Hamd olsun güzel haberler ile geldim arkadaşlar, burada dua için konu açan arkadaşım ve diğer dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Burada o kadar güzel insanlarla tanıştım ki… Hande hanım, nihal abla
Hepiniz iyi ki varsınız, Allah’ım size sağlıklar versin, uzun ömürler versin ki kalbinizde ki iyiliği yansıtmaya devam edebilin…
Ev molamız bittikten sonra geri hastanemize geldik. 2. tedavimizden önce biyopsimiz yapıldı. Allah’a şükürler olsun ki çok güzel sonuçlar aldık, hastalığımız “ iyi risk “ şu an ve doktorumuz bu sabah “ zaten öyle düşünmüştük, şu an için kesinleşti nakile gerek olmadığı “ dedi. Radyoterapi alacağız, ama nakil için olan değil, daha hafif, daha düşük doz sadece nüks olmaması için
Sonrasında Allah’ın izniyle ayaktan tedaviye başlayacağız, her şey böyle yolunda giderse hastaneye yatışımız olmayacak artık, 2 haftalığına buradayız.
Güncellemeleri yazıyorum, çünkü hastalığı genelde “sessiz sedasız” yenip hayatına devam ediyor insanlar. İnternete düşen bir çok paylaşım donör arayan ya da kan ihtiyacı olan kemoterapiye cevap vermeyen hastalar. Bu durum da hastalıkla yeni tanışmış insanların gözünü korkutuyor ve umutsuzluğa sürüklüyor biraz. Allah’ın izniyle tamamen yendiğimizde de, derneklere üye olup, bu hastalara moral olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bir umuda tutunmak ne demek çok iyi anladım.
Bugün çok duygusalım, mutluyum… Allah’ım doktorumuzun “bitti, yendiniz tamamen” dediği günleri de nasip etsin inşallah. Buraya kadar yolculuğumuz inişli çıkışlı olsa da güzeldi. Her şeye rağmen
Dilerim ki; tüm yol arkadaşlarımız şifasını bulsun
Güncellemeye devam edeceğim gelişmeleri, dualarını esirgemeyen, destek olan tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim.
Varlığınız çok güzel