Saç Rengi ve Saç Boyama loreal excellence 7.1 - 8.1 ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi sangs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sangs

good girl gone bad ;)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2009
1.135
1
116
- Yurtdışı
kızlar loreal excellence ın 7.1 kullu kumralını veya 8.1 kullu koyu sarısını deneyen var mı?
watsons da gordum cok hosuma gıttı 7.1 uzerıne 8.1 golgeler yapılsa cok hos dururrr

kızlar loreal excellence ın 7.1 kullu kumralını veya 8.1 kullu koyu sarısını deneyen var mı?
watsons da gordum cok hosuma gıttı 7.1 uzerıne 8.1 golgeler yapılsa cok hos dururrr

bende aynen senin düşündüğünü düşündüm arkadaşım bu yüzden küllü kumral ve küllü koyu sarı aldım bu hafta sonu küllü kumrala boyucam önce yıpranmasın diye 1 ay sonra falan 8,1 le boyucam umarım güzel bişiler çıkar bayanssulusmile

aa ole mı ne guzel ınsallah cok guzel olur tatlım boyayınca haber verır mısın?nasıl oldugunu cok merak edıyorum bıde zemındekı rengın ne?

şu anda koyu kumral kestane gibi bişi ortaya karışık yanee =)) şimdi ilk önce kızıllıkları kapatma işlemini yapıcam ondan sonra 8,1 le sonrada kuaförümün yolunu tutucamm aslında kuaförümüde aldatmayı düşünüyorum ama bidaha gitmeyede yüzüm olmucakk =)) buarada sende izmirdeymişsin varmı tavsiye edebileceğin bi kuaför röflede balyajda usta :uhm: bayanssulusmile

annem dip boyasını 7.1 ile yapıyor.kutunun üstündekinin aynısı oluyor.Bayılıyorum bu renge ama saçın tabanının açık olması gerekiyor yoksa kahve tonları tuaf bi renk oluyo..

wala canım ınankı bılmıyorum bende ılk defa boyattım sacımı ark tavsıyesıyle bı yere gttım berbat yaptı sacımı alta krepe balyaj yaptı onlar guzel olduda ustlere de balyaj attı aman allahım nası ıgrenctı oyle 1hafta sonra alıp bronz kahveyı kendım boyamıstım sımdı guzel allahtan sacımın rengı ama bende kuafor arıyorum valla bulursan banada haber ver

annem dip boyasını 7.1 ile yapıyor.kutunun üstündekinin aynısı oluyor.Bayılıyorum bu renge ama saçın tabanının açık olması gerekiyor yoksa kahve tonları tuaf bi renk oluyo..

benım sacım bal kopugu gıbı canım acaba bana nasıl olur?annenın tabanı ne renktı?

aslında bu ıkı rengı karıstrsam tam ıstedıgım renk olcak galıba deneyen yok mu hıc

bende bu 8.1 denicektim ki hala denicem ama hala kararsızım nasıl bir renk oluyor acaba?ben palettenin 7.0 kumralını yaptım turunculaşma oldu biraz.şimdi lorealin 8.1 küllü kumralını aldım ama hala boyamadım :) ben böyle mat dursun istiyorum ve turuncu olmasın istiyorum >.<

kullananlar varsa cevap yazabilir mi?Küllümango adlı üyeninde yorumuna ihtiyacım olucak umarım bu konuyu görür kendisi ^___^

Son düzenleme:
çok tatlı bir renk olmuş bu harika! zemuszemus
saçınızda ne güzel uzunmuş maşallah hihoyyyt
resimli olunca insan daha iyi anlıyor ^o^

rengi güzel ama resim flaşlı olduğundan olduğundan farklı çıkmış olabilir çünkü pek küllü durmuyor
nasıl tonu sarımsı mı yoksa kızıllık var mı?

rengi güzel ama resim flaşlı olduğundan olduğundan farklı çıkmış olabilir çünkü pek küllü durmuyor

haklısınız flash etkiler rengi flasta daha bir kızıl gibi duruyor, normalde daha bir kahve gibi daha iyi yani

Son düzenleme:
cok tatlı olmus canım senın zemın ne renktı?

zemin rengi , saç açılırken kızıllık verir ya fazla açılmadığı zaman ,onun üzerine küllü 7.1 ile küllü 8.1 boyamıştım, alttaki turunculuktan ötürü olsa gerek çoğunun dediği gibi yeşerme olmadı küllülerle,o akmaya başlayınca sadece 8.1 yaptım hatta 2 kez [ yinede istediğim kumralı elde edemedim ama çoğu kumral neticesi sanırım bu oluyor ] ama çok ta kötü değil tavsiye ederim şahsen ama katalogtakini ummayın , anca sarı saç üzerine tutar katalogtaki renk diye düşünüyorum

hatırlattığınız iyi oldu birde gündüz çekimi yapayım flash sız , bakalım nasıl duracakCADIARZU

cok guzel olmus zaten canım gule gule kullan
bencede sarı yada acık kumral uzerıne tutar katalogdakı gıbı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…