Saç Rengi ve Saç Boyama loreal beyaz kapatan hemen akmiyan boyasi hangisi

seyda_66

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.245
44
683
kizlar lorealin beyaz saclari kapatan hemende akmiyan boyasi hangisi
boyuyorum 3 hafta sonra bir yerlerden beyazlar acilmiya basliyor yokmu bu beyaz saclarin caresii

ben hiç bir boyadan sonuç alamadım, benim beyazlarım hiç kapanmıyor saçı boyuyoyrum beyazlar ortada :( transparan boya diye bi şey varmış araştırıp ondan yaptırıcam

saça boyadan sonra uygulanan cila işleminin boyasız saça uygulanması sonucunda, beyaz saçların rengi doğal renge yakın bir hal alıyormuş, instagramda bir kuaförü takip ediyorum sürekli o paylaşıyor transparan boya diye, ilk kez orada görmüştüm ama tam ayrıntılı olarak bilmiyorum, daha farklı bir şeyler öğrenirsem buradan haber veririm size.

saça boyadan sonra uygulanan cila işleminin boyasız saça uygulanması sonucunda, beyaz saçların rengi doğal renge yakın bir hal alıyormuş, instagramda bir kuaförü takip ediyorum sürekli o paylaşıyor transparan boya diye, ilk kez orada görmüştüm ama tam ayrıntılı olarak bilmiyorum, daha farklı bir şeyler öğrenirsem buradan haber veririm size.
ay ögrenirseniz bizede söyleyin hangi site burayada ekliye bilirmisinnnn

instagramda @ahmetcobain kullanıcı ismiyle arama yaparsanız kuaföre ulaşabilirsiniz, %50 civarında ki beyaz saça uygulanıyormuş ya da instagramda #transparanboya diye aratın sonuç bence tatmin edici ama yaşadığım yerde bu işlemi yapan bir yer var mı hiç bilmiyorum

allah bu alman kuoförleri bildigi gibi yapsin kadina soracam yapabilirmi bilmiyorum
nerdeeeee türkk kuoförler burda nerdeeee ellerine su dökemez almanlarr bizim türklerin
inan dünya para vermekten anam agladi evde kendi kendime beyazlari kapamiya calisiyorum
boya yapiyorum sonra dipten beyazlar fiskiriyor sanki dah boyayali 3 hafta olmadan

beyaz saçla uğraşmak zor 3 haftada dipler beyazlıyorsa büyük ihtimal saçınız çabuk uzuyordur. Bence kendinizle barışık olun ve sık sık boyatmayın saçlarınıza zarar verirsiniz. En fazla ayda 1 yeterli bence :)

Aynı dertten muzdaripim
hem sacım hızlı uzar hem de hergun dus aldıgımdan boyalar hemen akar
eskiden loreal majirel kullanıyordum
morphose diye bir noya kesfettim kapatmada en ıyisi diyebilirim

evet saclarin hemen uzuyor ve beyazliyor ben kendimle barisigimda ceverem buna hazir deyil heralll:KK60:

beyaz saçla uğraşmak zor 3 haftada dipler beyazlıyorsa büyük ihtimal saçınız çabuk uzuyordur. Bence kendinizle barışık olun ve sık sık boyatmayın saçlarınıza zarar verirsiniz. En fazla ayda 1 yeterli bence :)

Aynı dertten muzdaripim
hem sacım hızlı uzar hem de hergun dus aldıgımdan boyalar hemen akar
eskiden loreal majirel kullanıyordum
morphose diye bir noya kesfettim kapatmada en ıyisi diyebilirim

evet canim saclarim tez uzuyor ben buna hazirimda cevren hazir deyil:KK60:

evet ya boyanin tez akmasi ne kötü önerdigin boyaya bakacam:KK15:

Back
X