- Konu Sahibi Designer31
Nasıl oldu eşin, sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl oldu eşin, sen nasılsın
Merhaba aradan yıllar geçmiş ama sormak istiyorum b hücreli bile ayrı demişsiniz ya b hücreli dahami kötü acaba
Çok geçmiş olsun saglık gibisi yok gercekten. Eşiniz eski saglıgından da daha iyi olur inşallah. Allah evlatlarına ve size bağıslasın.Merhaba;
Bugün ilik naklinin 108. günü. Yarı uyumlu ilik nakli ve babadan yapıldı. Kontrol sürecimiz uzun olacak diye tahmin ediliyor ama çok şükür en azından evimize dönebildik. Umarım bir an önce sağlığımıza tamamen kavuşuruz.
Ben hala tedirginim tabii ki, çok fazla şey yaşadık. Gözümün önünde de çok fazla hasta hayatını kaybetti, bunlara tanık olmak biraz yıprattı, ama Allah'ın izniyle toparlayacağım inşallah.
30 lu yaslarda benımde tanıdığım gecirdi. 15 yıl olmuştur atlatalı. Hatta cocugun bile olmayacak demişler. Üstüne dogum bile yaptı. Allah yardımcısı olsun. Allah ıö sifa versinAmin inşallah, tek duam bu. Hayatım durdu içim yanıyor güçlü durmakta zorlanıyorum ama onun için dayanmak zorundayım
Merhaba;
Bugün ilik naklinin 108. günü. Yarı uyumlu ilik nakli ve babadan yapıldı. Kontrol sürecimiz uzun olacak diye tahmin ediliyor ama çok şükür en azından evimize dönebildik. Umarım bir an önce sağlığımıza tamamen kavuşuruz.
Ben hala tedirginim tabii ki, çok fazla şey yaşadık. Gözümün önünde de çok fazla hasta hayatını kaybetti, bunlara tanık olmak biraz yıprattı, ama Allah'ın izniyle toparlayacağım inşallah.
İyi huylu b hücresi KLLMerhaba;
B hücreli löseminin tipleri var. B ALL, PRE B ALL vs vs... Alt tipi önemli. Normal B ALL en düşük riskli lösemi türlerinden biriyken, Philadelphia pozitif geninin pozitif olduğu bir B ALL yüksek riskli gruba giriyor ve genelde bu tür lösemilerde kemoterapi tedavisi biter bitmez ilik nakli yapılıyor. Bu geni taşıyıp nakil olup iyileşen arkadaşlarımız oldu ama süreç boyunca.
Çok geçmiş olsun dertleşmeye geldim. İnsan eşiyle ilgili bir hastalık öğrenince dünyası başına yıkılıyor ben de benzer durumdan geçtim kanser değildi ama kronik bir hastalıktı nasıl gideceğini bilmediğim Her sabah ağlayarak uyandım ama süreç ilerleyince azalıyor bu duygular insallah eşin de sağlığına kavuşunca geride kaldı diyeceksin Lösemi olup atlatan bir daha hiç nüksetmeyen çokça insan var iyi düşün eşinin yanında ol gerisi kader elimizden ne gelir ki insanın başına herşey gelebiliyor. Şuan durumu nasıl?
Allah'ım tez vakitte aciil şifalar versin inşallah doktor yanılmış olsunHer şey çok güzel gidiyordu bir ay öncesine kadar. Sonra bir bel ağrısı başladı, beyin cerrahiye gittik mr’da tutulum çıktı hastalık metastaz yapmış diyor beyin doktorları. Omurgada da kırık var, pazartesi günü ameliyata gireceğiz
Ameliyatta parça alacaklar patolojiye gidecek, ama beyin cerrahı %100 metastaz diyor. Kendi doktorumuz kemik iliği biyopsisi yaptı o temiz geldi, kemik iliğinde herhangi bir hastalık.
Beyin cerrahının yanılmış olmasını diliyorum tüm kalbimle İnşallah bunu da atlatacağız, her şey çok ağır geliyor şu an
Allah'ım tez vakitte aciil şifalar versin inşallah doktor yanılmış olsun
Rabbim tez zamanda sifa versin. Umutlu olun. Iy düşünün iyi olsun inşallahBir hafta öncesine kadar küçücük dertlerim, bebeği ne zaman yapmalıyım sıkıntım, iş problemlerim vardı. Bugüne geldiğimizde ise elimde eşim için koyulan bir lösemi teşhisi var. Hiç hakim olduğum bir hastalık değil, çevremde yok, etrafımda olmadı bu güne kadar. Yarın hastahaneye yatış yapıyoruz, Allah’tan süreci çok hızlı ilerlettik. Çok üzgünüm ama ona belli etmemek için elimden geleni yapıyorum. Biliyorum ki bu hastalığın en büyük ilacı moral ve bu süreci geçirebileceği en huzurlu şekilde atlatsın istiyorum.
Şu an en büyük derdim neler yapabileceğim ve Beni nasıl bir süreç beklediği… çok ihtiyacım var desteğinize, bi omuza, yüreklendirilmeye. Güçlü duruyorum ama korkuyorum, sevdiğim adamı acı çekerken gördüğümde gözyaşlarıma hakim olamamaktan, beni ağlarken görmesinden öyle korkuyorum ki…
Designer üzüldüm gerçekten. Omurgada neden kırık oldu? İnşallah doktorlar yanılmıştır.Bu forumda okumuştum, bir kaç doktor kesin omurga tümörü demişti ama biyopsisi temiz gelmişti. Ne bileyim, o kadar çok ki ilaçlı mr’da bile yanlış yorumlamalar tam 20 gündür araştırıyorum, ne yalan söyleyeyim umudum da doktorun tüm söylediklerine rağmen yüksek. Adım adım sağlıkla ilerleriz inşallah
İnşallah.Designer üzüldüm gerçekten. Omurgada neden kırık oldu? İnşallah doktorlar yanılmıştır.
Allah şifa versin inşallah eşinize. Moral çok önemli biliyorsunuz, lütfen olumlu düşünmeye çalışın.İnşallah.
Kemikler güçsüzleştiği için sanırım