kızlar loreal excellence ın 7.1 kullu kumralını veya 8.1 kullu koyu sarısını deneyen var mı?
watsons da gordum cok hosuma gıttı 7.1 uzerıne 8.1 golgeler yapılsa cok hos dururrr
şu anda koyu kumral kestane gibi bişi ortaya karışık yanee =)) şimdi ilk önce kızıllıkları kapatma işlemini yapıcam ondan sonra 8,1 le sonrada kuaförümün yolunu tutucamm aslında kuaförümüde aldatmayı düşünüyorum ama bidaha gitmeyede yüzüm olmucakk =)) buarada sende izmirdeymişsin varmı tavsiye edebileceğin bi kuaför röflede balyajda usta :uhm: bayanssulusmile
annem dip boyasını 7.1 ile yapıyor.kutunun üstündekinin aynısı oluyor.Bayılıyorum bu renge ama saçın tabanının açık olması gerekiyor yoksa kahve tonları tuaf bi renk oluyo..
çok tatlı bir renk olmuş bu harika! zemuszemus
saçınızda ne güzel uzunmuş maşallah hihoyyyt
resimli olunca insan daha iyi anlıyor ^o^
rengi güzel ama resim flaşlı olduğundan olduğundan farklı çıkmış olabilir çünkü pek küllü durmuyor
nasıl tonu sarımsı mı yoksa kızıllık var mı?
saç rengi çok hoş
cok tatlı olmus canım senın zemın ne renktı?
rengi güzel ama resim flaşlı olduğundan olduğundan farklı çıkmış olabilir çünkü pek küllü durmuyor
nasıl tonu sarımsı mı yoksa kızıllık var mı?
zemin rengi , saç açılırken kızıllık verir ya fazla açılmadığı zaman ,onun üzerine küllü 7.1 ile küllü 8.1 boyamıştım, alttaki turunculuktan ötürü olsa gerek çoğunun dediği gibi yeşerme olmadı küllülerle,o akmaya başlayınca sadece 8.1 yaptım hatta 2 kez [ yinede istediğim kumralı elde edemedim ama çoğu kumral neticesi sanırım bu oluyor ] ama çok ta kötü değil tavsiye ederim şahsen ama katalogtakini ummayın , anca sarı saç üzerine tutar katalogtaki renk diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?