Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excellence 7.1 - 8.1 ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi sangs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gerçekten turuncu azaltiyor mu o sampuanlar daha önce hiç denemedim ben
Hayır ben normal kendi şampuanına, elindeki igora turuncu azaltıcıdan sık, demek istemiştim.oksidansız olarak.
Silver şampuandan bahsetmedim yani :)

Hayır ben normal kendi şampuanına, elindeki igora turuncu azaltıcıdan sık, demek istemiştim.oksidansız olarak.
Silver şampuandan bahsetmedim yani :)

aa ilk defa duydum şimdi bunu da :) ne kadar konuluyor acaba .. ben de dün forumları dolaşırken iki kardeşin deneyini gördüm önce ombre yapmışlar saçları turuncu olmuş hemen ardına da ıgora turuncu azaltıcıyı cila seklinde (az miktarda tabi ve de 9% luk oksidan koyup) sürüp sarıya çevirmişler
sorunum diplerde olduğu için korkuyorum denemeye birden mora falan çeviririm kesmek gibi bir şansım da olmaz

Ben de geçenlerde şampuana oryal katilip koyu tutan boyanin akıtıldığını ilk defa duydum. Oryal katiliyorsa bu da katılır diye sana tavsiye ettim yoksa denedigim bir şey değil.
Ama bir zararı olacağını sanmam.

Merhaba arkadaşlar, ben de saçlarımı genelde 8.1 ile boyuyorum. Yalnız uçlarda çiğ çiğ sarılar oluşmaya başladı. Dipler de geldi. 8.1 içine yarım kutu 7.1 koysam Nasıl olur sizce?

Bilemedim ki Şimdi açık renk sizinki ben belli olsun istemedigimden koyu kullaniyorum keşke 30 dakika bekletseydiniz bekledikce bi tuhaf oluyor boya. Istediginiz rengi bulursunuz inşallah. Bu arada loreal paletteden daha iyiymis denedim palette keçe gibi yapıyordu saçımı loreal o kadar sert yapmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…