canım sen bilirsin istersen bu rengi dene bende sarıdan sıkılıp denedimdoğal saç rengim de açık küllü kumral sarıya yakın yani ama dip çıkınca koyu duruyo işte sarı renkte ondan bıktım
peki şimdi bu boyan aktımı canım sarının üstüne boyayınca nasıl bır renk akıyor pekıBu renk cabuk akmiyor bende sarida dip boyasi bayinca bu rengi dip boyasi almaya gittigim magazada gordum cok begendim denedim.Forumda cok kisi loreal excellence intense dzn sikayet etmis
. Koyu cikiyor diye sadece ben begendim sanirim.Dogal sac rengin nedir
İkinci resimdeki gibi bir renk, doğal saçım kumral 1 aydan fazla oldu boyayalı ama rengi akmadı, tuhaf bir hal almadı.Sarının altında kına olduğu için saçımda kızıllıklar da vardı bu boya kızıllıkları da kapattı saçım tek renk oldu.peki şimdi bu boyan aktımı canım sarının üstüne boyayınca nasıl bır renk akıyor pekı
Bende bugün boyadım hiç bir değişiklik yapmadı ya çok sinir oldumm şuan yarın aldığım yere gidicem hiç mi değişiklik oomaz her zaman kendim boyatım ilk defa böyle sonuç almadım
Bu rengi deneyen oldu mu bilmiyorum ama ben sarı saçlarımın üstüne değişiklik olsun diye boyadım.Önce koyu çıkıyor, saçım kumral oldu.Ama birkaç yıkamaya açıldı ve rengi oturdu.Daha sonra ben aynı renge arkadaşımın saçını boyadım, ona da çok güzel oldu.Değişiklik yapmak isteyenlere fikir olsun.
6 tonları böyle açık yapıyo mu yahu şaştım ama güzel olmuş
loreal intenseden memnun olanı görmedim ben pek
bencede 6 numaranın bu kadar açık yapacagını sanmam 2. fotodaki minumum kesinlikle 7 numarayla boyanmış bir saçtır bence 6 numaralar koyu kahve diye bile geçebiliyor.
kendi saç rengini baya baya beğendim yalnız dipler senin herhalde neyse bu istediğin saçtan 2.si yani sarılı olan seni daha büyük gösterebilir ilkini de beğenmedim çok yapay durmuş ama istediklerin zaten balyaj evde yapabilir misin bilmiyorum canım.İlk saç çok özensiz ton amaçlı attıysan gözlerin açık kahve bal rengi falansa karamel tonu daha hoş olabilir sende.Eğer yeşil mavi gibi göz rengin varsa sarılı tonları daha çok yakıştırırım bu benim fikrim tabiiEki Görüntüle 1455580
siz bu işi biliyor gibisiniz, benim bu saçım şimdi çektim resmini bu arada bu kadar çok tonlu renkli olduğunu şimdi farkına vardım :) en son 6 ay önce boyadım kestaneye, ve saçımı
bu iki saçtan biri gibi yapmak istiyorum karamelli olabilir veya sarılı olabilir,
palette mi kullanmalıyım loreal da tutar mı oksidasyon kremini 6 degıl 9 mu kulanmalıyım yardımcı olabilrisenız svınırım tşk.Eki Görüntüle 1455580 Eki Görüntüle 1455581 Eki Görüntüle 1455582
kendi saç rengini baya baya beğendim yalnız dipler senin herhalde neyse bu istediğin saçtan 2.si yani sarılı olan seni daha büyük gösterebilir ilkini de beğenmedim çok yapay durmuş ama istediklerin zaten balyaj evde yapabilir misin bilmiyorum canım.İlk saç çok özensiz ton amaçlı attıysan gözlerin açık kahve bal rengi falansa karamel tonu daha hoş olabilir sende.Eğer yeşil mavi gibi göz rengin varsa sarılı tonları daha çok yakıştırırım bu benim fikrim tabii
canım o diplerin sıcaklığıyla ilgili bişey ilk oralara sürdüysen öyle olur ama fotoğrafta doğal hoş bir renk olarak görünüyo güle güle kullanben ilk defa boyadım saçlarımı dibim çok çabuk tuttu ve tuhaf bi renk oldu boylar o kadar açılmadı sinir oldum.dibimi çekemedim fotoğrafla gerçekteki bir değil güneşte böyle
Eki Görüntüle 1499325
dipler biraz daha fazla bekledi boylardan bir dahakine temkinli davranacağım teşekkür ederimcanım o diplerin sıcaklığıyla ilgili bişey ilk oralara sürdüysen öyle olur ama fotoğrafta doğal hoş bir renk olarak görünüyo güle güle kullan
Canım senden resim bekliyorumBende bugün aldım Mocha kahve.. saçlarım şuan bakır-kahve.. en kısa zamanda boyayıp yorumumu yazacağım
Göremiyorum resimleriKendi fotografımı koyamıyorum.Rengi internetten buldum.
Tabi daha sonra rengi açılıp oturdu ve böyle oldu ve şu an çok memnunum renginden.İkinci kez boyamadım.