Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excellence 7.1 - 8.1 ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi sangs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pipirikliiii çok güzel bir renk bu ya =D tam istediğim tonlarda ^^
ne çok koyu ne çok açık tam ortası çok beğendim : ))))))
Umarım benimde böyle olur T_T

kumral benim orta kumral =)) açık kahve gibi duruyor gündüz >.< ama işte bakırlıklar var malesef T_T küllü istiyorum böyle senin ki gibi bir ton =)

evet şimdi okudum önceki yazdıklarını 8.1 almışsın zaten yerinde olsam üçte bir oranında 7.1 küllü katardım içine daha bir küllülük verir yerimseniben zaten boya dediğimiz çabuk akıyor hem böylelikle daha kalıcı olur,çünkü tek başına 8.1 sarıya doğru kaçan bir ton

hmmm o zaman ben 7.1 i de alayım içinize dediğin gibi katarım haftasonuda boyarım inş ^^
Verdiğin bilgiler ve eklediğin fotoğraf için çok teşekkürler :1rolleyes:
umarım senin ki gibi bir renk elde ederim ^__^

saçlarım şu an karamel 7.1 ile boyasam turunculuklarını alır mı kızlar çünkü ben saçım mat dursun istiyorum şu an çok parlak sırıtan bir renk var saçımda yoksa yeşillenme mi olur bir fikriniz var mı?

turunculukların alınması azda olsa yeşermesi anlamına gelir zaten aksi turuncudur, kahvelerde bile turunculuk oluyor , fakat bu yeşillik kimisinde sanırım çok fazla oluşuyor oda rahatsız ediyor , kimisi yeşersin istiyor kumral yapıp ama olmuyor, kimiside kumral olsun ama yeşermesin diyor yeşilleşiyor şansına , bunun nasıl olduğunu bende anlayamıyorum saç yapısına mı bağlıdır nedir , ama bana göre rahatsız edecek sekilde yeşermesi için saçın taban renginin sarı olması gerekiyor sanırım , ama yineliyeyim bu birazda şans sanırım

aa çok güzelmiş bu renk
dipler daha koyu uçlar açık sanırım ah bende öyle istiyorm bi türlü olmuyor dipler açık uçlar koyu oluyor neden acaba

aa çok güzelmiş bu renk
dipler daha koyu uçlar açık sanırım ah bende öyle istiyorm bi türlü olmuyor dipler açık uçlar koyu oluyor neden acaba

o uçlardaki açıklığın sebebi çok önceleri saçım sarıydı , uçlarda kalmış olmalı sanırım ki saç komple açılınca oralar daha da bir açıldı , o yüzden renk farklılığı oldu , sizde yapabilirsiniz uçları açıp daha sonra boyarsanız kumrala , buna benzer olabilir

kızlar loreal 7.1 küllü kumral aldım aklımda 8.1 le karıştırıp boyama fikri var aklımda ama bu ne kadar dogru bilmiyorum .. boyaları karıştırırken oranlara dikkat etmek gerekiyormuş bununla ilgili bilgi sahibi olan varmı? saclarım koya kahve ve doğal rengi .. doğal tonlarda bir kumral elde etmek istiyorum.

saçın dogal ve koyu kahve ise bu boyalarla ancak 5 6 tonlarında açık dore kahve rengi elde edersin. benımde dogal saçım koyu kahve ve defalarca uyguladım .
dogal sarıya dönük bir kumral istiyorsan koleston perfect 12.11 rengiyle yine kendi oksidanı yuzde 6 lık olanıyla uygulama yaparsan 7 8 tonlarında sarıya dönük çok güzel bir kumral rengi elde edersin .

küllü mango yanıt için cok çok tşkrler , daha önce loreal 7.1 almıştım evde duruyor o zaman hiç ona boyamıyım mı ? yada ilkinde ona boyayıp bir sonrakinde koleston perfect 12.11 e boyasam olurmu ?
birde yüzde 6 lık oksidandan bahsetmisin canım onu ayrıca alıp boyanın içine karıştırıp mu uygulıycam , kusura bakma pek bilgim yokta :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…