• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lösemi teşhisi koyuldu 🥺

Amin 🤲 Çooook teşekkür ederim Allah razı olsun, rabbim yardım etti gerçekten bu kadar çabuk güzel haberler duymayı beklemiyordum hiç. 🤲 Şu mübarek günde yüzümüzü güldürdü. İnşallah daha güzel haberlerini de paylaşabilirim burada. Ayaktan tedavi için Ankara’ya yerleşeceğiz bir süreliğine, onu da Allah’ın izniyle sağlıkla atlatalım inşallah 🤲

Okuyarak geliyordum mutlu haberlerinizi gördüm. Rabbim tez zamanda daha da güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Allah çaresizlik içinde bekleyen tüm hastalara Şafi ismi ile şifa versin, tüm dertlerinden, sıkıntılarından kurtarsın. Çok geçmiş olsun.

Hamd olsun güzel haberler ile geldim arkadaşlar, burada dua için konu açan arkadaşım ve diğer dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Burada o kadar güzel insanlarla tanıştım ki… Hande hanım, nihal abla 🤗 Hepiniz iyi ki varsınız, Allah’ım size sağlıklar versin, uzun ömürler versin ki kalbinizde ki iyiliği yansıtmaya devam edebilin…

Ev molamız bittikten sonra geri hastanemize geldik. 2. tedavimizden önce biyopsimiz yapıldı. Allah’a şükürler olsun ki çok güzel sonuçlar aldık, hastalığımız “ iyi risk “ şu an ve doktorumuz bu sabah “ zaten öyle düşünmüştük, şu an için kesinleşti nakile gerek olmadığı “ dedi. Radyoterapi alacağız, ama nakil için olan değil, daha hafif, daha düşük doz sadece nüks olmaması için 🤲 Sonrasında Allah’ın izniyle ayaktan tedaviye başlayacağız, her şey böyle yolunda giderse hastaneye yatışımız olmayacak artık, 2 haftalığına buradayız.

Güncellemeleri yazıyorum, çünkü hastalığı genelde “sessiz sedasız” yenip hayatına devam ediyor insanlar. İnternete düşen bir çok paylaşım donör arayan ya da kan ihtiyacı olan kemoterapiye cevap vermeyen hastalar. Bu durum da hastalıkla yeni tanışmış insanların gözünü korkutuyor ve umutsuzluğa sürüklüyor biraz. Allah’ın izniyle tamamen yendiğimizde de, derneklere üye olup, bu hastalara moral olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bir umuda tutunmak ne demek çok iyi anladım.

Bugün çok duygusalım, mutluyum… Allah’ım doktorumuzun “bitti, yendiniz tamamen” dediği günleri de nasip etsin inşallah. Buraya kadar yolculuğumuz inişli çıkışlı olsa da güzeldi. Her şeye rağmen 🙏 Dilerim ki; tüm yol arkadaşlarımız şifasını bulsun 🙏💫

Güncellemeye devam edeceğim gelişmeleri, dualarını esirgemeyen, destek olan tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim.

Varlığınız çok güzel 💫🤍
Çok sevindim umarım herşey bundan sonrasında da çok çok iyi gider sizin için :dua: :dua: :dua:

Güzel dilekleriniz dualarınız için çok ama çok teşekkür ederim, Allah kimin duasını vesile kılar yardım eder bilemeyiz. Bu süreçte beni yalnız bırakmadığınız için konuma uğrayıp yorum yapan bana destek olan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Allah da sizin yüzünüzü güldürsün inşallah 🤲

Konuyu okurken gözyaşlarımı tutamadım.
Ne güzel bir eşsiniz, ne güzel bir insan...
Rabbim kalbinize gönlünüze göre versin.
Beraber nice sağlıklı, mutlu uzun seneler geçirmek nasip etsin.
Hamilelerin duası kabul olurmuş derler. Tüm yüreğimle dualarımdasınız.
İnşallah tamamen biter geçer gider. 🤲
Güzel kalpli insan. 🌹♥️

Konuyu okurken gözyaşlarımı tutamadım.
Ne güzel bir eşsiniz, ne güzel bir insan...
Rabbim kalbinize gönlünüze göre versin.
Beraber nice sağlıklı, mutlu uzun seneler geçirmek nasip etsin.
Hamilelerin duası kabul olurmuş derler. Tüm yüreğimle dualarımdasınız.
İnşallah tamamen biter geçer gider. 🤲
Güzel kalpli insan. 🌹♥️

Yorumunuzu görünce benim de gözlerim doldu, Allah sizin ve doğacak evladınızın da karşısına her daim güzel insanlar çıkarsın inşallah 🤲 Çok teşekkür ederiz, dualarla yaşıyoruz bu güzel duyguları, öyle çok inanıyorum ki… 🧡🧡🧡

Geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah.
Peki lösemi belirtileri nelerdi ? Biraz bahsederseniz biz de dikkatli oluruz inşallah

Bir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.

Şu an en büyük derdim neler yapabileceğim ve Beni nasıl bir süreç beklediği… çok ihtiyacım var desteğinize, bi omuza, yüreklendirilmeye. Güçlü duruyorum ama korkuyorum, sevdiğim adamı acı çekerken gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamamaktan, beni ağlarken görmesinden öyle korkuyorum ki…
Öncelikle geçmiş olsun...kesinlikle moral çok önemli tüm süreç hakkında bilgim var 12 senedir bu hastalıkla bogusuyoruz..bizim hastaya 3 ay ömür bile bicilmedi çünkü son evredeydik fakat hastamız çokça arsız ve şen şakrak biri olduğu için çok şükür 12 sene geçti o kötü günlerin üstünden..hala kendine iyi bakarsa iyi kötü bakarsa kötü oluyor ...tabi doktorun da çok çok büyük payı var..bizim doktor Amerika'da ders olarak verdi bizim hastanın sonuçlarını hatta...dediği tek şey mucize gerçekleşti diye...hatta hastamızda denenen ilk tedaviyi şuan doktor bir sürü kişide uygulayarak çok büyük sonuçlar elde etti..her zaman yanınızdayim..isterseniz özelden doktor numarası verebilirim (devlet hastanesi doktoru) ve tüm süreç hakkında merak ettiklerinizi özelden cevaplayabilirim...bu arada unutmadan hastanın yanına maskesiz gitmeyin onun bağışıklığı çok düşük her türlü mikroba açık..wcsi odası hepsi ona şahsi olsun..oda muhakkak havalandırılsin ve çarşaflar saat başı değişsin...tekrardan geçmiş olsun bişey olursa burdayım🌺

Sizinle beraber tüm hastalara yüce Allah şifa versin tez zamanda. Burada güzel gelişmelere ve beraberliğe tanık olmak çok güzel.

Hamd olsun güzel haberler ile geldim arkadaşlar, burada dua için konu açan arkadaşım ve diğer dua eden tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Burada o kadar güzel insanlarla tanıştım ki… Hande hanım, nihal abla 🤗 Hepiniz iyi ki varsınız, Allah’ım size sağlıklar versin, uzun ömürler versin ki kalbinizde ki iyiliği yansıtmaya devam edebilin…

Ev molamız bittikten sonra geri hastanemize geldik. 2. tedavimizden önce biyopsimiz yapıldı. Allah’a şükürler olsun ki çok güzel sonuçlar aldık, hastalığımız “ iyi risk “ şu an ve doktorumuz bu sabah “ zaten öyle düşünmüştük, şu an için kesinleşti nakile gerek olmadığı “ dedi. Radyoterapi alacağız, ama nakil için olan değil, daha hafif, daha düşük doz sadece nüks olmaması için 🤲 Sonrasında Allah’ın izniyle ayaktan tedaviye başlayacağız, her şey böyle yolunda giderse hastaneye yatışımız olmayacak artık, 2 haftalığına buradayız.

Güncellemeleri yazıyorum, çünkü hastalığı genelde “sessiz sedasız” yenip hayatına devam ediyor insanlar. İnternete düşen bir çok paylaşım donör arayan ya da kan ihtiyacı olan kemoterapiye cevap vermeyen hastalar. Bu durum da hastalıkla yeni tanışmış insanların gözünü korkutuyor ve umutsuzluğa sürüklüyor biraz. Allah’ın izniyle tamamen yendiğimizde de, derneklere üye olup, bu hastalara moral olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bir umuda tutunmak ne demek çok iyi anladım.

Bugün çok duygusalım, mutluyum… Allah’ım doktorumuzun “bitti, yendiniz tamamen” dediği günleri de nasip etsin inşallah. Buraya kadar yolculuğumuz inişli çıkışlı olsa da güzeldi. Her şeye rağmen 🙏 Dilerim ki; tüm yol arkadaşlarımız şifasını bulsun 🙏💫

Güncellemeye devam edeceğim gelişmeleri, dualarını esirgemeyen, destek olan tüm arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkür ederim.

Varlığınız çok güzel 💫🤍
Maşaallah güzel haberin devamının gelmesi dileği ile🤗

Rabbim tez zamanda şafi adıyla şifa versin inşallah eşinize 🤲🏻 Dahada güzel haberler alın inşallah 🌹

Geçmiş olsun Rabbim tez vakitte şifa versin inşallah.
Peki lösemi belirtileri nelerdi ? Biraz bahsederseniz biz de dikkatli oluruz inşallah
Çok teşekkür ederim arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun inşallah 🧡

Bizde çok fazla belirti olmadı aslında, sadece şiddetli bir bacak ağrısı vardı ve ilk gittiğimiz doktor bile anlayamadı. Ama bildiğim kadarıyla vücutta morarma, burun kanaması, diş eti kanaması, lenf bezi şişmesi gibi belirtiler verebiliyor. Tabii bunlar da her zaman olabilecek şeyler, insanı paronayak yapar sürekli şüphede durmak. Bence en sağlıklı çözüm arada gidip kan testi vermek, atıyorum 3 ayda bir.

Öncelikle geçmiş olsun...kesinlikle moral çok önemli tüm süreç hakkında bilgim var 12 senedir bu hastalıkla bogusuyoruz..bizim hastaya 3 ay ömür bile bicilmedi çünkü son evredeydik fakat hastamız çokça arsız ve şen şakrak biri olduğu için çok şükür 12 sene geçti o kötü günlerin üstünden..hala kendine iyi bakarsa iyi kötü bakarsa kötü oluyor ...tabi doktorun da çok çok büyük payı var..bizim doktor Amerika'da ders olarak verdi bizim hastanın sonuçlarını hatta...dediği tek şey mucize gerçekleşti diye...hatta hastamızda denenen ilk tedaviyi şuan doktor bir sürü kişide uygulayarak çok büyük sonuçlar elde etti..her zaman yanınızdayim..isterseniz özelden doktor numarası verebilirim (devlet hastanesi doktoru) ve tüm süreç hakkında merak ettiklerinizi özelden cevaplayabilirim...bu arada unutmadan hastanın yanına maskesiz gitmeyin onun bağışıklığı çok düşük her türlü mikroba açık..wcsi odası hepsi ona şahsi olsun..oda muhakkak havalandırılsin ve çarşaflar saat başı değişsin...tekrardan geçmiş olsun bişey olursa burdayım🌺

Çok teşekkür ederim, fakat yanlış bilgilendirme olmasın sizin ki sanırım kronik lösemi. Bizim ki akut lösemi, aralarında ciddi farklar var.

Güncelleme;

Eşim oldukça toparlandı, artık tekerlekli sandalyede değil, yürüyerek gidiyor ışın tedavisine. İliği ablası ile uyumlu çıkmadı, Türkkök’ten tarama yapılıyor ama ilik nakli olup olmayacağı da henüz belli değil. Sanırım tedavinin aşaması gösterecek bunu. Morali, keyfi şükürler olsun ki yerinde, hastanede şu an yoğun bir tedavi almıyor. Omurilikten şırınga ile kemoterapi ve ışın alıyor sadece. Doktor biyopsi çıktıktan sonra ayaktan kemoterapi alacaksınız demişti, umarım her şey yolunda gider ve tahmin edilen sürede buradan çıkabiliriz.

Doktor “iyi risk” olduğunu söyledi, genetiği de temiz, hatta bugün kan testi bile almadılar. İlk yatışımıza göre doktorlar daha az girip çıkıyor odamıza. İçimiz büyük ölçüde rahatlasa da “bitti, iyileştiniz.” cümlesini duyana kadar hep bir diken üstünde olacağım sanırım.

En büyük hayalim iyileşmesi ve bu hastalık ile çabalayan insanlara umut olabilmek… Umarım bir gün bu konuya başardığımızı da yazabilirim Allah’ın izniyle.

Güncelleme;

Eşim oldukça toparlandı, artık tekerlekli sandalyede değil, yürüyerek gidiyor ışın tedavisine. İliği ablası ile uyumlu çıkmadı, Türkkök’ten tarama yapılıyor ama ilik nakli olup olmayacağı da henüz belli değil. Sanırım tedavinin aşaması gösterecek bunu. Morali, keyfi şükürler olsun ki yerinde, hastanede şu an yoğun bir tedavi almıyor. Omurilikten şırınga ile kemoterapi ve ışın alıyor sadece. Doktor biyopsi çıktıktan sonra ayaktan kemoterapi alacaksınız demişti, umarım her şey yolunda gider ve tahmin edilen sürede buradan çıkabiliriz.

Doktor “iyi risk” olduğunu söyledi, genetiği de temiz, hatta bugün kan testi bile almadılar. İlk yatışımıza göre doktorlar daha az girip çıkıyor odamıza. İçimiz büyük ölçüde rahatlasa da “bitti, iyileştiniz.” cümlesini duyana kadar hep bir diken üstünde olacağım sanırım.

En büyük hayalim iyileşmesi ve bu hastalık ile çabalayan insanlara umut olabilmek… Umarım bir gün bu konuya başardığımızı da yazabilirim Allah’ın izniyle.

İyi olmanıza çok sevindim. Allah daha iyi etsin. İnşallah ağrısız kolay atlatır bel tedavilerini. Rabbim hastanelerde olan herkese yardım etsin.

Back