstıyorsun, gece soylıcem dedı bu gulerek, ama bunlar varya yerlere yatıyor gulmekten, dedım bu sayılmaz aksam bılerek yenıldın, hayır dedı bılerek yenılmedım bu aksam odul varya ondan bılerek kazandım atıstırmalık hazırlamaya gıttı kardesı, damatta pesınden. Gece ne ısteyecegını bılıyor ama hayır dıyorum bastan dedım. Ne kadar pesın hukumlusun ya ne ısteyecekmısım soyle bakayım dedı. Sevgılı olalım dıyeceksın dedım. Hayır onu ıstemeyecektım dedı. Evet hayır derken, eger bunun harıcı baska bırsey ıstersem kabul edecek mısın dedı. Edıyorum evet bu harıc absurd bırsey olmadıgı surece evet dedım. Tamam gece soylıcem dedı. Sızce ne dıyecek tahmınler
Elindem şarap içmek isteyebilir mi?Wc den bildiriyorum, sigara hakkımı size mesaj hakkı olarak kullanıyorum, litfen bunu gözardı etmeyin
Şaka şaka. Bu sefer baştan pazarlık yapıldı, eşleri değiştireceğiz çünkü siz işin kurdusunuz dedi Ahmet efendi, akşam iki çömezi buldunuz yendiniz, sen kocanla ben love ile olcam, ama bedavaya oynamam dedı. Ödülü belırledık, pandemı kalktıgı gıbı yemek ısmarlanacak kazanan takıma. Okey mıyız, evet. Ama dedı, takımdan kım oyunu alırsa, kaybeden onun bır ıstedıgını yapacak, bılın bakalım kım kaybettıAksam o kadar berbat oynadı kı yanı 50den düştük renkli oldugu halde 2 kez ancak alabılmıstır hep damat götürdü işi o olmasa gosterge bıle yapamazdı. Neyse, bende ee ıkımız adına yemegı kazandın soyle bakalım ne ıstıyorsun, gece soylıcem dedı bu gulerek, ama bunlar varya yerlere yatıyor gulmekten, dedım bu sayılmaz aksam bılerek yenıldın, hayır dedı bılerek yenılmedım bu aksam odul varya ondan bılerek kazandım atıstırmalık hazırlamaya gıttı kardesı, damatta pesınden. Gece ne ısteyecegını bılıyor ama hayır dıyorum bastan dedım. Ne kadar pesın hukumlusun ya ne ısteyecekmısım soyle bakayım dedı. Sevgılı olalım dıyeceksın dedım. Hayır onu ıstemeyecektım dedı. Evet hayır derken, eger bunun harıcı baska bırsey ıstersem kabul edecek mısın dedı. Edıyorum evet bu harıc absurd bırsey olmadıgı surece evet dedım. Tamam gece soylıcem dedı. Sızce ne dıyecek tahmınler
Yok artık daha nelerHaftaya yine yazlığa gelelim diyecek bence
Şarap içilecegını gunduzden soyledı zaten gıttı arabadan aldı zaten, herkes yatınca komık ne ısteyecek olabılır ZemElindem şarap içmek isteyebilir mi?
Erkelrden ne çıkacağı belli olmaz, çok komik bir şey de olabilir. Sırf zevzeklik olsun dşye
Öpmek sarılmak falan ister belkiWc den bildiriyorum, sigara hakkımı size mesaj hakkı olarak kullanıyorum, litfen bunu gözardı etmeyin
Aklıma +18 bir şeyler geliyor amaYok artık daha neler
Şarap içilecegını gunduzden soyledı zaten gıttı arabadan aldı zaten, herkes yatınca komık ne ısteyecek olabılır Zem
Aklımıza gelen şeyi düşündürmeye çalışıyor ama başka birşey isteyecek bence.Yok artık daha neler
Şarap içilecegını gunduzden soyledı zaten gıttı arabadan aldı zaten, herkes yatınca komık ne ısteyecek olabılır Zem
Yaaa çok güzel gelişmeler olmuş, çok heyecanlı bu avukat çok romantik ya tam puan öpmek mi isteyecek acaba öpeyim mi diye de sorulmaz kiYok artık daha neler