Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar lorealin beyaz saclari kapatan hemende akmiyan boyasi hangisi
boyuyorum 3 hafta sonra bir yerlerden beyazlar acilmiya basliyor yokmu bu beyaz saclarin caresii
arastirim alir denerim canim tesekürlerSchwatskopun tup boyasini kullan. Beyazlari kapatmada ustune yokk
il defa duyuyorum transparan boyayi bulunca haber verirsen sevinirimben hiç bir boyadan sonuç alamadım, benim beyazlarım hiç kapanmıyor saçı boyuyoyrum beyazlar ortadatransparan boya diye bi şey varmış araştırıp ondan yaptırıcam
ay ögrenirseniz bizede söyleyin hangi site burayada ekliye bilirmisinnnnsaça boyadan sonra uygulanan cila işleminin boyasız saça uygulanması sonucunda, beyaz saçların rengi doğal renge yakın bir hal alıyormuş, instagramda bir kuaförü takip ediyorum sürekli o paylaşıyor transparan boya diye, ilk kez orada görmüştüm ama tam ayrıntılı olarak bilmiyorum, daha farklı bir şeyler öğrenirsem buradan haber veririm size.
beyaz saçla uğraşmak zor 3 haftada dipler beyazlıyorsa büyük ihtimal saçınız çabuk uzuyordur. Bence kendinizle barışık olun ve sık sık boyatmayın saçlarınıza zarar verirsiniz. En fazla ayda 1 yeterli bence :)
Aynı dertten muzdaripim
hem sacım hızlı uzar hem de hergun dus aldıgımdan boyalar hemen akar
eskiden loreal majirel kullanıyordum
morphose diye bir noya kesfettim kapatmada en ıyisi diyebilirim
evet canim saclarim tez uzuyor ben buna hazirimda cevren hazir deyil![]()
kizlar lorealin beyaz saclari kapatan hemende akmiyan boyasi hangisi
boyuyorum 3 hafta sonra bir yerlerden beyazlar acilmiya basliyor yokmu
Şeyda profil mesajını okurmusun