bencede 6 numaranın bu kadar açık yapacagını sanmam 2. fotodaki minumum kesinlikle 7 numarayla boyanmış bir saçtır bence 6 numaralar koyu kahve diye bile geçebiliyor.loreal intenseden memnun olanı görmedim ben pek
altında sarı olduğu için bu kadar çok açılıyor evetbencede 6 numaranın bu kadar açık yapacagını sanmam 2. fotodaki minumum kesinlikle 7 numarayla boyanmış bir saçtır bence 6 numaralar koyu kahve diye bile geçebiliyor.
saçın zemin rengi önemli canım açık olması için zemininde açık olması gerekir..6 tonları böyle açık yapıyo mu yahu şaştım ama güzel olmuş
aklımda bulunsun o zaman baya hoş görünüyo canımsaçın zemin rengi önemli canım açık olması için zemininde açık olması gerekir..
ben geçen hafta boyadım saçım 6 numara kumral tonlardaydı..bende resimlerdeki kadar açık olmadı ama renk güzel..aklımda bulunsun o zaman baya hoş görünüyo canım
aklımda bulunsun o zaman baya hoş görünüyo canım
sarinin uzerine cok guzel tutuyor once ilk resimdeki renk cikti ortaya arkadasima da ayni boyadan boyadik benimkini cok begendi.onun da saclari sariydi ikimizinkide basta koyu oldu sonra ikinci resim gibi rzngi oturdu cok guzel oldu herkes cok begeniyoraklımda bulunsun o zaman baya hoş görünüyo canım
yaa benaçık küllü kumrala dönecektim neden aklımı çeliyosunsarinin uzerine cok guzel tutuyor once ilk resimdeki renk cikti ortaya arkadasima da ayni boyadan boyadik benimkini cok begendi.onun da saclari sariydi ikimizinkide basta koyu oldu sonra ikinci resim gibi rzngi oturdu cok guzel oldu herkes cok begeniyor
Bu renk sarinin ustune iyi tutuyor.diger renklerde nasil cikar bilmiyorum cok koyu olur sanirim ama zemin sari olunca tutturmasi zor bir renk cikiyor ustelik beyaz tenlilerde dogal duruyor renkyaa benaçık küllü kumrala dönecektim neden aklımı çeliyosun
sarı işte saçım benim şu an.daha doğrusu 8.0 la 8.1 boyadım ama aktı sarıları çıktı dün 8.0 la azıcık 8.1 koyup cila yaptım pek bişi farketmedi ben kendi rengime dönmeye çalışıyorum daBu renk sarinin ustube iyi tutuyordiger renklerde nasil cikar bilmiyorum cok koyu olur sanirim ama zemin sari olunca tutturmasi zor bir renk cikiyor ustelik beyaz tenlilerde dogal duruyor renk
Bu renk cabuk akmiyor bende sarida dip boyasi bayinca bu rengi dip boyasi almaya gittigim magazada gordum cok begendim denedim.Forumda cok kisi loreal excellence intense dzn sikayet etmissarı işte saçım benim şu an.daha doğrusu 8.0 la 8.1 boyadım ama aktı sarıları çıktı dün 8.0 la azıcık 8.1 koyup cila yaptım pek bişi farketmedi ben kendi rengime dönmeye çalışıyorum da
doğal saç rengim de açık küllü kumral sarıya yakın yani ama dip çıkınca koyu duruyo işte sarı renkte ondan bıktımBu renk cabuk akmiyor bende sarida dip boyasi bayinca bu rengi dip boyasi almaya gittigim magazada gordum cok begendim denedim.Forumda cok kisi loreal excellence intense dzn sikayet etmis
. Koyu cikiyor diye sadece ben begendim sanirim.Dogal sac rengin nedir