Bizim sol kalçadan bacağa vuran şiddetli ağrı götürdü hastaneye, hatta ilk doktor bel fıtığı, sinovit, önemsiz şeyler dedi başından attı bizi. İçin rahat etmeyince başka bir doktora götürmüştüm, iyi ki gitmişiz
yoksa gerçekten geç kalmış olabilirdik, Allah’a binlerce kez şükürler olsun.
Yalnız şöyle bir şey var ki kızlar; 3. doz aşıdan önce de acil de bir kan testi yapılmıştı ve değerleri son derece normaldi, aşıların lösemi, kalp krizi gibi şeylere sebep olduğunu yazan hesaplar var twitter da hep güler geçerdim ama şimdi acaba dedirtiyor bize de
Kimseyi korkutmak istemem ama çevremde de aşılardan sonra nüks ve metastas yaşayanlar oldu, bunlardan biri halam. O sebeple sadece temkinli olmanızı, ara ara vücudunuzu dinlemenizi öneriyorum. Aşı yaptıranlar için.
Bu güne kadar yaşadıklarımıza gelirsek;
İlk kür kemoterapinin son dozunu bugün alacağız. Genetik testimiz temiz geldiği için doktor ilik naklini şu an düşünmediğini söyledi, genel durumu iyi kan değerleri yükseliyor. Kemoterapi korktuğumuz gibi geçmedi. Yan etkilerden korunmamız için hemşirelerimiz elinden geleni yaptılar. Ağız bakımı çok önemliydi, 2 gün dışında sorun yaşamadık. Bacaklarda ki güç kaybı 2 gün, omurilikten verdikleri kemoterapi sonrası baş ağrısı 3 gün sürdü. Bu hafta taburcu olacağız Allah’ın izniyle, tedavi sürecinin nasıl devam edeceği de sanırım bu hafta belli olacak.
Teşhis ilk konulduğunda çok korktum, hala içimde bir yerlerde ağır bir korku var. Ama diğer yandan umutluyum, artık eskisi gibi tedavisi imkansız bir hastalık değil, doktorlar olumlu konuşuyor ve hastalığı yenen bir çok kişiyle konuştum, hiç tanımadığım insanların desteğini duasını aldık.
Beslenme, moral ve doktorlarımızın tedavisi ile inşallah buraya daha güzel haberlerde bırakacağım. Sürekli araştırıyorum, okuyorum Allah’ım şu mübarek günlerde şifasını versin inşallah, tüm hastalarımıza