Saç Rengi ve Saç Boyama loreal intense 6.13 Mocha Kahve

peki şimdi bu boyan aktımı canım sarının üstüne boyayınca nasıl bır renk akıyor pekı

peki şimdi bu boyan aktımı canım sarının üstüne boyayınca nasıl bır renk akıyor pekı
İkinci resimdeki gibi bir renk, doğal saçım kumral 1 aydan fazla oldu boyayalı ama rengi akmadı, tuhaf bir hal almadı.Sarının altında kına olduğu için saçımda kızıllıklar da vardı bu boya kızıllıkları da kapattı saçım tek renk oldu.

Bende bugün boyadım hiç bir değişiklik yapmadı ya çok sinir oldumm şuan yarın aldığım yere gidicem hiç mi değişiklik oomaz her zaman kendim boyatım ilk defa böyle sonuç almadım

Eklentiler

• IMG_20150306_200627.jpg
    75,6 KB · Görüntüleme: 9.600
  • IMG_20150306_221911.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 24.022
6 tonları böyle açık yapıyo mu yahu şaştım ama güzel olmuş

loreal intenseden memnun olanı görmedim ben pek

bencede 6 numaranın bu kadar açık yapacagını sanmam 2. fotodaki minumum kesinlikle 7 numarayla boyanmış bir saçtır bence 6 numaralar koyu kahve diye bile geçebiliyor.

siz bu işi biliyor gibisiniz, benim bu saçım şimdi çektim resmini bu arada bu kadar çok tonlu renkli olduğunu şimdi farkına vardım :) en son 6 ay önce boyadım kestaneye, ve saçımı

bu iki saçtan biri gibi yapmak istiyorum karamelli olabilir veya sarılı olabilir,
palette mi kullanmalıyım loreal da tutar mı oksidasyon kremini 6 degıl 9 mu kulanmalıyım yardımcı olabilrisenız svınırım tşk.

kendi saç rengini baya baya beğendim yalnız dipler senin herhalde neyse bu istediğin saçtan 2.si yani sarılı olan seni daha büyük gösterebilir ilkini de beğenmedim çok yapay durmuş ama istediklerin zaten balyaj evde yapabilir misin bilmiyorum canım.İlk saç çok özensiz ton amaçlı attıysan gözlerin açık kahve bal rengi falansa karamel tonu daha hoş olabilir sende.Eğer yeşil mavi gibi göz rengin varsa sarılı tonları daha çok yakıştırırım bu benim fikrim tabii

iyi havaya girdim söyleyeyım o ilk saç benım sacım cok cok begendıysen tesekkurler hehe :)

saclarım 2 sene evvel sarıydı, sonra ustune hep kapamak ıcın kahverengı kestane boyadım 6 ayda bır, en son da 6 ay önce boyadım ama yıkandıkca alttan sarılar röfleler kendını bellı edıp orta kahve olarak gösterıyor, gözlerım de bildiğin kahve, tenim beyaz ama o yuzden karamel de ıyı oluyor sarı da ıyı oluyor sevıyorum ben yani, yakıştığını düşünüyorum :) bu arada çok havalandım teşekkür ederim mükemmeldir saçlarım hehe :) öyle demediysen bile öyle anladım ben, neyse, ben uçlarına sadece az az sürmeyi planlıyorum ama rengini karamele kestaneye cevırmeden açık tonlara geçirsin, sarı sarı uçlar olsun mesela, platın sarı bile olabilir, eskiden gölge oluyordu ya aralara ince ince şeritler halinde, onun gibi uçlara ınce seritler ile ombre yapmayı planlıyorum. hangıboya uygun olabilir acaba marka verebilir misin?

kizlar benim sacimda kestane rengiydi yalniz dipleri normalden biraz daha acik. simdi bu boyadan aldim yalniz boyamaya cesaretim yok :) ama tutar mi bilmiyorummm

herkes sarı üstüne bu boyanın çok güzel bir renk çıktığını söylemiş ama kimse kendi fotoğrafını koymamış görmeyincede bir şey ifade etmiyor fotoğraf bekliyoruz yani

bildiginiz koyu kahve oldu tek iyi tarafı hic yipranma olmadi. canli ve parlak duruyor. ama koyu kutudaki renkle ilgisi yok.

saçlarım koyu kahve yarın bende boyayacağım bakalım sonuç ne olacak biraz koyuluğu kırsın istiyorum inşallah istediğim sonuca ulaşırım fotoğraf atacağım ama ceren dursun fark olmadı demiş

walla arkadasim bu boyayi yapmadan once zaten kahverengiydi. aslinda burcin terzioglu nun rengine yakin olsun istemistim.. ama inan saclarim siyah gibi oldu. simdi nasil acicam bunu düşünüyorum

ben ilk defa boyadım saçlarımı dibim çok çabuk tuttu ve tuhaf bi renk oldu boylar o kadar açılmadı sinir oldum.dibimi çekemedim fotoğrafla gerçekteki bir değil güneşte böyle

canım o diplerin sıcaklığıyla ilgili bişey ilk oralara sürdüysen öyle olur ama fotoğrafta doğal hoş bir renk olarak görünüyo güle güle kullan

canım o diplerin sıcaklığıyla ilgili bişey ilk oralara sürdüysen öyle olur ama fotoğrafta doğal hoş bir renk olarak görünüyo güle güle kullan
dipler biraz daha fazla bekledi boylardan bir dahakine temkinli davranacağım teşekkür ederim

Bende bugün aldım Mocha kahve.. saçlarım şuan bakır-kahve.. en kısa zamanda boyayıp yorumumu yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…